Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα τον Σεπτέμβριο

05.09.2020
Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα τον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος έχει μπει στη ζωή μας και η φθινοπωρινή ισημερία απέχει λίγες μόνο εβδομάδες. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουμε μπει για τα καλά στο δεύτερο μισό του 2020, αλλά τα καλά νέα είναι ο Σεπτέμβριος του 2020 θα είναι ο καλύτερος για 3 ζώδια αλλά μην ενθουσιαστείς ακόμη. Οι αστρολογικές διελεύσεις του Σεπτεμβρίου και οι εναλλαγές ενέργειας θα μπορούσαν εύκολα να σε αιφνιδιάσουν, οπότε φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένη. Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily.

Ταύρος

Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπάς περισσότερο από το να είσαι στο στοιχείο σου, Ταύρε. Με τον ήλιο στην Παρθένο να φωτίζει τον θαρραλέο πέμπτο Οίκο της χαράς, της αγάπης, της δημιουργικότητας, της αυτοέκφρασης, της αυθεντικότητας και του πάθους, όλα, από το εγώ σου έως το κέντρο της καρδιάς σου, είναι ενεργοποιημένα και αναζωογονημένα. Τι μπορείς να βελτιώσεις ή ίσως να συνεχίσεις να εργάζεσαι, όσον αφορά στα καθημερινά σου καθήκοντα; Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το προσπαθήσεις.

Παρθένος

Χρόνια πολλά, Παρθένε. Χαιρέτισε ένα άλλο υπέροχο ταξίδι γύρω από τον ήλιο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από τον ήλιο να ακτινοβολεί τις υπέροχες ακτίνες του πάνω από το ζώδιο σου, κάτι που συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο. Αν και, εκτός από το να απολαύσεις τις ευλογίες αυτού του θεϊκού προβολέα, ο Σεπτέμβριος φέρνει πάντα μια λίστα υποχρεώσεων. Η πανσέληνος πυροδότησε τη δέσμευση του έβδομου Οίκου των συνεργασιών σου και των ανταλλαγών έναν προς έναν, κάνοντας να καρποφορήσει κάτι σημαντικό στον τομέα των σχέσεών σου.

Αιγόκερως

Ο ουρανός είναι το όριο, ειδικά όταν έχεις προετοιμαστεί για αυτήν τη στιγμή όλη σου τη ζωή, Αιγόκερε. Καθώς ο ήλιος στην Παρθένο ακτινοβολεί μέσα από τον εκτεταμένο ένατο Οίκο της εκπαίδευσης, του ταξιδιού, της σοφίας και της πίστης, αισθάνεσαι το κάλεσμα να κάνεις ένα πολύ απαραίτητο άλμα πίστης. Η πανσέληνος στους Ιχθείς ενίσχυσε τον τρίτο Οίκο επικοινωνίας και των άμεσων ανταλλαγών που θα λύσει τα προβλήματα σου, φέρνοντας τις απαντήσεις που αναζητάς, μαζί με την επιβεβαίωση που σου αξίζει.