Τα 4 πιο ευαίσθητα ζώδια που παίρνουν τα πάντα κατάκαρδα

22.04.2022
Τα 4 πιο ευαίσθητα ζώδια που παίρνουν τα πάντα κατάκαρδα
Ο αστρολογικός χάρτης σου είναι μια εις βάθος ανάλυση των ξεχωριστών χαρακτηριστικών σου, όπως το αν δεν είσαι συναισθηματικά διαθέσιμη ή ο τύπος που δακρύζει σε κάθε δραματική ταινία ή σειρά. Είτε απορροφάς τα συναισθήματα των άλλων είτε παίρνεις τα πάντα κατάκαρδα, είναι πιθανώς επειδή ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 4 πιο ευαίσθητα ζώδια.

Καρκίνος

Είσαι γεμάτη ενσυναίσθηση, είσαι διακριτική και βαθιά συνδεδεμένη με τα συναισθήματά σου, Καρκίνε, στοιχεία που σε κάνουν εξαιρετικά συνειδητοποιημένη για τα συναισθήματα των γύρω σου. Ο Καρκίνος δεν είναι μόνο ένα ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, αλλά κυβερνάται επίσης από τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Το να είσαι συναισθηματική είναι μια βασική ιδιότητα του καβουριού.

Ο εξελικτικός σκοπός του Καρκίνου είναι να νιώθει όσο περισσότερο μπορεί, έτσι οι περισσότεροι Καρκίνοι ζουν μια ζωή που μοιάζει με συναισθηματικό σκαμπανέβασμα. Οι υπερευαίσθητοι Καρκίνοι γατζώνονται από ένα συγκεκριμένο συναίσθημα κάθε φορά και το υπεραναλύουν.

Παρθένος

Ως αναλυτικό ζώδιο της γης, δεν είσαι ακριβώς γνωστή για τη συναισθηματική σου φύση, Παρθένε. Αλλά σε κυβερνά ο έκτος Οίκος της υπηρεσίας, που σε κάνει μια τεράστια αλτρουίστρια που νοιάζεται βαθιά για τους άλλους και το παίρνεις προσωπικά όταν οι άνθρωποι δεν αισθάνονται το ίδιο. Επιπλέον, μπορείς να είσαι σκληρή με τον εαυτό σου και τους άλλους, κάτι που μπορεί να αλλάξει τη διάθεση σου αρκετά γρήγορα.

Ως μεταβλητό ζώδιο της γης, οι Παρθένοι βιώνουν μια σειρά από συναισθήματα και αυτά τα συναισθήματα τείνουν να τους δίνουν σωματικές αισθήσεις. Οι Παρθένοι πρέπει να αναλύσουν τα συναισθήματά τους και να βγάλουν λογικό νόημα από αυτό που νιώθουν, διαφορετικά, τα μη επεξεργασμένα συναισθήματα μπορεί να αποθηκευτούν μέσα τους και να έχουν αρνητικό αντίκτυπο.

Σκορπιός

Σου αρέσει να το παίζεις ντροπαλή σε ότι αφορά τα συναισθήματά σου, Σκορπιέ, αλλά πίσω από το δηλητηριώδες κεντρί σου και τις κοφτερές σου δαγκάνες, είσαι απίστευτα ευαίσθητη. Ως ζώδιο του νερού, έχεις βαθιά συναισθήματα - ακόμα κι αν προτιμάς να το κρύψεις. Σε κυβερνά ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που κυβερνά τον θάνατο και τις μεταμορφώσεις και η μεταφορά αυτών των δύσκολων στοιχείων μπορεί να είναι συναισθηματικά επιβαρυμένη.

Ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό ζώδιο του νερού, που σημαίνει ότι είναι το μόνο ζώδιο του νερού που βάζει τα συναισθήματά του σε ένα κουτί. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο ο Σκορπιός προσπαθεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, θα καταλήξει να τα αισθάνεται με κάποιο τρόπο.

Ιχθείς

Ως ζώδιο του νερού, Ιχθύ, έχεις μια έμφυτη προσκόλληση στα συναισθήματά σου. Επιπλέον, σε κυβερνά ο διαισθητικός Ποσειδώνας, που σε κάνει οριακά υπερευαίσθητη στο περιβάλλον γύρω σου.

Οι Ιχθείς έχουν την ευαισθησία τους στα κόκκινα, όλη την ώρα. Οι Ιχθείς εισχωρούν στο συλλογικό ασυνείδητο, πράγμα που σημαίνει ότι αισθάνονται για όλους και τα συναισθήματα μπορεί να είναι τόσο δυνατά που δεν καταλαβαίνουν από πού προέρχονται.