6 συμβουλές για να συνυπάρξεις -ομαλά- με έναν Σκορπιό

25.10.2019
6 συμβουλές για να συνυπάρξεις -ομαλά- με έναν Σκορπιό
Mπήκαμε στην εποχή του Σκορπιού και θα πρέπει να έχουμε το νου μας όσοι δεν ανήκουμε σε αυτό το «φαρμακερό» ζώδιο για τα τρία ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Το ότι είναι εκδικητικό (το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι δεν ξεχνάνε ποτέ), κτητικό (χαράζουν τα αρχικά τους σε αυτό που αγαπάνε) αλλά και σούπερ σεξουαλικό (για ένα λεπτό, είναι αυτό κακό;). Πόσο εύκολο είναι λοιπόν να συνυπάρξεις με έναν Σκορπιό; Οι ίδιοι λένε ότι αξίζουν κάθε «τσίμπημα» και ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να συνυπάρξεις με επιτυχία μαζί τους. Ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές του Cosmopolitan

Απόφυγε να παίζεις παιχνίδια

«Θαυμάζω την πιστή φιλία και την αγάπη ενός Σκορπιού, αλλά είναι επίσης αδίστακτοι και θα καταστρέψουν τη ζωή σου αν τους εκνευρίσεις», λέει στο Cosmopolitan η Bri Luna, ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια της ιστοσελίδας The Hoodwitch. Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος να κρατήσεις το ενδιαφέρον του Σκορπιού είναι να είσαι ειλικρινής μαζί του. «Δεν έχουν χώρο στην καρδιά τους για ψεύτικες σχέσεις», εξηγεί η αστρολόγος Lisa Stardust.

Να είσαι ευάλωτη

«Ο Σκορπιός συγχωρεί, πιστεύει και εμπιστεύεται μόνο εκείνους που είναι πρόθυμοι να εξελιχθούν μαζί του», λέει η Stardust. «Μην εκβιάζεις τα συναισθήματά του. Είναι πολύ ευαίσθητος και θα σε καταλάβει με συμπόνια όσο είσαι ανοιχτή».

Μην είσαι υπερβολική

Ο Σκορπιός θα σε αγνοήσει αν σου αρέσει το δράμα. «Αν είσαι εκνευρισμένη μαζί του, απλά να εκφράσεις τον εαυτό, συνοψίζοντας τα συναισθήματά σου σε μια πρόταση», λέει η Stardust.

Αυτό το διάβασες; Αποκάλυψη για «Άγριες μέλισσες»: Ιδού ποιοι ηθοποιοί δέχτηκαν αρχικά πρόταση για μερικούς από τους βασικούς ρόλους [photos]

Χτίσε εμπιστοσύνη

Ο Σκορπιός θα είναι δίπλα σου όσο η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία. «Ενώ μπορεί να μην συμφωνεί πάντοτε μαζί σου, θα σε υπερασπιστεί όταν κερδίσεις μια θέση στην καρδιά του», συμβουλεύει η Stardust.

Μην κάνεις επιφανειακές συζητήσεις

Σε αυτό το ζώδιο αρέσει να ψάχνεται. Μπορεί να βρεθείς να ομολογήσεις τα μεγαλύτερα μυστικά σου σε ένα Σκορπιό από το πρώτο ραντεβού. «Αυτό πιθανώς θα τον κάνει να προσελκύεται ακόμη περισσότερο από σένα», λέει ο ειδική στα ταρώ Sarah Potter.

Μην πιέζεις για πληροφορίες για τον εαυτό του

«Ο Σκορπιός είναι φυσικά μυστικοπαθής» λέει η αστρολόγος Renée Watt. «Εάν τον πιέσεις για πληροφορίες για τον εαυτό του, μπορεί να νομίσει ότι είσαι αδιάκριτη. Πρόσεξε το κεντρί του εάν αισθανθεί ότι χρειάζεται να προστατεύσει τον εαυτό του».