Έχουμε μπει σε ανάδρομο Ερμή - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου

31.01.2021
Έχουμε μπει σε ανάδρομο Ερμή - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου
Βρισκόμαστε ήδη στον πρώτο ανάδρομο Ερμή του 2021. Λοιπόν, τι νομίζεις ότι θα μπορούσε να πάει στραβά όταν ο Ερμής κινείται προς τα πίσω στο συνηθισμένο ταξίδι του σε όλο το ζωδιακό χάρτη; Λοιπόν, σχεδόν οτιδήποτε και σχεδόν τα πάντα. Ευτυχώς, δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα όσο πιστεύεις και αυτό θα το αποδείξει το πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο o ανάδρομος Ερμής, σύμφωνα με την Roya Backlund του Elite Daily.

Κριός

Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή πραγματοποιείται στον ενδέκατο Οίκο της κοινότητας, που μπορεί να σε επανασυνδέσει με παλιούς φίλους και οργανισμούς με τους οποίους έχεις χάσει την επαφή. Θα μπορούσε ακόμη και να σε εμπνεύσει να συμμετάσχεις σε κάποιες ανθρωπιστικές προσπάθειες και να επανεκτιμήσεις μερικά από τα παντοτινά όνειρα σου.

Ταύρος

Μπορεί να αντιμετωπίσεις σύγχυση και απογοήτευση στην καριέρα σου κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή. Καθώς συμβαίνει στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της κοινωνικής κατάστασης και της δημόσιας εικόνας, αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να επιφέρει απώλεια εξουσίας ή ευθύνης.

Δίδυμοι

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε οδηγήσει σε μέρη που δεν περιμένες να επισκεφθείς. Σε τελική ανάλυση, πραγματοποιείται στον ένατο Οίκο του ταξιδιού και της φιλοσοφίας σου. Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σε εμπνεύσει να επανεξετάσεις το νόημα στη ζωή σου και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

Δες κι αυτό: Πώς να φτιάξεις πεντανόστιμα μπισκότα με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και γλουτένη

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής θα σε κάνει να επανεξετάσεις το περιεχόμενο της καρδιάς και του πορτοφολιού σου. Λαμβάνοντας χώρα στον όγδοο Οίκο σου των κοινόχρηστων πόρων και της ενέργειας, αυτός ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιά χρέη και οικονομικούς δεσμούς που χρειάζονται την προσοχή σου.

Λέων

Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να προκαλέσει επανεμφάνιση σχέσεων από το παρελθόν σου. Καθώς συμβαίνει στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να κάνει μια υπόθεση που δεν τελείωσε με κάποιον από το παρελθόν σου, να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή του μυαλού σου.

Παρθένος

Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή έχει να κάνει με τη ρουτίνα και τις συνήθειες αυτοεξυπηρέτησης. Λαμβάνοντας χώρα στον έκτο Οίκο της εργασίας και της υγείας, μπορεί να προκαλέσει αποδιοργάνωση στο χώρο του γραφείου σου και μπερδέματα στην επαγγελματική σου ζωή.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα συνηθισμένα πράγματα που σου φέρνουν χαρά, δεν είναι πια τόσο συναρπαστικά. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή πραγματοποιείται στον πέμπτο Οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησης, φέρνοντας μια σύγχυση στην τυπική κατανόηση της ευτυχίας και του ρομαντισμού.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής πιθανότατα θα φέρει προβλήματα στους χώρους που είναι ιεροί για εσένα. Καθώς πραγματοποιείται στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανεπίλυτα ζητήματα με τους συγγενείς σου. Μπορεί επίσης να προκαλέσει αναταραχές στην οικογενειακή σου ζωή που σε κάνουν να ξανασκεφτείς πού και πώς ζεις.

Τοξότης

Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή πραγματοποιείται στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας και της μεταφοράς. Μπορεί να μπερδέψεις τα λόγια σου και να πεις το λάθος πράγμα σε λάθος στιγμή. Να είσαι προσεκτική στις σημαντικές συζητήσεις αυτήν την περίοδο.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει οικονομικά προβλήματα, επισημαίνοντας την προσοχή στις συνήθειες εξοικονόμησης και δαπανών. Καθώς πραγματοποιείται στον δεύτερο Οίκο της πολυτέλειας και των χρημάτων, αυτή η ανάδρομη πορεία σου ζητά να επανεξετάσεις τι χρειάζεσαι και τι θέλεις.

Υδροχόος

Νιώθεις το βάρος αυτού του ανάδρομου Ερμή επειδή λαμβάνει χώρα στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου. Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να σε κάνει να αναρωτιέσαι ποια είσαι, ποια ήσουν και ποια θα γίνεις. Δεν είναι σοφό να κάνεις δραστικές ή μόνιμες αλλαγές στην ταυτότητα ή την εμφάνισή σου.

Αυτό το είδες; 3 μυστικά για τέλειες μακαρονάδες κάθε φορά

Ιχθείς

Επειδή αυτός ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιείται στον δωδέκατο Οίκο της πνευματικότητας, τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να βιώσεις μοναξιά. Μπορεί επίσης να εντοπίσεις κάποιες πληγές αν ξανασκεφτείς το παρελθόν σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις επιτέλους τη θεραπεία που χρειάζεσαι.