Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας

04.09.2020
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας
Aν όταν διαβάζεις αυτό το θέμα, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το «Wake me up when September ends», δεν είσαι μόνη. Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος δράση με πλανητικές διελεύσεις - μερικές πιο σοβαρές από άλλες - οπότε δεν είναι περίεργο το ότι ο Σεπτέμβριος του 2020, θα είναι ο χειρότερος για όσους έχουν προσωπικές τοποθετήσεις σε Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Ας δούμε τι προβλέπει για κάθε ζώδιο η Valerie Mesa του Elite Daily.

Δίδυμοι

Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου, Δίδυμε. Το να περάσεις το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου θα είναι το πιο δύσκολο και ακόμη και τότε, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς. Με τον ήλιο στην Παρθένο να προκαλεί αναταράξεις στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής σου βάσης, θα μπορούσες να αισθανθείς την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και ίσως να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν είναι κακό να κάνουμε ένα βήμα πίσω για λίγο αυτό το μήνα, ειδικά με την πανσέληνο στους Ιχθείς να φωτίζει τον τομέα της σταδιοδρομίας σου. Εάν κάτι στην επαγγελματική σου ζωή δεν βρεθεί στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τότε κάτι πρέπει να αναγνωριστεί ή / και να προσαρμοστεί. Ευτυχώς για εσένα, ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα βρεθεί στο Ζυγό και αυτό θα διευκολύνει αυτόματα τις δυνάμεις σου για πειθώ. Χρησιμοποίησε τα λόγια σου με σύνεση.

Ζυγός

Η περίοδος των γενεθλίων σου είναι κοντά, Ζυγέ. Με τον ήλιο να φωτίζει τον μυστικιστικό δωδέκατο Οίκο , της εσωτερικότητας, της πνευματικότητας, της ιδιωτικότητας και όλων των πραγμάτων πίσω από τα παρασκήνια, θα αισθανθείς πολύ πιο ενδοσκοπικά από το συνηθισμένο. Αυτό συμβαίνει συνήθως πριν από την ηλιακή σου επιστροφή, οπότε είναι μια εποχή προβληματισμού και απελευθέρωσης. Ο επιθετικός Άρης θα υποχωρήσει επίσης μέσω του δεσμευμένου έβδομου Οίκου του συμβιβασμού, των διαπραγματεύσεων και των προσωπικών συνεργασιών, οι οποίες θα μπορούσαν ξαφνικά να αναθεωρήσουν προηγούμενες αντιπαραθέσεις σου και παθιασμένα σενάρια. Έτσι, είτε πρόκειται για έναν φίλο είτε για κάποιον άλλο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου, αυτή είναι μια ευκαιρία για σένα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και αυτό που πραγματικά πιστεύεις.

Υδροχόος

Το εγώ σου δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο, Υδροχόε. Τουλάχιστον όχι για το πρώτο μισό του μήνα. Με τον ήλιο να φωτίζει τον όγδοο οίκο της οικειότητας, του θανάτου, του μετασχηματισμού και των κοινόχρηστων πόρων, όλα σχετικά με αυτά που δίνεις και λαμβάνεις - ή την έλλειψή τους - θα επισημανθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η πανσέληνος στους Ιχθείς έφερε μια ολοκλήρωση και μια σαφήνεια στον Οίκο σου ο οποίος αναζητά την ευχαρίστηση και φέρνει αλλαγές στην περιουσίες, τα οικονομικά και την αυτοεκτίμηση. Οπότε μην διστάσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω και να θυμηθείς ποια είσαι. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σταθούν κατευθείαν στον δωδέκατο Οίκο του πνεύματός σου και αυτοί οι δύο πλανήτες θα αρχίσουν να ρίχνουν φως σε μερικά από τα ασυνείδητα μοτίβα από τα οποία πρέπει να απελευθερωθείς. Πάρε μια βαθιά ανάσα και εμπιστεύσου τη διαδικασία.