Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου

30.09.2020
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου
H πανσέληνος της Συγκομιδής θα συμπέσει με την είσοδο του δεύτερου μήνα του φθινοπώρου. Ανεβαίνοντας στους ουρανούς την 1η Οκτωβρίου, το πλήρες φεγγάρι του Οκτωβρίου του 2020 θα ενισχύσει τα κίνητρά μας καθώς ξεκινάμε την φθινοπωρινή σεζόν και θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και δυναμική σε ότι δουλεύουμε. Αυτή η πανσέληνος έχει σίγουρα τη δύναμη να ανεβάσει τις εντάσεις στις σχέσεις, αλλά υπάρχουν 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από αυτήν την φάση της Σελήνης. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle.

Ταύρος

Τα ενεργειακά σου επίπεδα, Ταυρίνα, δεν είναι τόσο υψηλά όσο σε άλλα ζώδια που βρίσκονται υπό την επήρεια αυτού του έντονου φαινομένου που κυβερνάται από τον Κριό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πανσέληνος δεν εμπνέει δράση και κίνητρα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, κάποιος επιπλέον ύπνος το βράδυ ή το απόγευμα μπορεί να είναι πραγματικά παραγωγικός, καθώς αυτή τη στιγμή είναι μια ευκαιρία να αγκαλιάσεις πλήρως τις ασυνείδητες επιθυμίες σου και να έρθεις σε επαφή με την πνευματική πλευρά σου. Η πανσέληνος έρχεται για να φέρει την ενέργεια στο αποκορύφωμα, αλλά είσαι ακόμα στη διαδικασία του να ετοιμάζεις κάτι και αυτό είναι εντάξει.

Λέων

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την πανσέληνο είναι να διοχετεύσεις το βαθύ απόθεμα θάρρους της εσωτερικής λιονταρίνας σου και να είσαι πρόθυμη να τολμήσεις να βγεις σε άγνωστη περιοχή. Είσαι απασχολημένη με τις μικρές λεπτομέρειες του άμεσου περιβάλλοντός σου εδώ και λίγο καιρό, κάτι που δεν είναι κακό αλλά το να αναζητήσεις νέες προοπτικές και να προσπαθήσεις να κοιτάξεις τη ζωή σου μέσω διαφορετικών ματιών μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τι είναι ακριβώς μπροστά σου. Ότι εστιάζεις αυτήν τη στιγμή - είτε πρόκειται για μια σχέση, ένα έργο στη δουλειά είτε για μια δημιουργική προσπάθεια - θα σε ωφελήσει μέσω της προσωπικής επέκτασης σου και των πειραματισμών που μπορείς να κάνεις.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας σε όλες τις πλευρές της ζωής σου, ζητώντας σου να πάρεις το έλεγχο των ψυχολογικών πιέσεων που σε βαραίνουν - είτε αυτό σημαίνει την εξόφληση τυχόν χρεών που οφείλεις είτε απλά να τηρήσεις μια υπόσχεση. Μην αποφεύγεις να ασχολείσαι με αυτές τις ευθύνες, ακόμα κι αν κανείς δεν σε πιέζει να το κάνεις. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις αυτές τις πτυχές του εαυτού σου και να μην αισθάνεσαι φόβο να ξεμπερδέψεις με θέματα που στοιχειώνουν στο ασυνείδητο σου.

Σκορπιός

Εάν η σεζόν της Παρθένου δεν σε έβαλε σε ένα πρόγραμμα, τότε αυτή η πανσέληνος του Κριού θα το κάνει. Πέταγες στα σύννεφα τον τελευταίο καιρό, καθώς αυτός ο μήνας φάνηκε σαν μια περίοδος ψυχικής και συναισθηματικής αδρανοποίησης για εσένα - αλλά ξαφνικά, κάτω από το φως της πανσελήνου, θα δεις ξεκάθαρα όλους τους τρόπους του πώς η καθημερινή ρουτίνα σου θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική. Έτσι, θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τους στόχους σου και να βρεις κίνητρα να αναλάβεις δράση για να τους πραγματοποιήσεις.