Τα 3 ζώδια που πολύ δύσκολα θα σε πληγώσουν σε μια σχέση

06.03.2022
Τα 3 ζώδια που πολύ δύσκολα θα σε πληγώσουν σε μια σχέση
O πόνος από έναν χωρισμό είναι δύσκολος, αλλά τελικά μπορεί να επουλωθεί και να μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά τις καρδιές μας, παρόλο που η πιθανότητα να υποφέρουμε ξανά είναι ισχυρή. Μπορείς όμως να συμβουλευτείς το ωροσκόπιό σου για συμβουλές σχετικά με το πώς να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση με τα μικρότερα ρίσκα. Τα άστρα, λοιπόν, μας προτείνουν τα 3 ζώδια που είναι πολύ δύσκολο να σε πληγώσουν σε μια σχέση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί νιώθουν πολύ βαθιά συναισθήματα και όταν τελικά αφοσιωθούν σε κάποιον, ο σκοπός τους είναι η σχέση τους να διαρκέσει για πολύ. Ωστόσο, εάν ο Σκορπιός πληγωθεί, θα αντιδράσει με τρόπο που είναι σε θέση να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά.

Έχει ένα ένστικτο για αυτό που πληγώνει τους ανθρώπους και γνωρίζει τις αδυναμίες και τους κρυφούς φόβους σου και σε αυτό θα επικεντρωθεί. Εάν τον πληγώσεις ή τον προδώσεις, θα επικεντρωθεί στο να βρει διάφορους βλαβερούς τρόπους για να σε κάνει να πληρώσεις. Ένας πληγωμένος Σκορπιός είναι μοχθηρός, γι' αυτό πρόσεξε.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν θέλουν να πληγώσουν άλλους ανθρώπους, οπότε όταν το κάνουν είναι συνήθως μια αντίδραση, επειδή πληγώθηκαν οι ίδιοι. Τείνουν να τα δίνουν όλα σε μια σχέση πολύ γρήγορα και όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα, αποφασίζουν ότι πρέπει να φύγουν. Είναι επίσης ένα ζώδιο που προτιμά να κρύβεται όσον αφορά στον χωρισμό πρόσωπο με πρόσωπο.

Μισεί τις συγκρούσεις και ο χωρισμός με κάποιον μπορεί να κάνει τον Ζυγό να αισθάνεται ένοχος ή κακός, γι' αυτό πιστεύει ότι η μεθοδική εξαφάνιση είναι η καλύτερη μέθοδος για το τέλος μιας σχέσης. Ωστόσο, αυτή η αργή απομάκρυνση μπορεί να είναι ότι πιο οδυνηρό, ειδικά όταν τελικά καταλάβεις ότι η σχέση τελείωσε και ότι ο Ζυγός δεν είχε τα κότσια να σου το πει από κοντά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι προτιμούν να κάνουν οτιδήποτε άλλο από το να ραγίσουν την καρδιά κάποιου. Αν όντως πληγώσουν κάποιον, νιώθουν απαίσια γι' αυτό και θα το σκέφτονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί ακόμη και να τους εμποδίσει να ξεκινήσουν μιαν άλλη σχέση.

Αν σε χωρίσει ένας Καρκίνος, σίγουρα θα προσπαθήσει να μείνετε φίλοι γιατί θα ένιωθε απαίσια αν τον μισούσες.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον Καρκίνο να χωρίσει με κάποιον είναι αν ο σύντροφός του δεν τα πήγαινε καλά με την οικογένειά του, γιατί, για τον Καρκίνο, η οικογένεια είναι πάντα πρώτη. Μπορεί να αποκτήσει έναν νέο σύντροφο αλλά όχι μια νέα οικογένεια.