Τα 6 ζώδια που προτιμούν τις μονογαμικές σχέσεις

21.05.2022
Τα 6 ζώδια που προτιμούν τις μονογαμικές σχέσεις
Η μονογαμία δεν είναι πλέον η μόνη επιλογή όταν πρόκειται για σχέσεις. Υπάρχουν ανοιχτοί γάμοι, δεσμευμένες σχέσεις χωρίς γάμο, πολυγαμικές σχέσεις και διάφοροι άλλοι συνδυασμοί. Ωστόσο, ακόμη και με όλες τις επιλογές εκεί έξω, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να είναι σε μονογαμικές σχέσεις. Ποια είναι λοιπόν τα 6 ζώδια που προτιμούν τις μονογαμικές σχέσεις;

Παρθένος

Οι Παρθένοι δουλεύουν πολύ σκληρά στις σχέσεις τους και δίνουν όλη τους την καρδιά. Ένας Παρθένος θα είχε πρόβλημα να έχει σχέση με περισσότερα από ένα άτομα. Είναι πρακτικός και δεν του αρέσει όταν τα πράγματα γίνονται πολύ περίπλοκα.

Αυτό το ζώδιο τείνει να είναι περισσότερο στην παραδοσιακή πλευρά των σχέσεων και θα ήταν δύσκολο να το κάνεις να ανοίξει το μυαλό του ή να ανοίξει τις σχέσεις του.

Λέων

Οι Λέοντες τα πηγαίνουν καλύτερα σε μια μονογαμική σχέση. Αγαπούν τους ανθρώπους, αλλά όσον αφορά μια αφοσιωμένη και οικεία σχέση, ο Λέων θα δυσκολευόταν αν εμπλέκονταν περισσότερα από ένα άτομα.

Παίρνει σοβαρά τις δεσμεύσεις του και μπορεί να είναι επιρρεπής στη ζήλεια. Θα ασκούσε υπερβολική πίεση στη σχέση εάν ο Λέων αναγκαζόταν να μοιραστεί τον σύντροφό του και αυτό θα μπορούσε να τον κάνει να είναι πιο κτητικός από ότι συνήθως.

Ζυγός

Οι Ζυγοί προτιμούν να εστιάζουν την αγάπη και την προσοχή τους σε έναν μόνο σύντροφο. Εάν εμπλέκονται περισσότερα άτομα σε μια σχέση, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για παρεξηγήσεις, τσακωμούς και άτομα που πληγώνονται. Η μονογαμία φαίνεται σαν ένα πιο ασφαλές στοίχημα για τον Ζυγό. Δώσε του έναν παλιομοδίτικο ρομαντισμό και θα είναι ευτυχισμένος.

Ιχθείς

Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτόμυαλοι και ελεύθεροι μπορεί να είναι οι Ιχθείς, η μονογαμία τους ταιριάζει καλύτερα. Οι Ιχθείς μπορεί να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και η σχέση με περισσότερα από ένα άτομα μπορεί να είναι συναισθηματική υπερφόρτωση. Ο Ιχθύς μπορεί να μην ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει όταν συμβαίνουν συγκρούσεις ή δημιουργείται ζήλεια.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι λειτουργούν στις σχέσεις τους πολύ καλά και φροντίζουν ο σύντροφός τους να νιώθει ότι τον αγαπούν, τον φροντίζουν και τον κάνουν να αισθάνεται άνετα. Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι πιστοί, στοργικοί και προστατευτικοί. Μια μονογαμική σχέση ταιριάζει καλύτερα στον Καρκίνο, γιατί όταν αισθάνεται ότι απειλείται, μπορεί να είναι προσκολλημένος, καχύποπτος και να βλέπει πληγές εκεί που δεν υπάρχουν.

Αιγόκερως

Ενώ ο Αιγόκερως έχει μια πολύ σεξουαλική πλευρά, μπορεί επίσης να έχει πολύ παραδοσιακές αξίες και είναι κάπως συντηρητικός - τουλάχιστον οικονομικά. Οι Αιγόκεροι είναι σοφοί, πιστοί και πρακτικοί. Η δύναμη του θεμελίου της σχέσης τους και η οικοδόμηση μιας οικογένειας είναι πολύ σημαντικά για αυτούς. Τους αρέσουν πράγματα που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και γι' αυτούς, η μονογαμία λειτουργεί καλά.