5 αστρολόγοι δίνουν μια πρώτη εικόνα για το 2021

25.12.2020
5 αστρολόγοι δίνουν μια πρώτη εικόνα για το 2021
Είναι αλήθεια: Οι αστρολόγοι μας είχαν προειδοποιήσει για το 2020. Και τώρα προειδοποιούν ξανά για το 2021. Αλλά μην ανησυχείς, παρέχουν επίσης μερικές χρήσιμες συμβουλές. Το Cosmopolitan υπέβαλλε σε πέντε «κοσμικούς διερμηνείς», πέντε μεγάλα ερωτήματα σχετικά με το τι να περιμένουμε. Διάβασε παρακάτω αυτά που απάντησαν.

Η αστρολόγος Six (@BLACKWOMENCRY) δηλώνει: «Ο Κρόνος, ο πλανήτης της δέσμευσης, βρίσκεται στον επαναστατικό Υδροχόο για όλο το χρόνο, που σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί για το πώς ζευγαρώνουμε. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς έξω από το Zoom, όπως με ένα (μετα από ένα αρνητικό COVID-19-test) κοινωνικά απομακρυσμένο οδικό ταξίδι, μια εικονική συναυλία ή τηλεφωνικό σεξ. Παρεμπιπτόντως σημαντικές μέρες για σχέσεις είναι η 28η Ιανουαρίου και η 17η Μαΐου.

Η Colin Bedell (@QUEERCOSMOS) δίνει μια δωρεάν οικονομική συμβουλή: «Εξοικονόμησε χρήματα στις αρχές του έτους. Μετά από μια μακρά αναδρομή στον Κριό, ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου, βοηθώντας σε να εστιάσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό μέχρι τις 3 Μαρτίου. Σχετικό: Η Αφροδίτη βυθίζεται στον φιλόδοξο Αιγόκερω από τις 8 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου, κάτι που αποτελεί καλή είδηση ​​για προσφορές και νέες θέσεις εργασίας. Όμως η παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη δεν θα φτάσει έως ότου ο Δίας εισέλθει στους Ιχθείς στις 28 Δεκεμβρίου (ναι, τον επόμενο Δεκέμβριο).

«Η έναρξη της χρονιάς θα είναι θερμή» λέει η αστρολόγος Lisa Stardust (@LISASTARDUSTASTRO), «χάρη στην πυρετώδη ενέργεια από τις συνδέσεις του Άρη με τον Κρόνο και τον Ουρανό, μέσα τον Ιανουάριο. Οι άνθρωποι θα πουν δυνατά τη γνώμη τους, για το τι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Στην πραγματικότητα, το 2021 αφορά τον ακτιβισμό, με τον Κρόνο, τον πλανήτη της δομής και τον Ουρανό, τον πλανήτη της επανάστασης, να ευθυγραμμίζονται τρεις φορές (στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου).

Η Aliza Kelly (@ALIZAKELLY) δεν είναι και τόσο αισιόδοξη: «Φέτος, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες κοινωνικές αναταραχές, κλιματικές κρίσεις και τεχνολογικές καταστροφές. Ακούγεται τρομακτικό, το ξέρω, αλλά θα είσαι μέρος του επόμενου κεφαλαίου - και αυτό είναι καλό».

Αντιθέτως, η Adama Sesay (@LILITHASTROLOGY) είναι πιο αισιόδοξη Ναι! Ο Δίας θα μετακινηθεί σε ένα από τα αγαπημένα του ζώδια, τους Ιχθείς, στις 13 Μαΐου, δίνοντάς μας την ευκαιρία να θεραπευτούμε συναισθηματικά και να αναρρώσουμε μετά το τραύμα που έχουμε περάσει. Ετοίμασε την αυτο-φροντίδα σου για την άνοιξη.