Η περίοδος του Ζυγού θα είναι η χειρότερη για αυτά τα 4 ζώδια

27.09.2020
Η περίοδος του Ζυγού θα είναι η χειρότερη για αυτά τα 4 ζώδια
Κάθε αστρολογική περίοδος κυβερνάται από έναν συγκεκριμένο πλανήτη και όταν ο Ήλιος ταξιδεύει μέσω του ζωδιακού κύκλου, επηρεάζει κάθε φορά μερικά ζώδια. Συγκεκριμένα για αυτήν την περίοδο θα επηρεαστεί η ευδαιμονία του Ζυγού και, δυστυχώς, η περίοδος του Ζυγού για το 2020 θα είναι η χειρότερη για 4 ζώδια. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Κριός

Μην πιέζεις τον εαυτό σου, Κριέ. Εκτός από τον Ήλιο που φωτίζει το πολικό αντίθετο ζώδιο σου, τον Ζυγό - στον δεσμευμένο έβδομο Οίκο σου των διαπραγματεύσεων, των συμβιβασμών και των σχέσεων ένας-προς-έναν - ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Άρης είναι επίσης ανάδρομος μέσω του ζωδίου σου. Η επιθυμία σου για ανεξαρτησία και η αγάπη σου για την αυτονομία θα μπορούσαν να κατασταλλούν εύκολα αυτή τη περίοδο, αλλά μην ανησυχείς. Με τους Δία-Κρόνο-Πλούτωνα να αποσυναρμολογούν τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, της εξουσίας και του πεπρωμένου σου στον κόσμο, προκαλείσαι να επιμείνεις προς το μέλλον.

Διάβασε και αυτό: Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερη η περίοδος του Ζυγού

Καρκίνος

Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου, Καρκίνε. Είσαι ένα ευαίσθητο πνεύμα και παρόλο που ο Ήλιος στο Ζυγό ενεργοποιεί τον άνετο τέταρτο Οίκο σου, της άνεσης και των συναισθηματικών εμπειριών, ο ανάδρομος Άρης δεν σου δίνει άλλη επιλογή παρά να διαβεβαιώσεις τον εαυτό σου τόσο με προσωπικό όσο και με επαγγελματικό τρόπο. Εν τω μεταξύ, με ένα σύμπλεγμα ενεργειών - συγκεκριμένα, του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα - που αναφλέγουν τον αφοσιωμένο έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, υπάρχουν μερικές σχέσεις που χρειάζονται αναδιάρθρωση.

Ζυγός

Χρόνια πολλά, Ζυγέ. Παρά τον χαοτικό καιρό, αυτή εξακολουθεί να είναι η ηλιακή σου επανάσταση και ο Ήλιος είναι εδώ για να ενεργοποιήσει και να αναζωογονήσει το πνεύμα δικαιοσύνης που αναζητάς. Βεβαίως, υπάρχουν πολλά πράγματα, οπότε αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, μην διστάσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω. Ο Άρης επανεξετάζει τον τομέα των συνεργασιών σου, κάτι το οποίο θα μπορούσε να εμφανίσει ξανά μια προηγούμενη αντιπαράθεση ή ίσως να σε προκαλέσει να υψώσεις το ανάστημα σου με περισσότερους τρόπους από έναν. Ο Δίας είναι τώρα άμεσα στον άνετο τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών εμπειριών σου, οπότε τα πράγματα πρέπει να κινούνται με καλύτερο ρυθμό.

Αιγόκερως

Είσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι, Αιγόκερε. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που το σύμπαν θέλει για εσένα, είναι να συνεχίσεις να επιμένεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου και να εξελιχθείς στην καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Φυσικά, με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών σου εμπειριών, θα μπορούσαν να υπάρξουν εντάσεις στο μέτωπο του σπιτιού ή ίσως ακόμη και μέσα σου. Όπως πάντα, αυτό θα περάσει, αλλά με τον Ήλιο να φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, της εξουσίας και του πεπρωμένου σου στον κόσμο, όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε σένα.