Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο καλή -ή όχι- είναι η σχέση σου με την υγεία

07.09.2019
Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο καλή -ή όχι- είναι η σχέση σου με την υγεία
Τι λένε τ' άστρα για τη σχέση σου με τους γιατρούς και τι για τη φυσική σου κατάσταση; Το popsugar κατέταξε τα ζώδια σε μια λίστα ξεκινώντας από αυτά που είναι εξαιρετικά υγιή και καταλήγοντας σε αυτά που ίσως χρειαστεί να επικεντρωθούν λίγο περισσότερο στο θέμα. Δες λοιπόν πού βρίσκεσαι στη λίστα!

1. Ο περιπετειώδης Κριός, είναι το πιο υγιές ζώδιο. Η ενέργειά σου και η αγάπη σου για τις σωματικές δοκιμασίες σε κάνουν εξαιρετική αθλήτρια, ειδικά εάν έχεις την αίσθηση του ανταγωνισμού. Όταν επιδιώκεις να επιτύχεις τους στόχους της υγείας και της φυσικής κατάστασης σου, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να ανακόψει την έντονη θέλησή σου.

2. Ο Σκορπιός, είναι ισχυρός, αποφασισμένος και γενναίος. Είσαι ηγετική προσωπικότητα και το έμφυτο σου πάθος, στην περίπτωση που εστιάζεται στην υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, είναι εξαιρετικά επωφελές όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων σου. Όταν υιοθετείς έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής και προσπαθείς να τον ενσωματώσεις στη ζωή σου, δεν θα παραιτηθείς ποτέ από αυτό.

3. Αιγόκερε, ο αυτοέλεγχος και η πειθαρχία σου είναι πραγματικά αξιοθαύμαστα και είναι ισχυροί σύμμαχοι όταν πρόκειται για την επίτευξη στόχων. Επειδή, όμως, μπορεί να είσαι επιρρεπής στο να αισθάνεσαι ένοχη, δεν θα θέσεις άμεσα στόχους που δεν αισθάνεσαι ότι είναι σταθεροί και ρεαλιστικοί και θα χρειαστεί να δυσκολευτείς για να τους ολοκληρώσεις. Απλά φρόντισε να είσαι χαλαρή και να βρεις ισορροπία.

Διάβασε επίσης: Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία - Ιδού το πώς και το γιατί

4. Oι Λέοντες είναι φυσικοί ηγέτες με αυτοπεποίθηση. Μπορείς να θέσεις τους στόχους της υγείας και της φυσικής κατάστασης σου σε νέα επίπεδα λόγω του παθιασμένου και δημιουργικού χαρακτήρα σου, αρκεί το πείσμα σου να μην σε εμποδίζει. Σου αρέσουν τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σου, αλλά μόλις δεσμευθείς να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το πετύχεις.

5. Εσύ Τοξοτίνα, που αγαπάς την ελευθερία, είναι γνωστό ότι είσαι το πιο ευτυχισμένο και πιο αισιόδοξο από όλα τα ζώδια. Ωστόσο, έχεις την τάση να είσαι λίγο ανεύθυνη και μπορείς εύκολα να παραλείψεις μια επίσκεψη στο γυμναστήριο ή ένα υγιεινό γεύμα, αν έρθει κάτι πιο διασκεδαστικό (όπως μια βόλτα). Εφ 'όσον επιμείνεις στη γυμναστική και στα υγιεινά γεύματα που σε κρατούν ευτυχισμένη, θα κάνεις οτιδήποτε για να επιτύχεις τους στόχους σου για την υγεία και τη φυσική κατάσταση σου.

6. Ως Ταύρος, είσαι επίμονη και αποφασισμένη. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά η δύναμή σου και η αντοχή σου θα σε κάνει πάντα έτοιμη να τους προσεγγίσει (διότι γνωρίζουμε ότι δεν θα σταματήσεις μέχρι να το καταφέρεις!).

7. Διδυμάκι, το ξέρεις ότι αγαπάς να αποκτάς νέους φίλους και νέες εμπειρίες. Η επανάληψη και η ρουτίνα, εντούτοις, μπορεί να μην είναι η πιο κατάλληλη για σένα, λόγω της συνεχούς αναζήτησης σου για κάτι διαφορετικό. Η ζωντανή φύση και η προσαρμοστικότητά σου, σε κάνουν ιδανική για μαθήματα γυμναστικής και ομαδικά αθλήματα, αρκεί να μην τα βαρεθείς και να συνεχίσεις να προσέχεις την γυμναστική σου και την υγεία σου.

8. Ως Ζυγός, είσαι κοινωνική και χαρούμενη κάτι που σε κάνει να είσαι πολύ δημοφιλής. Σου αρέσει να διαβάζεις, να μαθαίνεις νέα πράγματα και να απολαμβάνεις τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι η εστίασή σου δεν είναι πάντα στην υγεία και τη φυσική κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι. Βρες την κατάλληλη παρέα για γυμναστική και θα μπορούσες να είσαι ένας από τους πιο υγιείς ανθρώπους.

9. Εσύ Υδροχόε, είσαι μια αληθινή ανθρωπίστρια. Σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους, ειδικά αν περνάς καλά. Όταν πρόκειται για την υγεία και τη φυσική κατάσταση, αν βαριέσαι ή δεν βρίσκεις ενδιαφέρον, το κίνητρό σου μπορεί να χαλαρώσει. Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει το κατάλληλο πρόγραμμα για το γυμναστήριο και τη διατροφή σου για να κρατήσεις τον εαυτό σου στο σωστό δρόμο.

10. Όσον αφορά σε σένα σκληρά εργαζόμενη Παρθένε, είσαι τόσο καλά οργανωμένη και πρακτική. Η λεπτομέρεια που εστιάζει στη φύση σου μπορεί να σε κάνει υπερβολικά επικριτική για τον τρόπο που τρως και γυμνάζεσαι, αλλά μην αφήσεις αυτό να σε εμποδίσει να πετύχεις τους στόχους σου. Αφού αγαπάς τη φύση πήγαινε μια βόλτα, πεζοπορία ή άλλη υπαίθρια προπόνηση ενώ ακούς τη μουσική σου κατά μήκος του δρόμου.

11. Για εσένα Καρκίνε η χαλάρωση είναι η αγαπημένη σου, αλλά σου αρέσει και να είσαι γύρω από άλλους (εξαρτάται τελείως από τη διάθεσή σου εκείνη τη στιγμή). Για να εκπληρώσεις το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και φυσικής κατάστασης, δοκίμασε να μαγειρέψεις υγιεινά γεύματα με την οικογένεια και τους φίλους σου και να αφιερώσεις χρόνο για μια χαλαρωτική άσκηση ή γιόγκα.

12. Οι Ιχθείς είναι ανιδιοτελείς και συνηθίζουν να βάζουν τις ανάγκες των άλλων μπροστά από τις δικές τους. Όταν πρόκειται για τις δικές σου ανάγκες για την υγεία σου και το γυμναστήριο, βάλε τον εαυτό σου πρώτο και μετάφερε το πάθος σου για τη μουσική στην άσκηση και το μαγείρεμα και θα είσαι σε θέση να πετύχεις τους στόχους σου.