Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η περίοδος του Ταύρου (Β’ Μέρος)

21.04.2022
Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η περίοδος του Ταύρου (Β’ Μέρος)
Η εποχή του Ταύρου θα εγκαινιάσει μια περίοδο προσγείωσης και εστίασης. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα αφορούν στη σταδιακή αλλαγή, την υπομονή και την εστίαση. Με τον Ταύρο να επηρεάζει τόσο τη ρομαντική επικοινωνία όσο και τα οικονομικά μας, να περιμένεις αυξημένη εστίαση στην εξοικονόμηση χρημάτων και μια εκ νέου δέσμευση στους ανθρώπους της ζωής που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για μας - συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας! Παρακάτω θα δεις πόσο θα επηρεάσει το ζώδιο σου η περίοδος του Ταύρου Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η περίοδος του Ταύρου (A’ Μέρος)

Ζυγός

Φρόντισε τον εαυτό σου, Ζυγέ, γιατί αυτή η εποχή αφορά την κάθαρση. Τι πρέπει να αφήσεις για να αναπτυχθείς; Είναι καλή ιδέα να κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου, ειδικά στις σχέσεις σου και να είσαι ρεαλίστρια με τις ανάγκες σου. Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να χρειάζεται να στηρίζεται σε άλλους περισσότερο από ότι συνήθως. Μη φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια από αυτούς που αγαπάς και να προσέχεις τους ανθρώπους που δεν φαίνεται να έχουν χρόνο για εσένα όταν τους χρειάζεσαι περισσότερο.

Σκορπιός

Έχεις αγάπη στο μυαλό σου; Η ευπάθεια μπορεί να ακούγεται σαν μια τρομακτική λέξη, αλλά είναι απαραίτητη για την οικειότητα που αναζητάς. Άνοιξε την καρδιά σου στους άλλους, Σκορπιέ, καθώς αυτή η εποχή επικεντρώνεται στις σχέσεις σου. Μπορεί να αναλάβεις σοβαρές δεσμεύσεις αυτόν τον μήνα. Εάν έχεις έναν μακροχρόνιο σύντροφο, ίσως είναι η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Τοξότης

Η διακαής επιθυμία σου για πρωτοπορία σταματά αυτή τη σεζόν, Τοξοτίνα. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον διπλασιασμό των στόχων σου. Ενσωμάτωσε νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σου για να διατηρήσεις τα πράγματα πικάντικα και διασκεδαστικά. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στο να επιστρέψεις στην αλλαγή των πραγμάτων. Καθώς είσαι γνωστή για τη διασκεδαστική πλευρά σου, οι άνθρωποι υποτιμούν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου.

Αιγόκερως

Τον περασμένο μήνα αισθάνθηκες συναισθηματική, καθώς η ζωή επικεντρωνόταν γύρω από το σπίτι και την οικογένειά σου. Αλλά η εποχή του Ταύρου έχει να κάνει με το να χαλαρώσεις και να εξερευνήσεις την ευχαρίστησή σου. Δοκίμασε νέα πράγματα ή επίλεξε ξεχασμένα χόμπι και ευθυγραμμίσου ξανά με τον δημιουργικό σου εαυτό. Θα αισθανθείς λιγότερο το βάρος της ευθύνης αυτόν τον μήνα, καθώς η ενέργεια φέρνει μια ξέγνοιαστη νότα στη ζωή σου. Κάνε ένα διάλειμμα από τη δουλειά σου και άφησε το παιδί που κρύβεις μέσα σου να αναλάβει τα ηνία αυτόν τον μήνα.

Υδροχόος

Η εποχή του Ταύρου έχει να κάνει με τη σύνδεση με τις ρίζες σου, Υδροχόε. Μπορεί να αισθάνεσαι επιπλέον νοσταλγία καθώς σου θυμίζει τη ζωή στο σπίτι σου. Είναι μια καλή στιγμή για να δεθείς με την οικογένειά σου ή να ανασυνθέσεις το πώς πρέπει να είναι μια ιδανική οικογένεια. Μην φοβάσαι να θέσεις κάποια όρια με τους αγαπημένους σου και επικεντρώσου στο να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Οι δύσκολες συζητήσεις δημιουργούν ισχυρότερους δεσμούς, οπότε φρόντισε να πεις τη γνώμη σου και να δουλέψεις αυτήν την περίοδο για να χτίσεις τη ζωή των ονείρων σου στο σπίτι.

Ιχθείς

Αν αισθάνθηκες, Ιχθύ, πιεσμένη τον τελευταίο καιρό, σχεδίασε να αφαιρέσεις σύντομα αυτά τα εμπόδια επικοινωνίας. Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με το άνοιγμα του μυαλού και των λεκτικών δεξιοτήτων, καθιστώντας την μια ισχυρή στιγμή για την αυτοέκφρασή σου. Θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τα όνειρά σου με άλλους. Η εποχή του Ταύρου φέρνει στο δρόμο σου μια αίσθηση ονειρικής και προσγειωμένης ενέργειας.