Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η περίοδος του Ταύρου (A’ Μέρος)

20.04.2022
Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η περίοδος του Ταύρου (A’ Μέρος)
H εποχή του Ταύρου, που ξεκινά στις 21 Απριλίου, μας διδάσκει την αξία της υπομονής. Φύτεψες τους σπόρους στη φασαρία της εποχής του Κριού, τώρα είναι ώρα να μείνεις πίσω και να αφήσεις το σύμπαν να κάνει τα μαγικά του. Και είναι απαραίτητο να γνωρίζεις πώς η περίοδος του Ταύρου θα επηρεάσει το ζώδιό σου.

Κριός

Ώρα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, Κριέ. Έχεις νιώσει λίγο υπερβολικά άνετη με τις σπατάλες τον τελευταίο καιρό; Είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να αναθεωρήσεις τις δαπάνες και τον προϋπολογισμό σου όπου χρειάζεται αυτήν τη στιγμή. Την περασμένη σεζόν, η εστίαση ήταν στην αίσθηση της ταυτότητας του εαυτού σου. Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στη σκληρή δουλειά σου όσον αφορά τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος

Αυτούς τους τελευταίους μήνες έχουμε δει πολλή αναζήτηση ψυχής, Ταυρίνα, αλλά τώρα είναι καιρός να ξεφύγεις από το μυαλό σου και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Μπορεί να ανακαλύψεις τον εαυτό σου να ξαναφτιάχνει εκ νέου την εικόνα σου ή να δημιουργεί νέα όρια. Επίτρεψε στον εαυτό σου να πειραματιστεί έξω από τη ζώνη άνεσής σου. Εργάζεσαι για κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες και η αστρολογία της εποχής του Ταύρου θα σε κάνει να αναζητήσεις μερικές μεγάλες επιλογές.

Δίδυμοι

Ετοιμάσου να αξιοποιήσεις την πνευματική σου πλευρά, Διδυμάκι. Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με την εξερεύνηση ιδιαίτερων θεμάτων όπως το υποσυνείδητό σου και τα όνειρά σου. Κράτησε ένα ημερολόγιο ονείρων, δώσε προτεραιότητα στη δουλειά σου και δώσε προσοχή στα συνθήματα που στέλνει το σύμπαν. Να αναμένεις κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με θέματα που σε απασχολούν τους τελευταίους μήνες και μείνε ανοιχτή καθώς το σύμπαν στέλνει σημάδια στο δρόμο σου.

Καρκίνος

Καρκινάκι, αυτή η περίοδος έχει να κάνει με την αγάπη και τη φροντίδα σου στο συλλογικό. Πώς είναι οι φιλίες σου αυτή τη στιγμή; Αυτή η σεζόν σου δείχνει πώς μπορείς να εμφανιστείς καλύτερη για τους άλλους. Ο περασμένος μήνας σηματοδότησε μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου και αυτόν τον μήνα αυτή η ενέργεια θα στραφεί προς τη σύνδεσή σου με την κοινωνία.

Λέων

Διασκέδασες, Λιονταρίνα, αλλά τώρα είναι ώρα να πιάσεις δουλειά. Αυτή η περίοδος θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις τη δημόσια εικόνα σου και σε ποιο επαγγελματικό μονοπάτι βρίσκεσαι αυτήν τη στιγμή, επομένως είναι καλή ιδέα να σκεφτείς αν είσαι ικανοποιημένη με την κατεύθυνση που βαδίζεις. Μπορείς να περιμένεις να είσαι πολύ απασχολημένη στη δουλειά και η πιθανότητα να αλλάξεις καριέρα ή να πάρεις αυτήν την προαγωγή που περιμένεις, είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της.

Παρθένος

Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με ένα ταξίδι, Παρθένε. Μην φοβάσαι να χαθείς λίγο ή να περιπλανηθείς έξω από την πεπατημένη ενώ εξερευνάς νέους πολιτισμούς και πρακτικές. Οι σχέσεις είναι στο μυαλό σου τους τελευταίους μήνες και ήρθε η ώρα να γνωρίσεις ξανά τον εαυτό σου. Αυτή η περίοδος είναι μια ιδανική περίοδος για να ταξιδέψεις σε μέρη άγνωστα σε ένα μοναχικό ταξίδι αυτοανακάλυψης.