Τα 3 ζώδια που θα έχουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα στον Σεπτέμβριο

06.09.2020
Τα 3 ζώδια που θα έχουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα στον Σεπτέμβριο
Ένας νέος μήνας, μια καινούργια ευκαιρία να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να προσπαθήσεις να τους εκπληρώσεις. Θυμήσου, όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει (ούτε καν η αστρολογία). Ο ήλιος βρίσκεται στην Παρθένο, κάνοντας αυτήν την περίοδο μια εποχή παραγωγικότητας, πρακτικότητας, οργάνωσης, ανάλυσης και κλασσικής σκληρής δουλειάς, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Ενώ ο Σεπτέμβριος του 2020 θα είναι ο καλύτερος μήνας για τη σταδιοδρομία 3 ζωδίων, τα υπόλοιπα ζώδια μπορεί να αντιμετωπίσουν εμπόδια. Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Σεπτέμβριο είναι από τις πιο δύσκολες ολόκληρου του έτους και η σταδιοδρομία είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα επηρεάσει αυτός ο μήνας. Ποια είναι, λοιπόν, τα 3 ζώδια που θα έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες τον μήνα που διανύουμε, σύμφωνα με την Roya Backlund του Elite Daily;

Παρθένος

Έρχεσαι σε επαφή με την αίσθηση του σκοπού σου αυτό το μήνα, Παρθένε. Είναι η ηλιακή σου επιστροφή, που σημαίνει ότι σκέφτεσαι πιο βαθιά για το τι έχεις επιτύχει και τι θα ήθελες να πετύχεις στο μέλλον. Πέρασε το μήνα κάνοντας μεγάλα σχέδια για το επόμενο έτος και προκάλεσε τον εαυτό σου να βελτιωθεί με πολλούς τρόπους. Η δελεαστική Αφροδίτη περνά επίσης τον μήνα στο 11ο Οίκο των φίλων και της κοινότητάς σου, βοηθώντας σε να συναντηθείς και να δικτυωθείς με τόσους πολλούς ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα σου. Ποιός ξέρει; Ίσως κάποιος έχει στο μυαλό του την τέλεια ευκαιρία για εσένα.

Ζυγός

Όλη η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει, Ζυγέ, επιτέλους έρχεται στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη - πλανήτης χρημάτων και πολυτέλειας - φωτίζει τον 10ο Οίκο της καριέρας σου, φέρνοντας τόση θετική ενέργεια στα επιτεύγματά σου. Μην εκπλαγείς αν οι προϊστάμενοί σου ξαφνικά σου δώσουν περισσότερη προσοχή, παρατηρώντας, πόσο πολύτιμη είσαι για την ομάδα. Μην εκπλαγείς εάν η εταιρεία σου, τραβήξει την προσοχή στα social media. Το σύμπαν θέλει να ενισχύσει το όνομά σου και κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Οι άνθρωποι σε παρακολουθούν.

Τοξότης

Σκέφτεσαι το μέλλον σου αυτόν τον μήνα, Τοξότη. Και δεν θέλεις τίποτα λιγότερο από το να πετύχεις. Είναι η εποχή της Παρθένου, που μπορεί να είναι μια από τις πιο παραγωγικές στιγμές του χρόνου για εσένα. Είναι όταν ο ήλιος βρίσκεται στον 10ο Οίκο σου της κοινωνικής θέσης και της φιλοδοξίας, αξιοποιώντας την επιθυμία σου να δεις το όνομά σου να πετυχαίνει. Δεν θέλεις να κρύβεσαι ενώ άλλοι πετυχαίνουν. Ξέρεις ότι έχεις ότι χρειάζεται για να πετάξεις ψηλά, οπότε κάνε ένα άλμα πίστης και δοκίμασε το καλύτερό σου αυτό το μήνα.