Μπήκαμε στον Ζυγό - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου (μέρος Α’)

24.09.2020
Μπήκαμε στον Ζυγό - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου (μέρος Α’)
H περίοδος του Ζυγού για το 2020 είναι εδώ! Ο ήλιος απομακρύνεται από την αναλυτική Παρθένο και μπαίνει στα εδάφη του Ζυγού στις 23 Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο στρέφει την εστίασή μας τον επόμενο μήνα, προς την ισορροπία στη ζωή και τις σχέσεις μας. Αυτός ο διακόπτης του Ηλίου έρχεται μαζί με το φθινόπωρο, κλείνοντας επίσημα το κεφάλαιο για το καλοκαίρι του 2020 και μας βοηθά να αποτιμήσουμε οτιδήποτε χρειαζεται να αφήσουμε, προκειμένου να υποδεχθούμε την εποχή που αλλάζει και να δημιουργήσουμε αρμονία. Διάβασε παρακάτω πώς η περίοδος του Ζυγού θα επηρεάσει το ζώδιο σου, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle, ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις από τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Κριός

Με τον κυβερνήτη σου τον πλανήτη Άρη να γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο σου, είναι δύσκολο να εκφράσεις τα πιο έντονα συναισθήματά σου και αυτό, Κριέ, μπορεί να επηρεάσει τις συνεργασίες σου. Αλλά η σεζόν του Ζυγού σου προσφέρει την ευκαιρία να προωθήσεις τον καλύτερο σου εαυτό στις στενότερες σχέσεις σου και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα πιο διπλωματικά και υπομονετικά από ότι συνήθως.

Ταύρος

Μια νέα εποχή σημαίνει μια νέα ευκαιρία να αναδιαρθρώσεις, Ταυρίνα, την καθημερινή σου ρουτίνα και να δώσεις κάποια ισορροπία στη ζωή σου. Σπατάλησε κάποια χρήματα για να πάρεις μολύβια και ένα σημειωματάριο για να κάνεις τις λίστες των καθημερινών εργασιών πιο ευχάριστες. Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένη είσαι με τη δουλειά ή την αγάπη για τη ζωή σου, οι κοινωνικές συνδέσεις είναι σημαντικές για την ευημερία σου. Οπότε σημείωσε μερικές εικονικές ή κοινωνικά απομακρυσμένες συναντήσεις με φίλους που θα σου προσφέρουν νέες προοπτικές.

Δίδυμοι

Με τον ‘Ηλιο στο Ζυγό, οι διανοητικές σου δυνάμεις είναι πιο έντονες από ποτέ, Διδυμάκι και τώρα είναι μια όμορφη στιγμή για να εκφραστείς και να φέρεις μια αίσθηση ομορφιάς και εκλεπτυσμού σε οποιαδήποτε προσωπικά έργα πάθους σου. Η καθημερινή σου ρουτίνα μπορεί να είναι χαοτική στα μέσα της σεζόν, οπότε χάραξε έναν καθορισμένο χώρο για ευχάριστα πράγματα όπως η τέχνη, ο ρομαντισμός και η διασκέδαση.

Καρκίνος

Με την εποχιακή αλλαγή στο φθινόπωρο, ανυπομονείς να απολαύσεις την άνεση του σπιτιού σου. Αλλά η μεταφορά «συναισθηματικών αποσκευών» μαζί σου κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου χρόνου δεν είναι και η πιο σωστή κίνηση, οπότε χρησιμοποίησε την κοινωνική ενέργεια σου που εστιάζει στη σύνδεση, για να εξομαλύνεις τώρα οποιοδήποτε πρόβλημα στο σπίτι ή την οικογενειακή σου ζωή. Η ισορροπία στις εξωτερικές σου υποθέσεις θα σου επιτρέψει να απολαύσεις αυτήν την εποχή που εστιάζει στα εσωτερικά μας θέματα.

Λέων

Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός και κοινωνικός μήνας για εσένα, Λιονταρίνα, οπότε χρησιμοποιήσε τη λαμπερή σου φύση για να συνδεθείς με φίλους ή να επικοινωνήσεις με κλήσεις και μηνύματα. Ενώ παρασύρεσαι από τις ελαφριές και αέρινες λεπτομέρειες, αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως μια διασκεδαστική απόσπαση της προσοχής αλλα να μην στρέψεις το βλέμμα σου πολύ μακριά από την πιο οικεία προσωπική σου ζωή. Και αυτό γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να ενισχύσει κάποιες αισθήσεις που συνήθως σε ταράζουν και απαιτούν να εστιάσεις στο να μείνεις προσγειωμένη και ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Παρθένος

Μετά από μια πολυάσχολη σεζόν γενεθλίων γεμάτη αυτοεκφράσεις και ελπίζουμε κάποια διασκέδαση, ήρθε η ώρα να εστιάσεις τα μάτια σου με προσοχή στη λεπτομέρεια, τόσο στα αισθησιακά όσο και στα ευαίσθητα στοιχεία της ζωής σου. Βεβαιώσου ότι τα οικονομικά σου είναι σε φόρμα (ειδικά πριν ο ανάδρομος Ερμής χτυπήσει στα μέσα της σεζόν) και αφέσου στην πλευρά της Αφροδίτης. Τότε θα βρεις την ομορφιά μέσα από πολυτελή αρώματα, αισθήσεις και γεύσεις.