Ποιος πλανήτης κυβερνά την κάθε ημέρα της εβδομάδας και πώς επηρεάζει το ζώδιο σου

25.02.2022
Ποιος πλανήτης κυβερνά την κάθε ημέρα της εβδομάδας και πώς επηρεάζει το ζώδιο σου
Στην αστρολογία, δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Όλα βασίζονται σε αυτό που μπορούμε να δούμε από την οπτική μας εδώ στη Γη καθώς κοιτάμε ψηλά το σύμπαν, καθώς και στη σχέση του πλανήτη μας με τον ήλιο. Εάν πιστεύεις στην αστρολογία, τότε γνωρίζεις καλά ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και οι πλανήτες δεν είναι απλά τεράστιοι βράχοι χωρίς σημασία. Το σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους και ένα τέλειο παράδειγμα αυτού είναι το πώς κάθε ημέρα της εβδομάδας έχει έναν πλανητικό κυβερνήτη.

Δευτέρα: Ημέρα της Σελήνης

Δεν είσαι ο μόνη που μισεί απόλυτα αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας, αλλά είναι απλώς μια Δευτέρα. Η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου σου θα την κατηγορούσε για την έλλειψη ύπνου, αλλά στην πραγματικότητα, η Δευτέρα τυχαίνει να είναι και η μέρα του φεγγαριού. Στην αστρολογία, το φεγγάρι είναι μεταβλητό και πολύ συναισθηματικό και είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η Δευτέρα δίνει επίσης τον συναισθηματικό τόνο για την εβδομάδα που έρχεται. Δεδομένου του ενεργητικού της θέματος, είναι εύκολο να νιώθεις κάθε λογής κυκλοθυμία αυτήν την ημέρα, αλλά είναι επίσης σημαντικό να είσαι ψύχραιμη τη Δευτέρα.

Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι σημαίνει

Τρίτη: Ημέρα του Άρη

Αν αναρωτήθηκες ποτέ ποιος πλανήτης κυβερνά την Τρίτη, μην ψάχνεις άλλο. Η δεύτερη μέρα της εβδομάδας κυβερνάται από τον Άρη, πλανήτη της ενέργειας και της δράσης, που σημαίνει ότι η Ημέρα του Άρη είναι στην πραγματικότητα η καλύτερη μέρα για να ξεκινήσεις την εβδομάδα εργασίας σου. Η Δευτέρα είναι για τον καθορισμό των προθέσεων και η Τρίτη για την εκτέλεση τους. Αυτή είναι μια μέρα για να λάβεις αποφάσεις και να ξεκινήσεις projects. Η ενεργειακή δόνηση της Τρίτης μπορεί να σε βοηθήσει να σημειώσεις πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σου — συμπεριλαμβανομένων εκείνων για τους οποίους είσαι πιο παθιασμένη.

Τετάρτη: Ημέρα του Ερμή

Ο πλανήτης που κυβερνά την Τετάρτη είναι ο Ερμής, ο άρχοντας της επικοινωνίας, της μάθησης και των ιδεών, γι' αυτό θεωρείται η τέλεια μέρα για να μεταδώσεις ένα μήνυμα, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου. Ο Ερμής κυβερνά το μυαλό, επομένως η Τετάρτη είναι συνήθως η μέρα που κάνει κλικ και οι άνθρωποι αρχίζουν να βάζουν τα πράγματα στη σειρά. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για δικτύωση και ανταλλαγή ιδεών.

Πέμπτη: Ημέρα του Δία

Η Πέμπτη κυβερνάται από τον Δία - πλανήτη της αφθονίας και της επέκτασης - που την καθιστά την τέλεια μέρα για να μάθεις κάτι νέο ή να θέσεις κάποιες προθέσεις. Είναι και μια μέρα πριν την Παρασκευή, οπότε συνήθως νιώθεις κάπως αισιόδοξη. Υπάρχει κάτι πραγματικά θετικό και ελπιδοφόρο με την Πέμπτη καθώς οι πιθανότητες για το πώς θα πάει η υπόλοιπη εβδομάδα είναι ατελείωτες και πιθανότατα περιμένεις με ανυπομονησία τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να σκεφτείς όλα όσα έχεις καταφέρει και να δείξεις γενικά την ευγνωμοσύνη σου.

Παρασκευή: Ημέρα της Αφροδίτης

Να μαντέψουμε ότι λατρεύεις την Παρασκευή; Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αγαπούν την Παρασκευή, δεδομένου ότι είναι επίσης η Ημέρα της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης, της δημιουργικότητας, της σύνδεσης και της ομορφιάς. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κοινωνικοποιηθείς και να συνδεθείς με τους άλλους. Η γοητευτική ενέργεια της Αφροδίτης την καθιστά την τέλεια μέρα για να γίνεις δημιουργική ή ακόμα και να βγεις για ένα πρώτο ραντεβού με ένα νέο φλερτ. Η Παρασκευή είναι επίσης ιδανική για να αφεθείς στην περιποίηση του εαυτού σου, για να μην αναφέρουμε τις απολαύσεις της ζωής.

Ποια είναι η πιο κακή συνήθεια κάθε ζωδίου

Σάββατο: Ημέρα του Κρόνου

Το Σάββατο κυβερνάται από τον Κρόνο, πλανήτη της δομής και της πειθαρχίας. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτή είναι μια ημέρα που πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα. Είτε προφταίνεις να τελειώσεις μια δουλειά είτε κάνεις μια δουλειά, αυτή είναι μια μέρα για να αναλάβεις ευθύνες, κάτι που είναι παράδοξο, γιατί θεωρείται ημέρα άδειας για πολλούς ανθρώπους.

Η ενέργεια του Κρόνου μας παρακινεί να σηκωθούμε το Σάββατο και να κάνουμε τη δουλειά που αποφεύγαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάτι που με τη σειρά του την κάνει την τέλεια στιγμή για να δείξουμε δυναμισμό.

Κυριακή: Ημέρα του Ήλιου

Το μαντέψες: Η Κυριακή κυβερνάται από τον Ήλιο, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη ζεστασιά, τον εγωισμό και την προσωπική σου αλήθεια. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αποδεχθείς το ατομικό σου φως και αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο ανήσυχοι την Κυριακή, καθώς ακολουθεί η Δευτέρα, αλλά προτείνεται ανεπιφύλακτα να το αποφύγεις αυτό και να χαλαρώσεις αυτήν την ημέρα. Η ηλιακή ενέργεια του Ήλιου έχει σκοπό να μας επαναφορτίσει για την επόμενη εβδομάδα, όχι να μας εξαντλεί. Είναι μια μέρα για να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς για την ερχόμενη εβδομάδα.