Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερη η περίοδος του Ζυγού

26.09.2020
Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερη η περίοδος του Ζυγού
Η περίοδος του Ζυγού είναι εξίσου γοητευτική με αυτούς που ανήκουν σε αυτό το βασικό ζώδιο του αέρα. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι ολόκληρος ο κόσμος αποδιοργανώνεται κάθε φορά που κυριαρχεί αυτή η εποχή της Αφροδίτης. Αν και οι εντάσεις βρίσκονται επί του παρόντος σε υψηλό επίπεδο, η περίοδος του Ζυγού για το 2020 θα είναι η καλύτερη για τα παρακάτω τρία ζώδια.

Δίδυμοι

Βγαίνεις πάντα από το καβούκι σου κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού και αυτή η χρονιά δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Αν λοιπόν ήσουν ευαίσθητη κατά τη διάρκεια της περιόδου της Παρθένου, μην ανησυχείς. Ο Ήλιος ήταν πάνω από τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των εσωτερικών σου συναισθημάτων, αλλά ετοίμασε να φορέσεις τα καλά σου, επειδή ο Ήλιος πρόκειται να κάνει είσοδο μέσω του εκφραστικού πέμπτου Οίκου σου. Αυτή η περιοχή του αστρολογικού σου χάρτη περιστρέφεται γύρω από την αγάπη, το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, το πάθος και το παιδί που κρύβεις μέσα σου.

Πρέπει πραγματικά να ξεκουραστείς. Η περίοδος του Ζυγού σου δίνει πάντα μια οικονομική ευκαιρία, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Παρθένος

Χαλάρωσε, Παρθένε. Αν και ο καθένας μας βρίσκεται στη μέση της ανάπτυξης, της εξελίξης και του μετασχηματισμού, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εσένα όταν πρόκειται για τη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου. Θέματα που περιστρέφονται γύρω από την αυτο-εκτίμηση, την ευχαρίστηση και την ευτυχία είναι πάνω στο τραπέζι και τελικά μαθαίνεις πώς να αξιοποιήσεις τόσο τα υψηλά όσο και τα χαμηλά αυτής της ενέργειας.

Με τον Ήλιο να φωτίζει τον αισθησιακό δεύτερο Οίκο των αξιών, των οικονομικών, της ευχαρίστησης και των μοναδικών αγαθών σου, ενώ ετοιμάζεσαι να συγκρουστείς με όσα επιφυλάσσουν οι Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας στον Αιγόκερω, προκαλείσαι να διαφυλάξεις την αυτοεκτίμησή σου και το πιο σημαντικό, να δώσεις προτεραιότητα στα πράγματα που αγαπάς.

Ιχθείς

Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα. Ενώ ο Άρης γίνεται ανάδρομος μέσω του οικονομικού σου δεύτερου Οίκου των αξιών, του εισοδήματος, της ευχαρίστησης και της αυτοεκτίμησης, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στη ρίζα των επιπέδων εμπιστοσύνης σου. Όλα, από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τα χρήματά σας έως τη γενική σου ικανότητα δέσμευσης, θα τεθούν προς έλεγχο αυτή τη περίοδο, αλλά όλα γίνονται για έναν λόγο.

Με τον Ήλιο στο Ζυγό να ακτινοβολεί μέσα από τον ερωτικό όγδοο Οίκο του σεξ, του μετασχηματισμού, των συμβολαίων ψυχής και του θανάτου του εγώ, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στη δυναμική των συνεργασιών σου.