Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο της φράουλας

14.06.2022
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο της φράουλας
Eτοίμασε τις βαλίτσες σου και μην ξεχάσεις το αντηλιακό, γιατί η επόμενη πανσέληνος – που ονομάζεται και φεγγάρι της φράουλας - θα σταθμεύσει στον ανατρεπτικό Τοξότη. Προσκαλώντας μας να εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας μέσω της εξερεύνησης, η πανσέληνος έρχεται στις 14 Ιουνίου και μπορείς να περιμένεις το ζώδιο της φωτιάς, να σε μεταφέρει σε νέα ύψη και ξένα μέρη, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιών-έκπληξη με το αυτοκίνητο. Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με τον αυθορμητισμό και την πνευματική επέκταση, αλλά κυρίως έχει ενδιαφέρον για τα 3 τυχερά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο.

Κριός

Το να ζεις στο έπακρο αποκτά ένα εντελώς νέο νόημα για σένα, Κριέ. Αυτή η πανσέληνος σε εμπνέει να απολαύσεις τον ήλιο και να εξερευνήσεις τον κόσμο γύρω σου. Αυτή η πανσέληνος θα υποστηρίξει βαθιά τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες σου, εν μέρει χάρη στη σύνδεση του Ήλιου με τον Κρόνο στις 16 Ιουνίου, κάτι που μπορεί να φέρει μια πολύ υποστηρικτική ατμόσφαιρα στη ζωή σου και να σε βρει να συνδέεσαι με μέντορες. Σημείωσε τα μαθήματα που πήρες αυτόν τον μήνα, αλλά μην σταματήσεις να αναζητάς πνευματική βελτίωση.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος του Ιουνίου δυναμώνει την ερωτική σου ζωή, Δίδυμε και σε προσκαλεί να εξερευνήσεις τις σχέσεις σου με βαθύ και ουσιαστικό τρόπο. Η εμβάθυνση της οικειότητάς σου δεν περιορίζεται στην κρεβατομουρμούρα. Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με το να μην απολογηθείς τις ανάγκες σου όταν πρόκειται για ρομαντισμό, οπότε μη φοβάσαι να είσαι ειλικρινής. Τα συναισθήματα είναι εύκολα προσβάσιμα και ρέουν ελεύθερα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οπότε αν περιμένεις να πεις σε αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο πώς νιώθεις, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Και με την ενέργεια του Τοξότη να φέρνει εκπλήξεις και καλή τύχη, μπορεί να πυροδοτήσεις μια νέα φλόγα ή να αναζωπυρώσεις μια παλιά.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος είναι μια τεράστια υπενθύμιση ότι ο κόσμος είναι δικός σου για να τον εξερευνήσεις και αυτές οι νέες εμπειρίες έχουν σκοπό να εμβαθύνουν την κατανόησή σου για τον εαυτό σου. Πάλευες πρόσφατα με ένα δημιουργικό σχέδιο; Να είσαι ανοιχτή κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου και να εργαστείς για να ολοκληρώσεις αυτό το μεγάλο project ή να προχωρήσεις με τα σχέδια που έχεις θέσει σε κίνηση φέτος. Χρησιμοποίησε τις υποστηρικτικές δονήσεις αυτής της κοσμικής ευθυγράμμισης για να οραματιστείς το μέλλον που θέλεις για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις ιδιαίτερα συντονισμένη με τη δημιουργική και φιλοσοφική σου πλευρά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε δώσε βάρος στα χόμπι σου.