Ποιοι είναι οι εξωτερικοί πλανήτες και πώς επηρεάζουν την προσωπικότητα σου

26.05.2022
Ποιοι είναι οι εξωτερικοί πλανήτες και πώς επηρεάζουν την προσωπικότητα σου
Όταν συζητάμε για τα ζώδια, τρία είναι τα πράγματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Πού έχει το καθένα τον ήλιο, τη σελήνη και ποιος είναι ο ωροσκόπος του καθενός. Οι τρεις αυτές τοποθετήσεις στον γενέθλιο χάρτη σου, τείνουν να έχουν την ισχυρότερη επίδραση στη συνολική σου προσωπικότητα. Εξάλλου, αυτά τα ουράνια σώματα θεωρούνται εσωτερικοί πλανήτες και στην αστρολογία, είναι οι εσωτερικοί πλανήτες που περιγράφουν αυτό που σε κάνει άνθρωπο. Είναι εύκολο να κατανοήσουμε τον σκοπό των εσωτερικών πλανητών, ωστόσο υπάρχουν και οι εξωτερικοί πλανήτες που έχουν επίδραση στην προσωπικότητα σου. Ποιοι πλανήτες, λοιπόν, είναι οι εξωτερικοί και πώς σε επηρεάζουν:

Δίας

Ο Δίας είναι γνωστός ως ο «Μεγάλος Ευεργέτης» επειδή θεωρείται ένας από τους πιο τυχερούς πλανήτες στην αστρολογία. Αυτός ο εξωτερικός πλανήτης κυριαρχεί στη σοφία, την περιπέτεια και την επιθυμία για περισσότερη γνώση. Ότι αγγίζει ο Δίας γίνεται μεγαλύτερο, γιατί ο Δίας πάντα ενισχύεται, αυξάνει και διαστέλλεται. Κοίταξε το ζώδιο του Δία σου για να καταλάβεις πώς προσελκύεις με φυσικό τρόπο την αφθονία.

Κρόνος

Σε αντίθεση με τον Δία, ο Κρόνος θεωρείται «κακός» πλανήτης επειδή περιγράφει τις πιο σκληρές πτυχές της ζωής και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις. Σε όλη σου τη ζωή, ο Κρόνος θα «επιστρέφει» στη θέση που βρισκόταν τη στιγμή της γέννησής σου, τρεις φορές, περίπου στις ηλικίες 30, 60 και 90. Κατά τη διάρκεια μιας επιστροφής του Κρόνου, αυτός ο πειθαρχικός πλανήτης, σου δίνει έναν έλεγχο πραγματικότητας, δείχνοντάς σου πώς να αποδεχθείς τις πραγματικότητες της ζωής.

Ουρανός

Στην αστρολογία, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της καινοτομίας, της επανάστασης και της ατομικότητας. Αυτός ο πλανήτης σε ενθαρρύνει να επαναστατήσεις ενάντια στο status quo και να αγκαλιάσεις την πλευρά σου που δεν είναι συνηθισμένη από τους άλλους. Ο Ουρανός περνά περίπου επτά χρόνια σε κάθε ζώδιο, επηρεάζοντας σε και ωθώντας σε σε νέες κατευθύνσεις στην πορεία.

Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνας είναι ο πιο μυστηριώδης και απόκρυφος από όλους τους εξωτερικούς πλανήτες. Άλλωστε, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της ψυχικής ευαισθησίας. Το ζώδιο του Ποσειδώνα μπορεί να περιγράψει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις την αλήθεια στη ζωή σου. Μπορεί να αποκαλύψει πού μπορεί να φοράς ροζ γυαλιά αντί να βλέπεις καθαρά και χωρίς προκατάληψη.

Πλούτωνας

Στην αστρολογία, ο Πλούτωνας θεωρείται ακόμη πλανήτης (και μάλιστα ισχυρός). Ο Πλούτωνας χρειάζεται 248 χρόνια για να περιστραφεί πλήρως γύρω από τον ήλιο, περνώντας πάνω από μερικές δεκαετίες σε κάθε ζώδιο. Κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων, ο Πλούτωνας - πλανήτης της δημιουργίας και της καταστροφής - διαμορφώνει τη σταδιακή εξέλιξη ολόκληρων γενεών. Στην πραγματικότητα, αν είσαι millennial , είσαι τεχνικά μέρος της γενιάς του Πλούτωνα στον Σκορπιό.