Τα 3 ζώδια για τα οποία το σεξ δεν είναι και το καλύτερο τους

27.02.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία το σεξ δεν είναι και το καλύτερο τους
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σου αρέσει το σεξ: άγριο, έντονο, χαδιάρικο, καυτό, αργό, ρομαντικό, γρήγορο και μακράς διαρκείας. Μπορεί να απολαύσεις μια «ξεπέτα» τη μια μέρα και την επόμενη να θελήσεις μια ολονύχτια σεξουαλική συνεδρία. Οι σεξουαλικές μας ανάγκες συχνά συμβαδίζουν με τις διαθέσεις μας. Η αστρολογία έχει λόγο και στη σεξουαλικότητα και γι' αυτό τον λόγο μπορεί να εντοπίσει τα 3 ζώδια για τα οποία το σεξ δεν είναι και το καλύτερο τους. Ε, ναι... Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να σε κάνουν να κοκκινήσεις με τα πρόστυχες κουβέντες τους, αλλά όταν έρχεται η πράξη, μερικές φορές αποδεικνύεται ότι είναι όλο λόγια.

Το καλό με τη σεξουαλική τους συμπεριφορά είναι ότι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα και δεν αποθαρρύνονται από ασυνήθιστα σεξουαλικά αιτήματα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς απολαμβάνουν το σεξ, αλλά δεν είναι αυτό που είναι η κινητήριος δύναμη τους στη ζωή. Κατά τη διάρκεια του σεξ, μερικές φορές μπορεί να χαθούν στις σκέψεις τους. Ωστόσο, η πλούσια φαντασία τους, κάνει λίγο διασκεδαστική τη δράση στην κρεβατοκάμαρα.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ιχθείς αξιοποιούν την ενέργεια που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να κάνουν σεξ, σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως η δημιουργικότητά τους. Το καλύτερο τους είναι να κάνουν συγκλονιστικό σεξ και να το χρησιμοποιούν στην τέχνη τους.

Υδροχόος

Στους Υδροχόους αρέσει να λένε πολύ σεξουαλικά πράγματα για να δουν μια αντίδραση, αλλά όχι επειδή το σεξ είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό τους. Απολαμβάνουν το σεξ αλλά έχουν πολύ χαμηλή σεξουαλική ορμή.

Είναι γνωστοί για το ότι μπορούν να περνούν μεγάλες περιόδους χωρίς σεξ και να εξακολουθούν να αισθάνονται καλά. Μάλιστα χαρακτηρίζονται ως οι σεξουαλικές καμήλες του Ζωδιακού χάρτη. Όταν τελικά κάνουν σεξ, όλη αυτή η συσσωρευμένη σεξουαλική ενέργεια το κάνει απίστευτο.