Πανσέληνος της φράουλας: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

13.06.2022
Πανσέληνος της φράουλας: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Φωτίζοντας τους ουρανούς στις 14 Ιουνίου, το φεγγάρι της φράουλας μεταβαίνει στον φιλοσοφικό Τοξότη, εμπνέοντας τη συλλογικότητα να αξιοποιήσει τις μεγάλες ιδέες που κατέστρωσε κατά τη διάρκεια της σεζόν των Διδύμων και να αναλάβει δράση για να πετύχει τους στόχους της. Όσον αφορά στα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουνίου 2022, αυτές οι αλλαγές συνοδεύονται από κάποια δυσφορία που όμως τα βοηθά να πλησιάσουν στον καθορισμό της αλήθειας τους και του σκοπού της ψυχής τους.

Ταύρος

Καλύτερα να προσδεθείς, Ταύρε, γιατί η πανσέληνος μπορεί να είναι λίγο σκληρή. Εισάγει σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Για να αποφύγεις οικονομικές ατυχίες ή την αγαπημένη σου ενασχόληση - να ξεχυθείς στο διαδίκτυο - μπορεί να θέλεις να επανεξετάσεις τον προϋπολογισμό σου και να κάνεις τις αλλαγές όπως σε βολεύει. Μπορεί να ρυθμίσεις προσωπικά χρέη, να πουλήσεις μεγάλα περιουσιακά στοιχεία ή να συνδέσεις τα οικονομικά σου με άλλο άτομο.

Καρκίνος

Αν και αυτή η πανσέληνος μπορεί να είναι γρήγορη για μερικούς, θα βρεις ότι είναι μια καλή στιγμή για να επιβραδύνεις και να σκεφτείς την προσωπική σου ευεξία, Καρκινάκι. Θεωρείς ότι οι καθημερινές σου τελετουργίες είναι μονότονες; Η ενέργεια του Τοξότη αυτής της πανσελήνου μπορεί να νοστιμέψει κάπως τα πράγματα εμπνέοντάς σε να προσθέσεις νέες ή καινοτόμες εργασίες στη ρουτίνα σου. Περιμένεις να βάλεις ένα τέλος σε κάποια παλιά κεφάλαια στις φιλίες σου και σε προηγούμενες μνησικακίες σου, καθώς κοιτάς μπροστά για νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός

Η πανσέληνος κλονίζει το αίσθημα ασφάλειας σου, Σκορπιέ, οπότε μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια ή άγχος για πράγματα που μπορεί να απειλήσουν τη σταθερότητά σου. Η συναισθηματικά φορτισμένη ενέργεια της πανσελήνου σε συνδυασμό με τη συνήθεια του Τοξότη να αδιαφορεί για τα πάντα, μπορεί να χτυπήσει ένα ευαίσθητο σημείο, αλλά μην αγχωθείς, γιατί αυτή η δύσκολη κατάσταση έχει σκοπό να σε ενδυναμώσει. Μυστικά βγαίνουν στο φως και πληροφορίες μπορεί να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου.