Η σχέση σου δεν είναι αστρολογικά συμβατή; Ίσως δεν πειράζει και τόσο πολύ

08.06.2020
Η σχέση σου δεν είναι αστρολογικά συμβατή; Ίσως δεν πειράζει και τόσο πολύ
Έχεις τη διαίσθηση ότι η επιλογή σου είναι σωστή. Το πρώτο ραντεβού πήγε καλά. Στη συνέχεια, θα αράξεις για να τον κατασκοπεύσεις στα social media και βέβαια να ψάξεις στοιχεία για το ζώδιο του. Και εκεί ανακαλύπτεις ότι όχι μόνο δεν είστε το ιδανικό ζευγάρι αλλά ακριβώς το αντίθετο, σύμφωνα με το διαδίκτυο. Ώρα να τον μπλοκάρεις για πάντα και να αποφύγεις μια καταδικασμένη σχέση; Καλύτερα να κάνεις αυτά που συμβουλεύει η Aliza Kelly του Cosmopolitan.

1. Ζήτα του να ρωτήσει τη μαμά του τι ώρα γεννήθηκε

Για να καταλάβεις πραγματικά τη συμβατότητα, θα πρέπει να δεις τον αστρολογικό του χάρτη. Και για να το βρεις αυτό, χρειάζεσαι τον ακριβή χρόνο και τον τόπο που γεννήθηκε. Και αντί να ρωτάς ξένους για αυτήν την πληροφορία (δηλαδή τους γονείς του) να του ζητήσεις να ρωτήσει τη μαμά του.

2. Βρες μοτίβα

Ρίξε μια ματιά στους πλανήτες στο διάγραμμα του υποψήφιου καλού σου: Ο ήλιος αποκαλύπτει τις εξωτερικές του προτιμήσεις, η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματά του, ο Ερμής τον τρόπο που επικοινωνεί, η Αφροδίτη συνδέεται με την αγάπη και τις αξίες και ο Άρης συμβολίζει τη σεξουαλική δράση. Προσπάθησε να δεις σε ποιο ζώδιο είναι ο κάθε πλανήτης του και πώς αλληλεπιδρά με τους πλανήτες και τα ζώδια στο δικό σου διάγραμμα. Κατά γενικό κανόνα, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόος) τα πάνε καλά μεταξύ τους, ενώ τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) έχουν μια σπέσιαλ σχέση.

3. Αποδέξου την ένταση

Θα υπάρχουν περιοχές των διαγραμμάτων σας που θα «κραυγάζουν» ότι υπάρχει συμβατότητα (οποιαδήποτε αντιστοιχία της Σελήνης και της Αφροδίτης είναι ιδιαίτερα ρομαντική) και άλλες που, αντίθετα, δεν θα το κάνουν (ο Ερμής και ο Άρης, για παράδειγμα, μπορούν να δείχνουν σημεία σύγκρουσης). Αλλά! Στην αστρολογία, τα σημεία σύγκρουσης δεν είναι απαραιτήτως αρνητικά. Η ένταση μπορεί να ωθήσει την ορμή και να σε ενθαρρύνει να μετατοπίσεις την προοπτική σου.

4. Μείνε ψύχραιμη

Θα πρέπει να ξέρεις ότι ακόμα και αν η συνολική συμβατότητά σας δεν είναι μεγάλη, είναι εντάξει. Προσπάθησε ούτως ή άλλως να δώσεις βάρος στο συναίσθημα και σε τελική ανάλυση, ακόμη και τα καλύτερα διαγράμματα δεν καταργούν πλήρως την πολυπλοκότητα μας. Στο τέλος της ημέρας, η αστρολογία έχει και μια συμπονετική διάσταση.