Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού: Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να χωρίσουν από τις σχέσεις τους

11.06.2022
Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού: Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να χωρίσουν από τις σχέσεις τους
Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για 4 ζώδια να αντιμετωπίσουν πρόβλημα στη σχέση τους, ακόμα και να χωρίσουν (αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα συμβεί).

Άλλωστε, η Αφροδίτη –πλανήτης της αγάπης και της φιλίας– βρίσκεται στη διαδικασία να ενώσει τις δυνάμεις της με τον Ουρανό – πλανήτη της ανεξαρτησίας, της καινοτομίας και των ξαφνικών αλλαγών – το Σάββατο 11 Ιουνίου, προκαλώντας ταραχή στη σχέση σου, μαζί με αβεβαιότητα. Ενώ η Αφροδίτη θέλει να προκαλέσει άνεση και οικειότητα, ο Ουρανός θέλει να επαναστατήσει ενάντια στα περιοριστικά όρια και να ρισκάρει. Ετοιμάσου να νιώσεις μια ξαφνική επιθυμία να είσαι ελεύθερη, κάτι που θα σε παρακινήσει να θέσεις όρια και να δημιουργήσεις απόσταση από σχέσεις που είναι σε τέλμα.

Ταύρος

Επειδή η ρομαντική Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον ασταθή Ουρανό στον Ταύρο, αυτή η εβδομάδα θα έχει τη δυνατότητα να γίνει απίστευτα ταραχώδης για εσένα. Εάν αισθάνεσαι μια ξαφνική επιθυμία να το διαλύσεις με τον καλό σου και να αρχίσεις να ζεις τη ζωή σου με τους δικούς σου όρους, μπορείς να κάνεις κάτι! Ωστόσο, φρόντισε να σκεφτείς καλά τα πράγματα πριν τερματίσεις επίσημα μια σχέση, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει αυτό το συναίσθημα.

Λέων

Μπορεί να νιώθεις τόσο απασχολημένη με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν έχεις χρόνο για δράμα σχέσεων, Λιονταρίνα. Ωστόσο, πάντα βρίσκεις τον τρόπο να νοστιμέψεις τα πράγματα με λίγη μικροπρέπεια! Παρόλο που αυτή η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού συμβαίνει στον δέκατο Οίκο της καριέρας σου, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε απροσδόκητες επαγγελματικές αλλαγές και ο απόηχος της εμπειρίας θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή. Εάν η σχέση σου δεν υποστηρίζει τα όνειρά σου, ίσως είναι καιρός να μιλήσετε σοβαρά!

Σκορπιός

Συναρπαστικά πράγματα συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή, Σκορπιέ. Ωστόσο, αυτό δεν το κάνει εύκολο! Εξάλλου, η Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Ουρανό στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τον σύντροφό σου ή τον εραστή σου να συμπεριφέρονται πιο περίεργα από το συνηθισμένο. Εάν τους πιέζεις ενώ δεν θέλουν να πιεστούν, μπορεί να πας τα πράγματα πολύ μακριά! Ωστόσο, εάν ο σύντροφός σου δεν σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι, ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου.

Υδροχόος

Το σπίτι σου μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης αυτή την εβδομάδα, αλλά και χάους. Πάρε μια βαθιά ανάσα, Υδροχόε, γιατί θα τη χρειαστείς! Εξάλλου, η Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Ουρανό στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, κάτι που θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα στο εσωτερικό μέτωπο. Εάν εσύ και ο σύντροφός σου —ειδικά ο σύντροφός σου— περνάτε πολύ χρόνο μαζί, το να δίνετε λίγο χώρο ο ένας στον άλλο μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αυτό που σώζει τη σχέση σας!