Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολο το 2022

04.01.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολο το 2022
Το να διαβάζεις το ωροσκόπιό σου είναι συνήθως διασκεδαστικό, αλλά μερικές φορές, τα αστρoλογικά νέα δεν είναι και τα καλύτερα. Δεν θέλουμε να σε τρομάξουμε, αλλά τα τρία παρακάτω ζώδια φαίνεται ότι θα έχουν ένα δύσκολο 2022. Επίτρεψε μας να σου δείξουμε πώς να προετοιμαστείς. Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το 2022

Ζυγός

Ζυγέ, το 2022 είναι το «Έτος της Αλήθειας» σου. Τείνεις να κρύβεις τα συναισθήματά σου πίσω από μια μάσκα μακροθυμίας και νοημοσύνης, αλλά με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ευθυγραμμίζεται με το ζώδιό σου από τα τέλη του 2021 έως τις 29 Ιανουαρίου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από το να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και τρόπους ζωής από το παρελθόν με πλήρη ειλικρίνεια από την αρχή της χρονιάς. Το να προσποιείσαι ότι είσαι εντάξει, δεν σε βοηθά πια.

Και οι τρεις φορές που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος φέτος, κάνει σκοτεινές γωνίες στο ζώδιό σου, θεωρώντας ότι η κακή επικοινωνία είναι συνηθισμένο φαινόμενο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Να είσαι πολύ αφοσιωμένη στο να λες την αλήθεια, γιατί τα λόγια σου μπορούν και θα παρερμηνευθούν εύκολα. Μιλώντας για ένα ακόμη ανάδρομο, περίμενε να αισθανθείς ταραχή και αστάθεια κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Πλούτωνα, από τις 29 Απριλίου έως τις 8 Οκτωβρίου.

Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν τον πιο ερωτικό χειμώνα

Λέων

Προετοιμάσου για το «Έτος της Δυσφορίας», Λιονταρίνα. Το 2022 θα σε ανατρέψει, θα ταράξει τον κόσμο σου και θα σε διδάξει ότι μπορείς να αντέξεις ακόμα περισσότερη δυσφορία από ότι νομίζεις. Το 2022 θα είναι αναμφισβήτητα δύσκολο για εσένα, αλλά όχι άσκοπα. Είναι δουλειά σου να μαθαίνεις από τις ενοχλήσεις που ρίχνει στο δρόμο σου το σύμπαν.

Και οι τέσσερις φετινές εκλείψεις (που θα συμβούν στις 30 Απριλίου, 16 Μαΐου, 25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου) ευθυγραμμίζονται με το ζώδιό σου. Όταν οι πλανήτες στην κανονική τους κατάσταση ευθυγραμμίζουν τις όψεις του χάρτη σου, αυτό σηματοδοτεί στασιμότητα και ανησυχία.

Αμέσως μετά τον πρώτο κύκλο έκλειψης του 2022, έχεις επίσης την ατυχία να επηρεαστείς από τον ανάδρομο Ερμή που ευθυγραμμίζεται στο ζώδιό σου από τις 22 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου. Αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασκήσεις επίγνωση του λόγου. Ενώ ξέρουμε ότι αγαπάς να έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, Λιονταρίνα, το 2022 (και αυτό το μέρος του χρόνου ειδικά) είναι μια στιγμή για ενδοσκόπηση και δουλειά μέσα σου.

Επιπλέον, ο ανάδρομος Ουρανός ευθυγραμμίζεται στο ζώδιο σου γύρω στις 24 Αυγούστου και μένει εκεί μέχρι το 2023, αναγκάζοντάς σε να προσδιορίσεις πού έχεις «κολλήσει» και αναγκάζοντάς σε να αλλάξεις.

Υδροχόος: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο

Υδροχόος

Υδροχόε, το 2022 είναι το «Έτος Κατανόησης». Το περίεργο που συμβαίνει με τα ζώδια του αέρα, είναι ότι το 2022 θα σου τύχουν πολλά προβλήματα ανάλογα με αυτά του Λέοντα. Επειδή το ζώδιό σου είναι αντίθετο με το δικό του και τα αντίθετα μοιράζονται τις ίδιες ευθυγραμμίσεις, βρες έναν σαματατζή φίλο Λέοντα για να του συμπαρασταθείς αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Ευτυχώς για εσένα, μπορείς να βιώσεις λίγη χάρη από την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου. Εφόσον οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι το ζώδιό σου είναι η «κατοικία» ή το φυσικό ενεργειακό σπίτι του πλανήτη Κρόνου, αυτός ο δακτυλιοειδής πλανήτης θα λειτουργήσει ως άγκυρα για όλες τις προσπάθειες που σχετίζονται με τη δια βίου παραγωγικότητα (όπως οικοδόμηση σπιτιών, δημιουργία οικογένειας, αλλαγή σταδιοδρομίας), μέσα σε μια χρονιά που είναι πιθανό να είναι δύσκολο να περιπλανηθείς.