Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος μήνας

05.01.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος μήνας
Νέος χρόνος, νέες ευκαιρίες; Δεν είναι και απόλυτο αυτό. Ο πρώτος μήνας του 2022 είναι γεμάτος επιπλοκές για κάποιους και μερικές φορές, πρέπει να δουλέψεις πάνω σε προϋπάρχοντα προβλήματα προτού μπορέσεις να προχωρήσεις πραγματικά. Και αν ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που θα έχουν ως τον πιο δύσκολο μήνα της χρονιάς, τον Ιανουάριο, τότε ίσως χρειαστεί να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία.

Δίδυμοι

Παρόλο που το ένστικτό σου ως Διδυμάκι μπορεί να είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με ανάλαφρη καρδιά και να γελάς με τον πόνο σου, μπορεί να προκύψουν κάποια άβολα συναισθήματα αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη θα περάσει τον μήνα ανάδρομη στον όγδοο Οίκο σου, του δούναι και λαβείν, κάτι που θα μπορούσε να ρίξει φως στο επίπεδο οικειότητας, εμπιστοσύνης και σεβασμού στις σχέσεις σου. Επιπλέον, ο Ερμής - ο κυβερνών πλανήτης σου - θα γίνει ανάδρομος από τις 14 Ιανουαρίου, κάτι που θα μπορούσε να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο μπερδεμένη από ποτέ.

Καρκίνος

Από τότε που η Αφροδίτη στάθηκε ανάδρομη τον περασμένο μήνα, έχεις πραγματικές δυσκολίες. Σε τελική ανάλυση, αυτή η ανάδρομη κίνηση λαμβάνει χώρα στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, καθιστώντας σε να αισθάνεσαι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις αρμονία με κάποιον, σε διαπροσωπικό επίπεδο. Αυτή η ανάδρομη πορεία, η οποία θα συνεχιστεί όλο το μήνα, θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λογομαχία με τον καλό σου, επιπλοκές με την καλύτερη φίλη σου και θα έχεις αυτή την αίσθηση ότι κάποιος προσπαθεί να σε υπονομεύσει.

Τα πλανητικά φαινόμενα του Ιανουαρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αναστατωμένη καθώς ξεκινά αυτός ο μήνας. Πρώτον, η Αφροδίτη - ο κυβερνών πλανήτης σου - είναι ανάδρομη από τον περασμένο μήνα, κάτι που θα μπορούσε να σε κάνει να νιώθεις ότι ο κόσμος έχει χάσει τη λάμψη του. Ωστόσο, σε αναγκάζει επίσης να συνειδητοποιήσεις πόσο ανθεκτική είσαι, επειδή η αντιμετώπιση των προκλήσεων σε βοηθά να αναπτύξεις την ικανότητά σου να τις ξεπεράσεις. Καθώς η Αφροδίτη περνά ανάδρομα στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, μπορεί να αποκαλύψει τους τρόπους με τους οποίους δεν είσαι ευχαριστημένη με την κατεύθυνση της προσωπικής σου ζωής.