Τα 6 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους

07.09.2020
Τα 6 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους
Θα το έχεις προσέξει. Αφορά σε όλες τις ηλικίες. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο. Για όλα. Τα άστρα τι ρόλο παίζουν σε αυτό τον τομέα; Ιδού τα 6 ζώδια που δυσκολεύονται να "ανοιχτούν" αλλά και να "δεχτούν" νέες φιλικές σχέσεις και ίσως έτσι λυθούν κάποιοες απορίες που μπορεί να έχεις.

Καρκίνος

Ενώ ο Καρκίνος απολαμβάνει ομαδικές συγκεντρώσεις, γενικά δεν ενδιαφέρεται για τις στενές προσωπικές φιλίες. Ο Καρκίνος λατρεύει ένα καλό πάρτι και είναι πολύ γενναιόδωρο πνεύμα όταν πρόκειται να δει τους ανθρώπους χαρούμενους. Και αυτό γιατί θέλει όλοι να είναι ευτυχισμένοι!

Όμως, αυτή η επιθυμία να γίνει μάρτυρας της ευτυχίας των άλλων δεν μετατρέπεται σε ανάγκη για στενή φιλία ή οικειότητα οποιουδήποτε είδους σε αυτό το θέμα. Για τον Καρκίνο, τον σπιτόγατο, αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να χαλαρώσει μόνος του με ένα βιβλίο στο σπίτι.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα μάλλον εσωστρεφές και ντροπαλό ζώδιο και αυτός είναι πραγματικά ο λόγος για το γιατί δεν του είναι εύκολο να κάνει φίλους. Εάν η εμπιστοσύνη είναι το θέμα, η αλήθεια είναι ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Είναι πολύ πρόθυμος να παίξει το παιχνίδι της φιλίας, αλλά με τον ίδιο τρόπο που δεν εμπιστεύεται κανέναν, έτσι ισχύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί καθόλου. Είναι φανταστικός για την οικογένεια και τους αγαπημένους του, αλλά οι νέες φιλίες εξετάζονται και απορρίπτονται σχεδόν μόλις ξεκινήσουν.

Παρθένος

Κανείς δεν αγαπά τους φίλους περισσότερο από την Παρθένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο για αυτό το ζώδιο να κάνει και να διατηρήσει φίλους. Η Παρθένος είναι ένα σκληρό ζώδιο και τείνει να έχει σκληρή προσωπικότητα. Μερικές φορές ο τρόπος της απωθεί τους ανθρώπους, καθιστώντας δύσκολη τη φιλία.

Η Παρθένος δυσκολεύεται να κάνει φίλους, επειδή εκφράζει τις απόψεις της ελεύθερα και αν δεν γίνουν αποδεκτές κόβει τις φιλίες της.

Δίδυμοι

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις φίλους και να κάνεις γνωριμίες. Η φιλία είναι μια σχέση καρδιάς, ενώ ένας γνωστός είναι κάποιος που γνωρίζεις, ο οποίος μπορεί να είναι κάπως φιλικός, αλλά όχι και για πολλά πολλά.

Ο Δίδυμος είναι ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ζώδιο και η εμπιστοσύνη του κερδίζεται πολύ δύσκολα. Δυσκολεύεται να κάνει φίλους, επειδή βλέπει τους πιθανούς φίλους ως εκείνους που θα θέλουν περισσότερα από αυτά που ο ίδιος είναι πρόθυμος να προσφέρει.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι απίστευτα ντροπαλοί και μόλις βγουν από το καβούκι τους για να γίνουν κοινωνικοί, όλες οι νευρωτικές τους τάσεις μπαίνουν στο παιχνίδι. Οι Ιχθείς «θέλουν» φίλους, αλλά υποθέτουν ότι κανείς δεν θέλει να είναι φίλος μαζί τους.

Αυτή η φυσική έλλειψη αυτοεκτίμησης φαίνεται στους άλλους ότι δεν έχουν ανάγκη κανέναν, κάτι το οποίο απωθεί τους ανθρώπους. Οι Ιχθείς φέρνουν πάρα πολλά βαρίδια σε οποιαδήποτε φιλία και, κατά κάποιον τρόπο, οι δυσκολίες τους τείνουν να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο.

Ζυγός

Οι ήρεμοι, φιλόξενοι τρόποι του Ζυγού τον κάνουν να φαίνεται προσιτός και φιλικός, αλλά αυτή είναι μόνο η επιφάνεια. Ο Ζυγός είναι γνωστός για την καλοσύνη του, αλλά τις περισσότερες φορές, αυτή η καλοσύνη είναι μια προσωπείο που του επιτρέπει να περπατά στον κόσμο χωρίς να τον ενοχλούν.

Ο Ζυγός δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους, αν και δεν θα το καταλάβεις μιλώντας σε κάποιον. Εάν είσαι σε θέση να αποδεχτείς μια φιλία με έναν Ζυγό, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι ποτέ δεν θα γνωρίζεις πραγματικά ποιος είναι. Είναι μυστικοπαθής, πονηρός και εξαιρετικά απομονωμένος.