Στις 5 Απριλίου η νέα σελήνη θα είναι στον Κριό - Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια

04.04.2019
Στις 5 Απριλίου η νέα σελήνη θα είναι στον Κριό - Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια
Διάβασε για να είσαι προετοιμασμένη

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, μπορεί να παρατηρήσεις ότι ο νυχτερινός ουρανός θα φαίνεται λίγο πιο σκοτεινός από το συνηθισμένο. Υπάρχει ένας λόγος γι 'αυτό: είναι η νύχτα του νέου φεγγαριού του Απριλίου, που σηματοδοτεί την αρχή ενός ολοκαίνουριου σεληνιακού κύκλου. Ενώ η πανσέληνος είναι τεράστια και φωτεινή, ένα νέο φεγγάρι είναι συνήθως τόσο μικροσκοπικό και ισχνό που σχεδόν μοιάζει να μην υπάρχει καθόλου σελήνη. Αλλά ενώ οι εμφανίσεις τους διαφέρουν αρκετά, το νέο φεγγάρι και η πανσέληνος μοιάζουν με μερικούς τρόπους.

Πρόκειται για τα δύο πιο σημαντικά μέρη του σεληνιακού κύκλου, τα δύο στάδια που έχουν το μεγαλύτερο αποτέλεσμα πάνω μας, εδώ στη Γη. Αυτό το νέο φεγγάρι ανεβαίνει στον Κριό κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, ένα τολμηρό και παθιασμένο ζώδιο που σίγουρα θα επηρεάσει όλους μας. Αλλά τι σημαίνει πραγματικά όταν μια νέα σελήνη είναι στον Κριό; Είναι πολύ ενδιαφέρον να το ανακαλύψεις.

Διάβασε επίσης: Για αυτά τα τρία ζώδια, ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δυσάρεστος μήνας της χρονιάς - Αλλά υπάρχει λύση!

Γενικά, ένα νέο φεγγάρι αντιπροσωπεύει νέα ξεκινήματα, καθώς είναι η αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου. Ένα νέο φεγγάρι είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο project το οποίο σκέφτεσαι ή να κάνεις κάτι διαφορετικό. Η ενέργεια είναι γενικά πιο θετική και λιγότερο συναισθηματική από την πανσέληνο και μπορεί να νιώσεις εμπνευσμένη για να αλλάξεις τη ζωή σου. Αυτή η ενέργεια γίνεται ακόμα πιο έντονη από το γεγονός ότι συμβαίνει στον Κριό. Ο Κριός, που είναι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, σχετίζεται με τις νέες αρχές, εκπροσωπεί πάντα κάτι φρέσκο ​​ενώ δεν φοβάται την αλλαγή.

Ο Κριός είναι γνωστός για το γεγονός ότι είναι τολμηρός και ριψοκίνδυνος και αυτά τα γνωρίσματα μπορεί να μεταφερθούν προς τη θετική ενέργεια της νέας σελήνης. Μπορείς να βρείς τον εαυτό σου με λίγο επιπλέον θάρρος για να κάνεις κάτι ολοκαίνουργιο που σε φόβιζε στο παρελθόν. Φυσικά, το νέο φεγγάρι δεν πρόκειται να σε κάνει διαφορετικό άτομο, αλλά αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να είναι κίνητρο για σένα! Αυτή θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία που περιμένες να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο.

Διάβασε επίσης: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι πιθανότητες έχεις να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Σύμφωνα με το Astrology.com, η ενέργεια από αυτή τη νέα σελήνη στον Κριό, είναι πιθανόν να προκαλέσει επίσης και μικρά προβλήματα. Ο Κριός είναι τόσο θαρραλέος και ανοιχτός που μερικές φορές είναι λίγο, παραπάνω ανοιχτός. Έχει την τάση να είναι υπερβολικά παρορμητικός, να κάνει ή να λέει πράγματα χωρίς να τα σκέφτεται αρκετά και να εξετάζει πραγματικά τις συνέπειες. Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης, θα είναι για όλες μας πιο πιθανό να ακολουθήσουμε αυτό το είδος συμπεριφοράς, οπότε πρόσεξε να μην είσαι υπερβολικά απερίσκεπτη!

Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να ξέρεις: αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να κάνει όλους περισσότερο επικεντρωμένους στον εαυτό τους. Το Tarot.com λέει: «Η σελήνη στον Κριό πλημμυρίζει με φωτιά στην ατμόσφαιρα, διεγείροντας τη δύναμη και τη ζωτικότητα της ζωής, είσαι ζωντανή, γεμάτη με τις σκέψεις σου, είναι όλα για σένα σήμερα και είναι ανεξέλεγκτα. Αυτό είναι το πέρασμα του φεγγαριού στον Κριό». Αυτό μπορεί σίγουρα να είναι και λίγο τρομακτικό αν το σκεφτείς! Προσπάθησε να θυμάσαι ότι ενώ είναι καλό να επικεντρωθείς στον εαυτό σου αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να λάβεις υπόψη και τις ανάγκες των άλλων γύρω σου, μόνο και μόνο για μια μικρή ισορροπία.

Στην ουσία όμως, είναι πραγματικά η ώρα σου να κάνεις κάτι διαφορετικό και να δοκιμάσεις κάτι ολοκαίνουργιο. Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να αναλάβεις μια πρόκληση. Αυτά τα σχέδια που έχεις αλλάξει πολλές φορές, αλλά δεν είσαι σίγουρη; Περιμένεις την ισχυρή ενέργεια αυτής της νέας σελήνης για να τα πραγματοποιήσεις; Είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις.