Πότε ξεκινά ο επόμενος ανάδρομος Ερμής

06.06.2022
Πότε ξεκινά ο επόμενος ανάδρομος Ερμής
Ο λόγος για τον οποίο οι ανάδρομες πορείες του Ερμή συχνά φαίνονται ως οι πιο χαοτικές από όλες, είναι επειδή συμβαίνουν πιο συχνά από άλλους πλανητικούς ανάδρομους καθώς οι άλλοι πλανήτες αντιστρέφουν την πορεία τους από μια φορά το χρόνο έως μια φορά κάθε δύο χρόνια. Και από τη στιγμή που ο πλανήτης Ερμής κυριαρχεί σε τόσες πολλές καθημερινές πτυχές της ζωής μας, όπως η σκέψη, ο συγχρονισμός, τα ταξίδια, η επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφοριών, όταν γίνεται ανάδρομος, μας επηρεάζει περισσότερο. Όταν η ενέργεια του Ερμή μεταβαίνει σε λειτουργία ανάκλασης/βελτιστοποίησης/αναθεώρησης και αυτά τα στοιχεία δεν λειτουργούν ομαλά όταν είναι ανάδρομος, είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μια απογοητευτική εμπειρία στην εργασία, στα ταξίδια και στην κοινωνική σου ζωή.

Υπάρχουν συνήθως τρεις ανάδρομες περίοδοι του Ερμή κάθε χρόνο, αλλά το αστρολογικό ημερολόγιο του 2022, κρύβει τέσσερις. Η δεύτερη περίοδος που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, οπότε περιμένουμε την τρίτη.

Tα αστρολογικά γεγονότα του Ιουνίου και πώς θα μας επηρεάσουν

Πότε ξεκινά ο επόμενος ανάδρομος Ερμής;

Ο Ερμής εισέρχεται σε μια ανάδρομη περίοδο κάθε τρεις έως τέσσερις μήνες, γεγονός που καθιστά αυτό το ενοχλητικό πλανητικό φαινόμενο τακτικό μέρος του κοσμικού μας τοπίου. Ενώ συνήθως έχουμε μόλις τρεις ανάδρομες περιόδους Ερμή ανά έτος, το 2022 θα μας χαρίσει συνολικά τέσσερις. Τις δύο τις περάσαμε στις 14 Ιανουαρίου και στις 10 Μαΐου και περιμένουμε την τρίτη στις 9 Σεπτεμβρίου και την τέταρτη στις 29 Δεκεμβρίου. Λάβε υπόψη αυτές τις ημερομηνίες, ώστε να προσπαθήσεις να ολοκληρώσεις projects και να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, πριν ξεκινήσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του.

Πότε λοιπόν να περιμένουμε τον επόμενο ανάδρομο Ερμή; Ο ανάδρομος φθινοπωρινός Ερμής του 2022 ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στα ζώδια του Ζυγού και της Παρθένου. Ο κυβερνούμενος από την Αφροδίτη, Ζυγός είναι ζώδιο ισορροπίας, διπλωματίας και αρμονίας σχέσεων, γι' αυτό είναι πιθανόν να εμφανιστούν δυσάρεστες στιγμές επικοινωνίας τόσο στις πλατωνικές όσο και στις ρομαντικές σχέσεις ή να νιώσεις λίγο έξω από το παιχνίδι σου. Ενώ ο Ερμής διέρχεται από το προσγειωμένο ζώδιο της γης, την Παρθένο, που είναι το δεύτερο από τα ζώδια που κυβερνά ο πλανήτης, ενδέχεται να πάνε τα πράγματα στραβά όσον αφορά τον προγραμματισμό και την οργάνωση, την καθημερινή σου ρουτίνα και τις καθημερινές εργασίες.

Ποιοι είναι οι εξωτερικοί πλανήτες και πώς επηρεάζουν την προσωπικότητα σου

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής είναι πιο συχνός από άλλους πλανήτες, έχει επίσης τη μικρότερη ανάδρομη περίοδο, η οποία διαρκεί περίπου τρεις εβδομάδες κάθε φορά. Ωστόσο τρεις εβδομάδες μπορεί να μοιάζουν με τρεις μήνες όταν αντιμετωπίζεις τα κλασικά προβλήματα προγραμματισμού, προβλήματα συγχρονισμού και θέματα επικοινωνίας για τα οποία φημίζονται αυτές οι περίοδοι. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει από τώρα , ο τέταρτος ανάδρομος Ερμής του έτους ξεκινά στις 29 Δεκεμβρίου και τελειώνει στις 18 Ιανουαρίου 2023.

Σημείωσε στο ημερολόγιό σου αυτές τις ημερομηνίες, ώστε να γνωρίζεις πότε είναι οι περίοδοι του επόμενου ανάδρομου Ερμή και να προετοιμαστείς ανάλογα.