Τι λένε τα άστρα για το ζώδιο σου για το 2021 (Μέρος Α’)

30.12.2020
Τι λένε τα άστρα για το ζώδιο σου για το 2021 (Μέρος Α’)
Kανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι η αστρολογία του 2020 ήταν έντονη, αλλά ευτυχώς, έχουμε μπροστά μας τη νέα ενέργεια μιας ολοκαίνουργιας χρονιάς. Φυσικά, με μια νέα χρονιά έρχεται μια νέα σειρά αστρολογικής περιπέτειας και μια λαμπερή νέα παρτίδα ωροσκοπίων για κάθε ζώδιο. Κατά τη διάρκεια αυτών των αβέβαιων στιγμών, είναι χρήσιμο να έχεις μια κοσμική ενημέρωση σχετικά με το τι σου επιφυλάσσει το ζώδιο σου μέσα στο επόμενο έτος. Ας δούμε ποιες είναι οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο για το 2021 σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle

Κριός

Μαθαίνεις πώς να συνεργάζεσαι με άλλους και να κάνεις πιο διαρκή αντίκτυπο στο περιβάλλον σου, Κριέ. Αλλά εστιάζεις επίσης στη συνεργασία σε προσωπικό επίπεδο και μαθαίνεις να είσαι καλύτερη φίλη και ισχυρότερη ομαδική παίκτρια.

Εστιάζεις πολλή ενέργεια στις φιλίες και το περιβάλλον σου, οπότε είναι πιθανό μια ρομαντική σχέση να ανθίσει ανάμεσα σε εσένα και έναν φίλο ή κάποιον που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εσένα ή ακόμα και κάποιον που μέχρι τώρα ήταν friend-with-benefits. Εάν είσαι σε μια σχέση, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να ενσωματώσεις τον σύντροφό σου στην κοινωνική σου ζωή ή να ευθυγραμμιστείτε μαζί για ορισμένες ανθρωπιστικές αιτίες.

Ταύρος

Αυτή είναι μια τεράστια χρονιά για την καριέρα σου, Ταυρίνα. Επεκτείνεις την εμβέλεια και την προβολή σου στην εργασία, μαθαίνοντας σοβαρά πράγματα σχετικά με το πού θέλεις να καταλήξεις επαγγελματικά. Ορισμένες απροσδόκητες αναταραχές θα μπορούσαν να οδηγήσουν την καριέρα σου σε μια νέα κατεύθυνση, οπότε η ανάληψη υπολογισμένων κινδύνων είναι απαραίτητη.

Με τον πλανήτη Ουρανό να συνεχίζει να τρέχει τα πράγματα στο ζώδιο σου φέτος, περιμένεις το απροσδόκητο όταν πρόκειται για την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να καταλήξεις με κάποιον που δεν είναι συνηθισμένος, να έχεις ξαφνικές καταλήξεις ή νέες αρχές σε σχέσεις ή να εισαγάγεις μια δυναμική σχέσης που δεν είχες δοκιμάσει ποτέ πριν. Μείνε ανοιχτή στον πειραματισμό.

Δίδυμοι

Το 2021 είναι μια χρονιά για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, Διδυμάκι. Είτε ταξιδεύεις, είτε ασχολείσαι με την εκπαίδευσή σου είτε κυνηγάς μια από τις μακροχρόνιες φιλοδοξίες σου, θα αναζητήσεις τη γνώση και την ψυχική διέγερση από όλες τις προσπάθειές σου. Σκέψου τη μεγάλη εικόνα καθώς δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις αν δεν εστιάσεις το βλέμμα σου σε αυτό.

Με τις φετινές εκλείψεις να επηρεάζουν τον άξονα της σχέσης σου, περίμενε να ξεχάσεις μερικές από τις ξεπερασμένες πεποιθήσεις σου για την αγάπη και να είσαι ανοιχτή να υιοθετήσεις νέα λογική για τις σχέσεις σου. Εάν είσαι τώρα σε σχέση, ετοιμάσου για μερικές κοσμικές δοκιμές και εμπόδια για να ξεπεράσεις, αλλά ξέρεις ότι η διατήρηση ενός ανοιχτού μυαλού και η προτεραιότητα της ελευθερίας του άλλου μπορούν να σε βοηθήσουν να το επιτύχεις.

Καρκίνος

Τα όρια θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά φέτος, Καρκινάκι. Ως κάποια που είναι πρόθυμη να κάνει θυσίες για άλλους, είναι εύκολο να χάσεις τον εαυτό σου σε συναισθηματικά φορτισμένες εμπλοκές. Ωστόσο, είναι στη φύση σου να το κάνεις, οπότε δεν μπορείς να αφοσιώνεσαι πολύ στα ζητήματα κάποιου άλλου.

Είσαι υπέροχη στο να κάνεις τους συντρόφους σου να νιώθουν αποδεκτοί και να περνάνε καλά, αλλά το να υποστηρίζεις τις επιθυμίες σου σε μια σχέση είναι πιο δύσκολο. Εξασκήσου στο να είσαι ευάλωτη διατηρώντας τα όρια σου καθώς ήρθε η ώρα να σταθείς στο ρομαντισμό και να ακούσεις την καρδιά σου.

Λέων

Η επικοινωνία βρίσκεται στην πρώτη θέση στις πιο στενές σχέσεις σου καθώς μαθαίνεις πώς να γίνεις πιο δίκαιη και να συμβιβάζεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εκφράζεις επίσης τις ανάγκες σου. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες για την προσαρμογή της δυναμικής της ισχύος και των ρόλων των σχέσεων στους οποίους παρατηρείς τον εαυτό σου να αποτυγχάνει.

Το μυαλό σου θα είναι στην αγάπη και τις συνεργασίες το 2021, Λιονταρίνα, οπότε να είσαι έτοιμη να ασχοληθείς σοβαρά με το ρομαντισμό. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση, τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσεις τυχόν καυτά ζητήματα του παρελθόντος που εμποδίζουν την εμπιστοσύνη σου καθώς εμβαθύνεις τη δέσμευσή σου. Εάν είσαι single, η εστίασή σου είναι να βρεις κάποιον που είναι εκτός δεσμεύσεων για μια πιο μακροπρόθεσμη σύνδεση, οπότε να είσαι ανοιχτή στις προσδοκίες σου.

Παρθένος

Εάν δεν έχεις εξετάσει τη ρουτίνα άσκησής σου, τα τελετουργικά αυτο-φροντίδας ή τις καθημερινές συνήθειες σου, το 2021 σου προσφέρει την ευκαιρία να αναζωογονήσεις τη ρουτίνα ευεξίας σου. Έλα σε επαφή με αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι δυνατή, υγιής και να κρατάς τον έλεγχο.

Να περιμένεις το 2021 μερικά σημαντικά συναισθήματα και νέες ευκαιρίες που προκύπτουν στην αγάπη, Παρθένε. Ενώ θα εστιάζεις υπερβολικά στην τελειοποίηση της ρουτίνας σου και στην προτεραιότητα της φροντίδας του εαυτού σου, η καρδιά σου μπορεί να σε τραβήξει σε μερικές άλλες κατευθύνσεις, φέρνοντας πολλά συναισθήματα γύρω από τη δέσμευση, τις συνεργασίες και το ρομαντισμό. Να είσαι ανοιχτή με τον σύντροφο σου για τον φόβο, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας καθώς προχωράτε μπροστά.