Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι είδους σύζυγος είσαι -ή ΘΑ είσαι

26.05.2019
Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι είδους σύζυγος είσαι -ή ΘΑ είσαι
Πόσο αφοσιωμένη στον γάμο σε "θέλουν" οι πλανήτες;

Ο γάμος είναι μια δοκιμασία, αλλά μπορείς άραγε να την περάσεις; Οι περισσότεροι θα σε συμβουλεύσουν να αναρωτηθείς βαθιά μέσα σου εάν είσαι φτιαγμένη για τα δεσμά του γάμου. Μπορείς να αντέξεις να ζήσεις με ένα άλλο άτομο και να μην πάρεις τα βουνά; Μπορεί να ζήσει μαζί σου χωρίς να πάρει αυτός τα βουνά;

Ο τρόπος που μπορεί να αντιδράσεις μέσα σε ένα γάμο μπορεί να εξηγηθεί από τα χαρακτηριστικά του ζώδιου σου. Το yourtango έχει κάνει τις προβλέψεις για σένα για το το θέλεις πραγματικά στο γάμο σου. Για δες... Ισχύουν;

ΚΡΙΟΣ
Είσαι μια απόλυτα αφοσιωμένη σύντροφος και θα πολεμήσεις μέχρι θανάτου για τον άνθρωπο που αγαπάς. Παρόλο που μπορεί να διαφωνείς συχνά, είσαι ταυτόχρονα και βολική. Ο σύντροφος σου σε σέβεται και επιτρέπεις στον εαυτό σου να μάθει αυτά που χρειάζεται για να διαρκέσει ο γάμος σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι αφοσιωμένη σύντροφος που εργάζεται σκληρά για να κρατήσει τον γάμο ευτυχισμένο και υγιή, αν και μερικές φορές μπορεί να βυθιστείς στην κατάθλιψη. Μερικές φορές δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου για το τι χρειάζεσαι. Να έχεις στο μυαλό σου την ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία και θα τα καταφέρεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι φτιαγμένη για γάμο, αλλά ωστόσο είναι απελπιστικά ρομαντική. Η γυναίκα Δίδυμος είναι λιγότερο επιρρεπής στην ευτυχία μέσα σε ένα γάμο και πιο επιρρεπής σε μια ζωή μη δεσμευτικών σχέσεων. Όταν παντρευτείς, είσαι αφοσιωμένη αλλά βαριεστημένη και ο σύντροφός σου θα το καταλάβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κανείς δεν το κάνει καλύτερα από εσένα όταν πρόκειται για γάμο, Καρκινάκι. Είσαι η καλύτερη στην διατήρηση της ηρεμίας στο σπίτι και ο σύντροφος σου λατρεύει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα πράγματα. Συμβουλή: Συγκεντρώσου στον εαυτό σου όσο είσαι με τον σύντροφό σου. Απαιτείται αυτοεκτίμηση!

ΛΕΩΝ
Σου αρέσει η ιδέα του γάμου αλλά αγαπάς επίσης το φλερτ με τους ανθρώπους έξω από το γάμο, το οποίο λειτουργεί εάν ο σύντροφός σου συμφωνεί. Δυστυχώς, επιλέγεις συνήθως έναν σύντροφο που είναι ζηλιάρης ή ανασφαλής και αυτό οδηγεί σε οικογενειακά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι μια πολύ πιστή και αληθινή σύντροφος, αλλά χρειάζεσαι έναν σύντροφο που είναι συναισθηματικά ισχυρότερος από σένα απλώς και μόνο επειδή πρόκειται να τον εκνευρίσεις. Είσαι σκληρή με τον σύζυγό σου, βγάζεις πάνω του όλη την αγανάκτηση σου και όμως ο γάμος σου παραμένει ακέραιος.

ΖΥΓΟΣ
Πραγματικά δεν σου αρέσει η ιδέα του ρομαντισμού και πράγματα όπως η δέσμευση ή η πίστη, δεν βρίσκονται στο λεξιλόγιο των σχέσεων σου. Θα παντρευτείς και θα θέσεις υποψηφιότητα για ένα αναπόφευκτο διαζύγιο. Προσπαθείς αρχικά, αλλά ο γάμος δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί να ανθίσει στη ζωή σου. Δεν σε εμποδίζει κάτι να το δοκιμάσεις, αλλά στο τέλος, θα δεις ότι δεν είναι κάτι που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όταν βρείς τον πρίγκιπα των ονείρων σου, ο γάμος είναι ιδανικός. Σου αρέσει η δέσμευση, αλλά είσαι ζηλιάρα και προβάλλεις πολλές ανασφάλειες σου στον σύντροφό σου, γεγονός που αποδυναμώνει τον γάμο. Μπορεί να γίνεις μίζερη και δεν συνειδητοποιείς πόσο αρνητικό μπορεί να είναι αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις μια φαντασίωση να ζήσεις όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος, έτσι παντρεύεσαι ... σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Αλλά οι Τοξότες δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι και, όσο και αν προσπαθούν, ο γάμος είναι ίσως κάτι όπου δεν λειτουργεί απολύτως τίποτε. Τα δίνεις όλα, αλλά γρήγορα βαριέσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γίνεσαι τέλεια σύζυγος και τα κάνεις όλα τέλεια. Μπορεί να κολλάς λίγο στα στερεότυπα, όπως στο «Είμαι η σύζυγος, είσαι ο σύζυγος, κάνουμε αυτό γιατί έτσι πρέπει» αλλά στην πραγματικότητα, δεν θα απογοητεύσεις ποτέ την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι αφιερωμένη στον σύζυγό σου ... μέχρι να έρθουν τα παιδιά. Ο σύντροφός σου έχει όλο το ενδιαφέρον σου ... μέχρι να μείνεις έγκυος. Τότε, όλα αλλάζουν. Τείνεις να βάζεις τα παιδιά πάνω από τον σύντροφο και όταν συμβεί αυτό το έδαφος αρχίζει να καταρρέει κάτω από τα πόδια σου. Ο σύζυγός σου αισθάνεται απόρριψη στον γάμο σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Είσαι γεννημένη να παντρευτείς και αγαπάς την αίσθηση της ασφάλειας που φέρνει ο γάμος. Έχεις την τάση να ανησυχείς λίγο περισσότερο και αυτό σε κάνει να είσαι υπερβολικά καλή και δοτική. Αφήνεις τον εαυτό σου να σε εκμεταλλευθεί ο σύντροφός σου. Συμβουλή: Μίλησε έγκαιρα με τον σύντροφο σου και μην αφήσεις τα πράγματα να πάνε πολύ μακριά αν έχεις ένα συζυγικό πρόβλημα στο μυαλό σου.