Τα 4 πιο σαγηνευτικά ζώδια στα οποία δύσκολα αντιστέκεσαι

20.09.2022
Τα 4 πιο σαγηνευτικά ζώδια στα οποία δύσκολα αντιστέκεσαι
Aν ψάχνεις να προσδιορίσεις το επίπεδο της σαγηνευτικότητάς σου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, είναι μια εξαιρετική θέση στον χάρτη σου για να το διαπιστώσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αφροδίτη αντικατοπτρίζει το πώς συμπεριφερόμαστε όταν πρόκειται για ρομαντισμό. Εάν η Αφροδίτη σου βρίσκεται σε ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη (Ταύρος και Ζυγός), πιθανότατα είσαι πόλος έλξης και μαγνητίζεις για επιθυμία. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις στα πιο σαγηνευτικά ζώδια στα οποία δύσκολα αντιστέκεται κανείς.

Ταύρος

Ο Ταύρος που κυβερνάται από την Αφροδίτη έχει ταλέντο στο να φτιάχνει τη διάθεση. Η ικανότητά του να κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα είναι αυτό που κάνει αυτό το ρομαντικό ζώδιο της γης τόσο γοητευτικό. Μπορεί να δελεάσει αβίαστα τους συντρόφους του — ακόμα κι αν μένουν στο κρεβάτι όλη μέρα.

Ο κυβερνήτης του Ταύρου, η Αφροδίτη διέπει οτιδήποτε σχετίζεται με την ευχαρίστηση, έτσι οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Ταύρου είναι εξαιρετικά συνδεδεμένοι με τις πέντε αισθήσεις τους. Η σύνδεσή τους με τον δεύτερο Οίκο του χρήματος, τους δίνει την επιθυμία να κατέχουν υλικά αντικείμενα και ρομαντικούς συντρόφους.

Λέων

Ο Λέων δεν αισθάνεται την ανάγκη να κρυφτεί όταν αισθάνεται ερωτικός και θα ξεγελάσει οποιονδήποτε με την τολμηρή και άμεση προσέγγισή του. Αυτά τα ζώδια της φωτιάς γνωρίζουν την αξία τους και χρησιμοποιούν αυτή την αυτοπεποίθηση για να πάρουν αυτό που θέλουν.

O κυβερνήτης τους είναι ο ήλιος, η ζωτική μας πηγή, επομένως δεν μπορούν παρά να προσελκύσουν και να αποπλανήσουν, συχνά χωρίς να προσπαθήσουν. Ο Λέων συνδέεται επίσης με τον πέμπτο Οίκο του ρομαντισμού, των γνωριμιών και του φλερτ στη σύγχρονη αστρολογία, κάτι που πολλοί Λέοντες έχουν κατακτήσει.

Ζυγός

Όχι μόνο ο Ζυγός κυβερνάται από την ερωτική Αφροδίτη, αλλά αντιπροσωπεύει το πώς σχετιζόμαστε μεταξύ μας. Η αβίαστη ικανότητα αυτού του κοινωνικού ζωδίου να συνδέεται με άλλους επιτρέπει στους πιθανούς εραστές του να παραδοθούν στις διαθέσεις του.

Ο Ζυγός είναι ένα βασικό ζώδιο του αέρα, επομένως σαγηνεύει με διαφορετικό τρόπο από τον Ταύρο που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Οι Ζυγοί είναι το ζώδιο της συνεργασίας, επομένως δεν μπορούν παρά να προσελκύσουν τους συντρόφους και οι άνθρωποι έλκονται φυσικά από αυτούς.

Σκορπιός

Υπάρχει λόγος που οι Σκορπιοί είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του πάθους και της οικειότητας. Τους κυβερνά ο Πλούτωνας και ο όγδοος Οίκος του σεξ και του ταμπού. Η μυστηριώδης φύση τους είναι μέρος της γοητείας τους. Τους αρέσει να αφήνουν τα πράγματα στη φαντασία στις σχέσεις τους.

Παραδοσιακά, κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα μέρος του σώματος και ο Σκορπιός κυβερνά τα γεννητικά όργανα. Επίσης, παραδοσιακά κυβερνάται από τον πλανήτη του πάθους και της πρωταρχικής ενέργειας, τον Άρη και ο σύγχρονος κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του μαγνητισμού.