Η πιο τυχερή ημέρα του Δεκεμβρίου - Τι φέρνει και πώς θα την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο

06.12.2020
Η πιο τυχερή ημέρα του Δεκεμβρίου - Τι φέρνει και πώς θα την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο
Τελικά φτάσαμε στον τελευταίο μήνα της χρονιάς, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε λόγους να γιορτάσουμε, ακόμη και με το δύσκολο αστρολογικό περιεχόμενο του Δεκεμβρίου του 2020, που περιλαμβάνει μερικά σπάνια και δυνητικά μεταβαλλόμενα πλανητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης του πολυαναμενόμενης μεγάλης Σύζευξης στον Υδροχόο. Ωστόσο θα χρειαστεί να σημειώσεις το ημερολόγιό σου την 12η Δεκεμβρίου, καθώς πρόκειται να είναι μία από τις πιο τυχερές ημέρες του μήνα, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle.

Η Αριθμολογία του 12/12

Ο αριθμός 12 στην αριθμολογία αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση των κύκλων και την επακόλουθη λάμψη μιας νέας πνευματικής αρχής που θα έρθει - μια πολύ ευπρόσδεκτη ενέργεια για να ευθυγραμμιστούμε με τον εαυτό μας καθώς κλείνουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά και προσβλέπουμε σε μια νέα αρχή. Ο αριθμός 12 φέρνει έμπνευση για να καθαρίσουμε τα πνευματικά συντρίμμια του παρελθόντος μας για να κάνουμε χώρο για καινούργια πράγματα και η 12η Δεκεμβρίου προσφέρει διπλή δόση της μαγείας αυτού του ισχυρού αριθμού.

Δεδομένου ότι το 12 είναι ένας διψήφιος αριθμός, πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε τις ενέργειες των δύο μονοψήφιων κύριων αριθμών από τους οποίους αποτελείται, οι οποίοι είναι το 1 και το 2. Στην αριθμολογία, το 1 αντιπροσωπεύει την ανάληψη πρωτοβουλίας και την έναρξη νέων αρχών, ενώ το 2 αφορά την αρμονία, τη συνεργασία και τη κοινή δουλειά. Όταν συνδυάζουμε αυτές τις έννοιες, έχουμε μια όμορφη υπενθύμιση για να συνδυάσουμε την εμπνευσμένη, επικεντρωμένη στην ηγεσία αίσθηση του 1 με την διαισθητική, εστιασμένη στις συνεργασίες ενέργεια του 2 - πράγμα που σημαίνει ότι συνεργαζόμαστε περισσότερο με άλλους και ξεκινάμε νέα ταξίδια, στηριζόμενοι περισσότερο στις διαισθητικές αισθήσεις μας για να μας βοηθήσουν να είμαστε πρωτοπόροι στη ζωή μας.

Η Αστρολογία του 12/12

Στις 12 Δεκεμβρίου, το φεγγάρι θα βρίσκεται στη φάση του τέταρτου τετάρτου, που βρίσκεται στα όρια του τελικού σεληνιακού κύκλου του έτους ο οποίος ξεκινά με τη νέα έκλειψη του φεγγαριού στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου. Αυτό το σημείο στο μηνιαίο ταξίδι του φεγγαριού είναι επίσης γνωστό στην αστρολογία ως βαλσάμικο φεγγάρι ή εξασθενημένη ημισέληνος, η οποία εμφανίζει μια τελευταία φέτα του φεγγαριού πριν φτάσει στο νέο φεγγάρι αλλά και μια τελευταία ευκαιρία να απελευθερωθούν παλιά πνευματικά φορτία πριν ξεκινήσουμε τη νέα αρχή της νέας Σελήνης. Με το φεγγάρι στο βαθύ και συναισθηματικό ζώδιο του Σκορπιού για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, θα έχουμε μια αστρολογική ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις βαθιές, κρυμμένες αλήθειες πριν μπορέσουμε να επιτρέψουμε στην έκλειψη να κάνει μια δυναμική επανεκκίνηση στη ζωή μας.

Πώς να δουλέψεις με την ενέργεια του 12/12

Χρησιμοποίησε την αριθμολογική και αστρολογική ενέργεια της 12ης Δεκεμβρίου για να συμφιλιωθείς με τις δυσκολίες και τις εμπειρίες που έζησες καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020. Οι τελευταίοι μήνες έχουν πολλές αναταραχές και αβεβαιότητα για πολλούς, επιτρέποντας στην καρδιά σου να βάλει μια τελεία, απελευθερώνοντας κάποια πνευματικά βάρη και προετοιμάζοντας ένα νέο ταξίδι που έρχεται ως ιδανικό τρόπο για να επωφεληθείς από την κοσμική ενέργεια που υπάρχει.