Βλέπεις συχνά εφιάλτες; Δες τι σχέση μπορεί να έχουν με το ζώδιό σου

26.06.2019
Βλέπεις συχνά εφιάλτες; Δες τι σχέση μπορεί να έχουν με το ζώδιό σου
Ποιον εφιάλτη βλέπει συχνότερα το κάθε ζώδιο;

Οι εφιάλτες δεν είναι αστεία υπόθεση. Σοβαρά τώρα, ένα άσχημο όνειρο μπορεί να σε στοιχειώσει για χρόνια. Μία άσχημη εικόνα που ζεις ξανά και ξανά... Και να που προκείπτει ότι το ζώδιό σου έχει μια σχέση με τη συχνότητα των εφιαλτών σου.

Παρά το γεγονός ότι οι εφιάλτες είναι στο μυαλό σου, μπορεί να τους αισθάνεσαι πραγματικά ζωντανούς και ενοχλητικούς. Αυτό που βλέπεις, πιστεύεις ότι σου συμβαίνει στα αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο είναι. Ωστόσο, τα κακά όνειρα πάντα προέρχονται από κάτι πραγματικό: Τον φόβο σου. Ένας εφιάλτης είναι απλώς μια εκδήλωση φόβου ή άγχους που έχεις. Είναι ένας τρόπος να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια που κρύβεται στο υποσυνείδητό σου.Έτσι, ας δούμε ποιον εφιάλτη βλέπει περισσότερο το κάθε ζώδιο, σύμφωνα με την αστρολόγο και συγγραφέα Roya Backlund του elite daily.

Κριός: Βγαίνεις γυμνή σε δημόσιο χώρο
Σοβαρά, φοβάσαι να είσαι ευάλωτη και να ντροπιάζεις τον εαυτό σου. Το να κυκλοφορείς γυμνή, είναι το χειρότερο είδος εφιάλτη και ένα δυσάρεστο όνειρο που πιθανότατα έχεις δει πολλές φορές.

Ταύρος: Βλέπεις ότι πέφτεις
Χρειάζεσαι μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας για να νιώσεις καλά, οπότε όταν νιώθεις ότι έχεις χάσει τον έλεγχο, μάλλον ονειρεύεσαι ότι πέφτεις. Ξέρεις ότι τελικά θα χτυπήσεις στο έδαφος και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις γι 'αυτό. Αλλά ευτυχώς είναι όνειρο.

Διάβασε επίσης: Αϋπνίες; Το στρατιωτικό τρικ που θα σε κοιμίσει σε λιγότερα από 2 λεπτά!

Δίδυμος: Σε κυνηγάνε
Όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, προσπαθείς να τα αποφύγεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ανησυχίες σου μπορούν να εκδηλωθούν σε έναν εφιάλτη ότι κάποιος σε κυνηγά. Δεν ξέρεις πού να πας και αισθάνεσαι τρομοκρατημένη ότι θα σε πιάσουν.

Καρκίνος: Αυτός που αγαπάς πεθαίνει
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι τόσο σημαντικά για εσένα που έχεις την τάση να είσαι αλληλοεξαρτώμενη. Παρακολουθώντας κάποιον που αγαπάς να πεθαίνει, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς να τον κρατήσεις ζωντανό, είναι ένας εφιάλτης που μάλλον έχεις ξαναδει αρκετές φορές.

Λέων: Χάνεις τα δόντια σου
Όταν είσαι στα κάτω σου, αισθάνεσαι ανασφάλεια για τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με ένα όνειρο στο οποίο χάνεις τα δόντια σου. Στεναχωριέσαι για το πώς θα φαίνεσαι και αισθάνεσαι παράλληλα ότι έχεις χάσει τον έλεγχό σου.

Παρθένος: Φτάνεις καθυστερημένη στη δουλειά σου
Πραγματικά αναστατώνεσαι όταν καθυστερείς σε ένα ραντεβού ή αποτυγχάνεις να ανταποκριθείς σε κάποια προσδοκία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εφιάλτες σου τείνουν να εκδηλώνουν τον πανικό της αποτυχίας των δικών σου προτύπων και των δεσμεύσεων.

Ζυγός: Σε εγκαταλείπουν
Το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς σου πηγαίνει στις σχέσεις σου και η ιδέα να προδοθείς ή να εγκαταλειφθείς από κάποιον που εμπιστεύεσαι, είναι πραγματικά ο χειρότερος εφιάλτης σου. Είτε σε απατούν είτε σε εγκαταλείπουν, ο εφιάλτης αυτός είναι τρομακτικός.

Σκορπιός: Σε κυριεύει πνεύμα
Η φαντασία σου είναι γεμάτη με μεταφυσικές εικόνες, γι 'αυτό μάλλον έχεις τόσους εφιάλτες από σκοτεινά άτομα, δαίμονες και φαντάσματα. Το να ονειρεύεσαι μια άγνωστη οντότητα που θα πάρει τον έλεγχο της ζωής σου, θα ήταν σίγουρα μια εκδήλωση του φόβου σου.

Τοξότης: Είσαι παγιδευμένη
Τρομοκρατείσαι όταν κολλάς κάπου, γιατί μάλλον ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι ότι είσαι παγιδευμένη. Είτε είσαι φυλακισμένη σε ένα μικρό χώρο είτε παγιδευμένη σε μια αγχωτική δέσμευση, το όνειρό σου είναι τρομακτικό.

Διάβασε και αυτό: Ονειροκρίτης: Πες μου τι όνειρα βλέπεις να σου πω τι σημαίνουν

Αιγόκερως: Αποτυγχάνεις σε ένα τεστ
Θέλεις να είσαι τέλεια και να έχεις επιτυχίες. Η ιδέα να είσαι απροετοίμαστη σε ένα τεστ και στη συνέχεια να αποτυγχάνεις παταγωδώς, είναι ένας εφιάλτης που θα σε στοιχειώνει τόσο πολύ που δεν θα θελήσεις να ξαναμιλήσεις γι 'αυτό.

Υδροχόος: Eίσαι αόρατη
Ο χειρότερος φόβος σου είναι ότι απομονώνεσαι ή αποξενώνεσαι από την κοινωνία, γι 'αυτό μάλλον θα έχεις ότι ονειρευτεί ότι σε αγνοούν και σε αποκλείουν. Ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι σίγουρα ότι είσαι αόρατη σε όλους τους άλλους. Αυτό όμως μήπως τελικά δεν είναι και τόσο κακό;

Ιχθείς: Πνίγεσαι
Μπορείς να αισθανθείς εύκολα φορτωμένη από τις πιέσεις και τις ευθύνες της ζωής, και γι 'αυτό οι εφιάλτες σου πιθανόν να εμπλέκονται με πνιγμό. Παλεύεις ενάντια σε κάτι που είναι τόσο πιο ισχυρό από εσένα και δεν μπορείς να ξεφύγεις.