Καλοκαίρι 2024: 5 απίθανα trends για το πεντικιούρ της σεζόν

27.04.2024
Καλοκαίρι 2024: 5 απίθανα trends για το πεντικιούρ της σεζόν
Αν ξεκίνησες τα πέδιλα έχεις ήδη διαλέξει χρώματα για τα νύχια των ποδιών. Και πάλι, δεν θα σου κάνουν κακό μερικές ακόμη ιδέες για το τι «παίζει» αυτό τον καιρό.

Μπορεί ο καιρός να έχει τρελαθεί αλλά το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τα κλειστά παππούτσια σε λίγο θα μπουν στην άκρη.

Αφού βγάζεις νυχάκι σε κοινή θέα θα πρέπει να το έχεις και λίγο περιποιημένο και αν θέλεις να το βάψεις κιόλας, ιδού μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα trends για το καλοκαίρι που έρχεται.

Και μοντέρνα και κλασσικά, ιδού μερικά χρώματα από τα οποία μπορείς να επιλέξεις.

White Power

{https://www.instagram.com/p/CwBJXcFrtdr/}

Αν και το λευκό είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακό όσο το χρώμα μαυρίζει λίγο από τον ήλιο, μπορείς να το επιλέξεις και για την αρχή του καλοκαιριού και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Pastel Chrome

{https://www.instagram.com/p/C3138zFM7UL/}

Το Chrome είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο nailart αυτή τη στιγμή και σίγουρα η αγαπημένη των celebrities. Ειδικά τα παστέλ βερνίκια που μοιάζουν με καθρέφτη, θα έχουν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι.

Εμείς διαλέγουμε τη δημοφιλή baby blue απόχρωση για τα πρώτα πεντικιούρ της χρονιάς.

Cherry Red

{https://www.instagram.com/p/Cwu_7OhthY0/}

Υπάρχει κάτι ατελείωτα δελεαστικό στα κόκκινα νύχια (και στο κόκκινο γενικότερα) και οι ειδικοί δεν θα σταματήσουν να περιλαμβάνουν το σέξι αυτό χρώμα στην παλέτα της όποιας εποχής.

Το Cherry red είναι μια απόχρωση που εκπέμπει sexyness, ενώ ταυτόχρονα είναι ελκυστική για όλες τις ηλικίες. Άσε που θα δείχνει υπέροχο με τα λευκά, μαύρα ή animal print μαγιό σου.

Ballet Pink

Σε περίπτωση που δεν αγαπάς τα χρώματα γενικότερα, πα΄ντως, μη σκας. Το καθαρό ροζάκι του μπαλέτου, όπως λέμε τη σχεδόν διαφανή, κομψότατη απόχρωση που συνήθως βρίσκουμε στο γαλλικό, είναι αυτό που σου ταιρια΄ζει και θα δείχνει υπέροχο με το κάθε σου outfit.

{https://www.instagram.com/p/C4QPpwntNtf/}

Multi Colored

{https://www.instagram.com/p/CktUKv8pX-M/}

Ή αλλιώς, βάλε χρώμα στη ζωή σου. Είτε το ίδιο χρώμα και στα δύο πόδια είτε διαφορετικό στο καθένα... Sky is the limit τελικά. Διάλεξε την απόχρωση που «σου κάνει κάτι» και πειραματίσου.

Γιατί καλά τα trends αλλά σε τελική ανάλυση, αν κάτι δεν σου αρέσει... τι να το κάνεις;

Τελευταία τροποποίηση στις 27.05.2024 - 13:18