Μπήκαμε στον Ζυγό: Τι σημαίνει αυτή η περίοδος για το ζώδιο σου (μέρος B’)

25.09.2020
Μπήκαμε στον Ζυγό: Τι σημαίνει αυτή η περίοδος για το ζώδιο σου (μέρος B’)
Βρισκόμαστε ήδη στην εποχή του Ζυγού με κυβερνώντα πλανήτη την Αφροδίτη και αυτή η ενέργεια μας δίνει μια τάση προς το ρομαντισμό και την ομορφιά. Θα επικεντρωθούμε περισσότερο στις πολυπλοκότητες στις στενές σχέσεις μας αυτή τη στιγμή και φυσικά θα απολαύσουμε την αρμονία αντί να καταφύγουμε στις συγκρούσεις. Η ενέργεια της περιόδου του Ζυγού είναι γοητευτική και διανοητικά ευεργετική και μπορεί να μας εμπνεύσει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στις συνεργασίες μας, οπότε άφησε το παλιό να αποχωρήσει.

Είδαμε ήδη πώς επηρεάζονται τα πρώτα έξι ζώδια του ζωδιακού κύκλου και σήμερα θα δούμε τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα έξι:

Ζυγός

Χρόνια πολλά, Ζυγέ! Δεν υπάρχει πιο όμορφη εποχή για να απολαύσεις την εσωτερική σου κοινωνική πεταλούδα και να εκφράσεις την καλλιτεχνική σου φύση, οπότε οργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων (τηρώντας τους περιορισμούς) και έκφρασε τη δημιουργική σου πλευρά μέσα από διασκεδαστικά μακιγιάζ ή ρούχα. Όσο καλλιτεχνική τάση και αν έχεις, το να ομορφαίνεις τον κόσμο γύρω σου είναι τόσο εύκολο όσο και η καλοσύνη που εκπέμπεις σε όλους όσους συναντάς, οπότε γίνε ο πιο διπλωματικός σου εαυτός.

Σκορπιός

Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί ένα ενδοσκοπικό εσωτερικό ταξίδι για εσένα, Σκορπίνα, καθώς προσπαθείς να εξισορροπήσεις τα έντονα συναισθήματά σου με τα ένστικτα του ασυνείδητου μυαλού σου, όλα μέσα από έναν πιο εννοιολογικό φακό. Αντί να προσπαθείς να κατανοήσεις όλα όσα αισθάνεσαι και βιώνεις, αποδέξου ότι μερικές φορές η ζωή είναι σύγχυση και εξάσκησε μερικές υψηλού μυαλού τεχνικές όπως ο διαλογισμός ή η γιόγκα για να σε κρατήσουν σε επαφή με τον εαυτό σου και να ελέγξουν τα επίπεδα του άγχους σου.

Τοξότης

Η φλογερή και προνοητική σου φύση βγαίνει μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να φέρεις μια ανανεωμένη αίσθηση δικαιοσύνης και ενέργειας στις κοινωνικές αιτίες που αισθάνεσαι πιο κοντά στην καρδιά σου. Νιώθεις καλά να μιλήσεις για το σωστό και να βάλεις τα δυνατά σου για να γίνεις όσο πιο κοινωνικά δραστήρια μπορείς.

Αιγόκερως

Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο γεμάτα κομμάτια του έτους για την επαγγελματική σου ζωή, Αιγοκερίνα, καθώς διατηρείς τον έλεγχο της δημόσιας εικόνας σου και επιδεικνύεις το πιο λαμπερό και φιλόξενο πρόσωπό σου στον κόσμο, το οποίο σίγουρα θα κάνει εντύπωση. Είσαι επικεντρωμένη στο να προσφέρεις μια αρμονική ενέργεια στις εργασιακές σου σχέσεις, οπότε ενώ μπορεί να συναντήσεις κάποια δυσκολία με φίλους ή συναδέλφους στα μέσα της περιόδου του Ζυγού, μπορείς να βασιστείς στη σταθερότητα σου και στη φυσική αίσθηση της δικαιοσύνης που διαθέτεις για να εξομαλύνεις διπλωματικά τις διαφωνίες.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να φωτίζει την περιοχή ενός ζωδίου του αέρα, αισθάνεσαι πιο ανοιχτόμυαλη από το συνηθισμένο και απολαμβάνεις τη μεγάλη σου επαφή με ανθρώπους και εμπειρίες που μπορούν να αλλάξουν την προοπτική σου και να διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Τα πράγματα θα μπορούσαν να αρχίσουν να φαίνονται ακατάστατα ή ασταθή στον χώρο της καριέρας σου καθώς η περίοδος συνεχίζεται, αλλά πρόσεξε τη μεγάλη εικόνα και κοίταξε να εξισορροπήσεις οποιαδήποτε διαμάχη μικρής κλίμακας αναζητώντας μια πολύ μεγαλύτερη αίσθηση γαλήνης και ευτυχίας.

Ιχθείς

Τα βαθιά συναισθήματα είναι μια άνετη περιοχή για έναν υδάτινο Ιχθύ όπως εσύ και αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από αυτά - αλλά επειδή ασχολείσαι με τα συναισθήματα των άλλων παράλληλα με τα δικά σου, η διατήρηση υγιών ορίων είναι απαραίτητη. Το να είσαι ευάλωτη είναι μια δύναμη, αλλά η θυσία της συναισθηματικής σου ασφάλειας για να καθησυχάσεις ανθρώπους στη ζωή σου που δεν θα χειριστούν τα συναισθήματά σου με προσοχή, είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι.