Αυτά είναι τα 4 πιο κυνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου

15.05.2022
Αυτά είναι τα 4 πιο κυνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου
Ο αστρολογικός χάρτης σου είναι στρωμένος με διαφορετικές πλανητικές τοποθετήσεις και η γνώση των ενεργειών των ζωδίων στο αστρολογικό σου προφίλ μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Η καχυποψία σου για τους άλλους σε κάνει να απομακρύνεις από γύρω σου όσους έχουν κίνητρα που αμφισβητείς; Μπορεί να είσαι πιστοποιημένη σκεπτικίστρια. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα πιο κυνικά ζώδια.

Παρθένος

Βλέπεις τον κόσμο μέσα από μια κριτική ματιά, Παρθένε και αυτό συμβαίνει επειδή έχεις υψηλά πρότυπα και αρνείσαι να τα μειώσεις. Σε κυβερνά ο έκτος Οίκος της υπηρεσίας, που μιλά για την αίσθηση του αλτρουισμού σου, αλλά η ανιδιοτέλεια σου συνοδεύεται από μια υγιή δόση σκεπτικισμού ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσένα.

Σκορπιός

Η φυσική δυσπιστία σου για τους άλλους είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σου, Σκορπιέ. Εξάλλου, σε κυβερνά ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που κυβερνά τα μυστικά και τα ταμπού και τον όγδοο Οίκο του θανάτου και της μεταμόρφωσης. Αυτό σε κάνει να έχεις πλήρη επίγνωση της πιο σκοτεινής πλευράς της ζωής και να είσαι αρκετά έξυπνη ώστε να είσαι πάντα προσεκτική.

Αιγόκερως

Σε αναγνωρίζουν για το βαθύ αίσθημα ευθύνης σου και πρέπει να ευχαριστήσεις τον υπεύθυνο πλανητικό κυβερνήτη σου, τον Κρόνο. Ως ζώδιο της γης, είσαι εκ φύσεως πραγματίστρια, επομένως μπορεί να είναι εύκολο για εσένα να είσαι κυνική.

Οι Αιγόκεροι είναι τόσο πρακτικοί σε όλα που μπορεί να τους κάνει να αποθαρρυνθούν και να είναι απαισιόδοξοι για τα πάντα στη ζωή.

Υδροχόος

Υπάρχει ένας λόγος που πάντα αμφισβητείς αυτά που είναι δεδομένα, Υδροχόε. Ως ακτιβίστρια του ζωδιακού κύκλου, έχεις πλήρη επίγνωση της ιδιοτελούς απληστίας στον κόσμο, επομένως είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις την κοινωνία προς τα εμπρός για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ο παραδοσιακός πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, σε κάνουν κυνική κάτω από όλα αυτά.