Ποια είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε μια νέα γνωριμία, σύμφωνα με το ζώδιο σου

15.11.2020
Ποια είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε μια νέα γνωριμία, σύμφωνα με το ζώδιο σου
Έχεις μόνο μία ευκαιρία να κάνεις "καλή πρώτη εντύπωση" και αυτό είναι γεγονός! Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, παίζουν πολλά στοιχεία ρόλο, όπως, για παράδειγμα το ζώδιό σου. Οπότε καλό είναι να γνωρίζεις μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία ως προς αυτό το κομμάτι. Ποια είναι, λοιπόν, η πρώτη εντύπωση που δίνεις ανάλογα με το ζώδιο σου (ή τον ωροσκόπο σου), σύμφωνα με την αστρολογία;

Κριός: Δυναμική

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του πολεμιστή Κριού, είσαι τολμηρή, αποφασιστική και θαρραλέα με τις συναναστροφές σου. Οι άνθρωποι σε αντιλαμβάνονται ως απόλυτα σίγουρη και προτιμούν να το σκεφτούν πολύ πριν τα βάλουν μαζί σου.

Ταύρος: Υπέροχη

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου είσαι ευλογημένη με φυσική ομορφιά, δεδομένης της επιρροής του Ταύρου από την Αφροδίτη. Οι άνθρωποι σε αντιλαμβάνονται ότι διαθέτεις το πλήρες «πακέτο», δεδομένης της πρακτικής προσέγγισης και της ανέμελης προσωπικότητάς σου.

Δίδυμοι: Σκανταλιάρα

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Δίδυμου, έχεις μια φυσική λάμψη στο μάτι σου και μια έμφυτη επιθυμία να επικοινωνήσεις. Οι άνθρωποι σε αντιλαμβάνονται ως μια λαμπρή διανοούμενη, αλλά υπάρχει κάτι ανέκφραστο στο πρόσωπο σου που δεν μπορούν να προσδιορίσουν.

Καρκίνος: Στοχαστική

Εάν ανήκεις στον Καρκίνο, είσαι συναισθηματικά υπερευαίσθητη και φυσικά συμπαθητική στο περιβάλλον σου. Δείχνεις τόσο γλυκιά και συμπονετική, αλλά όπως και με το φεγγάρι, υπάρχει κάτι μυστηριώδες με σένα.

Λέων: Χαρισματική

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του μεγαλοπρεπή Λέοντα, είσαι ζεστή, φιλική και απόλυτα λαμπερή. Ακριβώς όπως ο ήλιος, ο κόσμος στρέφεται προς εσένα και εσύ συχνά είσαι στο κέντρο της προσοχής. Οι άνθρωποι σε θεωρούν δημοφιλή και διασκεδαστική.

Παρθένος: Συγκροτημένη

Εάν ανήκεις στην αναλυτική Παρθένο, είσαι απίστευτα επινοητική και φυσικά συντονισμένη με τη σωματικότητα σου. Κάποιοι μπορεί να σε αντιληφθούν ως υπερβολικά επικριτική ή πολύ σοβαρή, αλλά εσύ προτιμάς πάντα να μένεις απασχολημένη.

Ζυγός: Γοητευτική

Εάν ανήκεις στον ευφραδή Ζυγό, έχεις καρδιά διπλωμάτη, γι 'αυτό προτιμάς να αποφεύγεις τις συγκρούσεις με κάθε κόστος. Γοητεύεις με φυσικό τρόπο τα πλήθη και αναγνωρίζεσαι περισσότερο από τις έμφυτες δυνάμεις της πειθούς.

Σκορπιός: Σέξι

Εάν ανήκεις στον ισχυρό Σκορπιό, είσαι απομονωμένη και φυσικά συντονισμένη με το περιβάλλον σου. Η αντίληψη των ανθρώπων για εσένα μπορεί να είναι λίγο πολωτική, αλλά το σίγουρο είναι ότι εκπέμπεις ένα ισχυρό σεξ απίλ.

Τοξότης: Εξωστρεφής

Εάν ανήκεις στον περιπετειώδη Τοξότη, είσαι εντελώς ανεξάρτητη και καθοδηγείσαι από τη γνώση. Οι άνθρωποι σε βλέπουν συχνότερα ως άγρια και ελεύθερη στο πνεύμα, αλλά είσαι απλά ένα μεγάλο παιδί στην καρδιά.

Αιγόκερως: Απόφασιστική

Εάν ανήκεις στον παραδοσιακό Αιγόκερω, είσαι από τη φύση σου απίστευτα φιλόδοξη. Οι άνθρωποι συχνά σε αντιλαμβάνονται ως κάποια ντεμοντέ και γεμάτη σοφία ... και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό.

Υδροχόος: Εκλεκτική

Εάν ανήκεις στον Υδροχόο που αγαπά την ελευθερία, είσαι κοινωνικός χαμαιλέοντας και επαναστάτρια στην καρδιά. Κάνεις ότι θέλεις, αλλά οι άνθρωποι αναγνωρίζουν αμέσως την επαναστατική σου φύση και το ανθρωπιστικό σου πνεύμα.

Ιχθείς: Αινιγματική

Εάν ανήκεις στους ονειρικούς Ιχθείς, εύκολα επηρεάζεσαι από τη φαντασία, τον ρομαντισμό και όλα τα μυστικιστικά πράγματα. Είσαι απίστευτα ανιδιοτελής και συμπονετική, αλλά η επιρροή σου από τον Ποσειδώνα σε κάνει να φαίνεσαι αινιγματική και δύσκολο να διαβάσει κανείς.