Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στον Σκορπιό: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις αυτές τις μέρες

12.11.2020
Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στον Σκορπιό: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις αυτές τις μέρες
Η αστρολογία για το 2020 είναι γεμάτη ένταση και εκπλήξεις, αλλά η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου 2020 θα χρησιμεύσει ως σχετικά ειρηνική στιγμή εν μέσω της αστρολογικής καταιγίδας. Αυτό το νέο φεγγάρι κορυφώνεται την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί μέσα στη σφαίρα του ζωδίου του νερού του Σκορπιού, το οποίο θα δώσει σε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο μια συναισθηματική πτυχή. Δες παρακάτω μερικά dos και don'ts για τις μέρες αυτές, σύμφωνα με τους αστρολόγους!

Τι να κάνεις

Προσδιόρισε τους στόχους της Νέας Σελήνης

Τα νέα φεγγάρια στην αστρολογία είναι υπέροχες περιόδοι ευκαιριών που εστιάζουν στην ενέργεια των νέων αρχών. Ωστόσο, όταν υπάρχει μια σεληνιακή έκλειψη κατά τη διάρκεια ενός νέου φεγγαριού (που θα υπάρξει τον Δεκέμβριο), η ενέργεια γίνεται πολύ χαοτική. Συνεπώς, αυτή η σεληνιακή φάση είναι η τελευταία σταθερή ευκαιρία που θα έχουμε το 2020 για να θέσουμε νέους στόχους

Ξεκίνησε τις ενέργειες σε σχέση με τους στόχους σου

Αυτό το νέο φεγγάρι έρχεται λίγες μέρες μετά τη λήξη της ανάδρομης πορείας του Άρη για το 2020, πράγμα που σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να ξεφορτωθούμε την έλλειψη κινήτρων που έχουμε βιώσει συλλογικά τους τελευταίους μήνες και να σημειώσουμε κάποια επιτυχία. Αυτή η φλογερή έκρηξη ενέργειας σε συνδυασμό με τις δυνατότητες ανάπτυξης του νέου φεγγαριού, θα βοηθήσει όλα τα ζώδια να βάλουν μπροστά τους στόχους τους και να αρχίσουν να σημειώνουν πρόοδο.

Άφησε τον εαυτό σου να αισθάνεται αισιοδοξία

Το χάος του 2020 έκανε ζημιά στη συλλογική μας διάθεση αλλά ας επιτρέψουμε στις νέες εκκινήσεις αυτού του νέου φεγγαριού να μας υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν καλύτερες μέρες στον ορίζοντα. Με το νέο φεγγάρι να συνδέεται με τον τυχερό πλανήτη Δία, τα πιο άγρια ​​όνειρά μας θα φανούν πιο εφικτά από ποτέ. Έτσι, η αστρολογική διάσταση αυτής της φάσης μας παρουσιάζει μια επιλογή: Βυθίσου στη θλίψη και άφησε τις ανασφάλειες σου να πάρουν το καλύτερο σου ή αποδέξου την ελπίδα και την εμπιστοσύνη στην ικανότητά σου να πετύχεις, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά.

Τι δεν πρέπει να κάνεις

Μη φοβάσαι την αλήθεια

Η ενέργεια της σεζόν του Σκορπιού 2020 έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της αλήθειας που βρίσκεται στην καρδιά κάθε ύλης - ανεξάρτητα από το πόσο σκοτεινή, τρομακτική ή οδυνηρή είναι. Το να είσαι ευάλωτη και να αναγνωρίζεις τις πιο ταμπού επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, είναι δύσκολο, αλλά όσο περισσότερο τρέχουμε να αποφύγουμε τους δαίμονες μας, τόσο πιο απαίσια αισθάνονται. Χρησιμοποίησε την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης που επηρεάζεται από τον Σκορπιό, για να αντιμετωπίσεις ότι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της ψυχής σου.

Μην αφήνεις στην παράνοια στις σχέσεις

Κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού, η Αφροδίτη (ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού) θα συγκρουστεί με τον σκοτεινό και έντονο πλανήτη Πλούτωνα, που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς υπερβολική εμμονή και να ελέγξεις τις πιο οικείες σχέσεις σου. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι οι υγιείς σχέσεις απαιτούν ευαισθησία και ότι η προσπάθεια να χρησιμοποιήσεις την εξουσία σου πάνω σε κάποιον άλλον, μέσω χειραγώγησης, θα βλάψει τελικά μόνο τον σκοπό σου.

Μη μένεις προσκολλημένη στο παρελθόν

Το νέο φεγγάρι στο Σκορπιό συνδέεται με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του μετασχηματισμού και της αναγέννησης. Αυτή η έντονη σύνδεση θα σου επιτρέψει απεριόριστη συναισθηματική πρόσβαση στα βαθύτερα μέρη της ψυχής σου καθώς και την ικανότητα να δεις το χάος που έχεις δημιουργήσει προσπαθώντας να κρύψεις τον αληθινό εαυτό σου. Μην αντισταθείς στην πρόοδο και την εξέλιξη με την προσκόλληση σε ξεπερασμένες εκδόσεις του εαυτού σου.