4 ζώδια που, μάλλον, δεν θα ήθελες για γείτονες

19.05.2022
4 ζώδια που, μάλλον, δεν θα ήθελες για γείτονες
Αν είχες ποτέ κακούς γείτονες, ξέρεις πόσο απαίσιο μπορεί να είναι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν κάποιον φρικτό γείτονα. Και τα παρακάτω 4 ταραχοποιά ζώδια έχουν τα χαρακτηριστικά που όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε όταν βρίσκουμε ένα νέο σπίτι.

Κριός

Οι Κριοί μπορεί να είναι κακοί γείτονες επειδή έρχονται σε αντιπαράθεση χωρίς να σκέφτονται καλά τα πράγματα. Εάν ο γείτονάς του παρκάρει στη θέση του ή καταπατήσει την ιδιοκτησία του με οποιονδήποτε τρόπο, ο Κριός είναι πιθανό να του φωνάξει και να τσακωθεί χωρίς να δώσει ποτέ στον γείτονα την ευκαιρία να του εξηγήσει ή να διορθώσει την κατάσταση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι κακοί γείτονες λόγω όλων των άγριων πάρτι που κάνουν. Για να είμαστε δίκαιοι, πιθανότατα θα καλέσουν όλους τους γείτονες στο πάρτι, αλλά μερικές φορές αυτό δεν βελτιώνει τα πράγματα.

Δεν είναι ότι οι Δίδυμοι προσπαθούν εσκεμμένα να εξοργίσουν τους γείτονες με δυνατή μουσική και φασαρία, απλώς εμπλέκονται σε άλλα πράγματα όπως το να βεβαιωθούν ότι όλοι περνούν καλά και δεν ασχολούνται με πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν ενοχλητικά.

Τοξότης

Από πολλές απόψεις, ο Τοξότης είναι καλός γείτονας — είναι φιλικός, κοινωνικός και ειλικρινής. Αυτό που τον κάνει κακό γείτονα είναι ότι είναι απρόσεκτος και μπορεί να αφήνει τα κατοικίδιά του να περιφέρονται σε κήπους άλλων ανθρώπων, να κάνουν πάρτι που αργούν πολύ να τελειώσουν ή μπορεί να είναι ασυνεπείς με τις κοινές υποχρεώσεις όταν ζουν σε πολυκατοικίες.

Σκορπιός

Μερικοί Σκορπιοί έχουν πραγματικό πρόβλημα να εμπιστεύονται τους ανθρώπους, επομένως δεν είναι οι πιο φιλικοί γείτονες. Μπορεί να μη συμμετέχουν σε καμία δραστηριότητα της γειτονιάς.

Οι Σκορπιοί μπορεί να αγανακτήσουν και να κρατούν κακία, οπότε αν κάποιος γείτονας τους έκανε κάτι πριν από χρόνια, θα το κρατήσουν εναντίον του. Δεν είναι σπάνιο για τον Σκορπιό να εκδικηθεί έναν γείτονα με ύπουλο τρόπο, μήνες μετά την κόντρα.