Για αυτά τα τρία ζώδια, ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δυσάρεστος μήνας της χρονιάς - Αλλά υπάρχει λύση!

30.03.2019
Για αυτά τα τρία ζώδια, ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δυσάρεστος μήνας της χρονιάς - Αλλά υπάρχει λύση!
Φαίνεται ότι το 2019 έχει μπει με δυσκολίες, τουλάχιστον αστρολογικά. Δεν είναι μόνο, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτόν τον καιρό αλλά και τον Απρίλιο τρεις πλανήτες θα έχουν ανάδρομη πορεία. Και οι επιπτώσεις δεν θα είναι οι καλύτερες για τρία ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο χειρότερος του 2019. Μιλάμε για τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω.

Όπως αναφέρει η αστρολόγος Valerie Mesa του elite daily: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημασία αν πιστεύεις στη μοίρα ή την ελεύθερη βούληση, καθώς η αστρολογία είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Για τους αρχάριους, η πλανητική τοποθέτηση την ημερομηνία της γέννησης μας καθορίζει τα πάντα, από τα συναισθήματά μας, τον εσωτερικό κόσμο, τον τρόπο επικοινωνίας και μερικές φορές ακόμη και τη φυσική μας εμφάνιση. Τώρα, μόνο και μόνο επειδή έχετε ένα «πλανητικό πρωτότυπο», δεν σημαίνει ότι θα περπατήσετε σε μια ευθεία γραμμή για το υπόλοιπο της ζωής σας. Δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σχετίζονται με τους άλλους με τον ίδιο τρόπο, όπως επίσης όσοι έχουν ωροσκόπο στον Αιγόκερω δεν σημαίνει ότι θα έχουν πάντα επαγγελματική «επιτυχία».

Είναι πολλά που θα συμβούν τον επόμενο μήνα, όπως προβλέπει η Mesa, ξεκινώντας από τη νέα σελήνη στον Κριό στις 5 Απριλίου και τον Δία να είναι ανάδρομος στον Τοξότη στις 10 Απριλίου. Η αλήθεια είναι ότι ο ανάδρομος Δίας δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις, δεδομένου ότι είναι ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης, κάτι που σημαίνει ότι όταν ο πλανήτης επιβραδύνει, επιμηκύνει μόνο τη διαδικασία της ανακάλυψης. Ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη πλευρά, καταπνίγει την επικοινωνία και την τεχνολογία. Κάτι που είναι πολύ πιο ενοχλητικό. Οι εξωτερικοί πλανήτες του Κρόνου και του Πλούτωνα θα είναι επίσης ανάδρομοι αυτό το μήνα, αλλά αυτή είναι μια ολόκληρη άλλη κουβέντα.

Τι έχουν λοιπόν να περιμένουν από τον Απρίλιο τα σταθερά ζώδια της Γης, σύμφωνα με την Valerie Mesa ;

Ταύρος: Μπορεί να αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου
Μην ανησυχείς Ταυρίνα. Ο Ήλιος θα ταξιδέψει μέσα από το μυστικοπαθή 12ο οίκο του τερματισμού, του κάρμα και των παρασκηνιακών διεργασιών, για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, οπότε ίσως να υπάρχει κάτι από το οποίο θα πρέπει να απαλλαγείς ή ίσως κάποιος που πρέπει να συγχωρήσεις. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτή είναι η ευκαιρία σου να αφήσεις τον εαυτό σου να απαλλαγεί και να ξεκουραστείς πριν την ηλιακή σου επιστροφή αργότερα μέσα στον μήνα. Ο Ουρανός είναι τώρα στο ζώδιο σου και δεν υπάρχει τίποτα σταθερό ή εύκολο για αυτό.

Διάβασε επίσης: Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου βάσει ζωδίου

Παρθένος: Νιώθεις ότι δεν έχεις κανέναν έλεγχο
Μερικές φορές Παρθένε, βλέπεις ότι δεν υπάρχει τελειότητα. Εκτός αυτού, πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλεψες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου; Οι μέρες ψυχικής υγείας είναι πάντα απαραίτητες και με τον Ήλιο να ταξιδεύει μέσω του καχύποπτου 8ου οίκου του σεξ και του μετασχηματισμού, για την πλειοψηφία του μήνα, πιθανόν να περάσεις κάποιες σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μην το πολεμάς, Παρθένε. Άφησε το και μην φοβάσαι να είσαι ευάλωτη.

Αιγόκερως: Νιώθεις κάπως συναισθηματικά φορτισμένη
Τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, Αιγόκερε; Με τον Ήλιο να ακτινοβολεί μέσα από το ζεστό 4ο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής βάσης για την πλειοψηφία του μήνα, πιθανότατα να αισθάνεσαι λίγο πιο εσωστρεφής από το συνηθισμένο. Σημαίνει, πολύ περισσότερο, ότι θα περάσεις χρόνο μέσα στη μοναξιά και στην άνεση του σπιτιού σου, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Από την άλλη πλευρά, ο κυρίαρχος πλανήτης Κρόνος αρχίζει τον ανάδρομο του κύκλο αυτό το μήνα, οπότε υπάρχουν σίγουρα μερικά πράγματα που πρέπει να επανεξετάσεις, σε σχέση με την τρέχουσα καθημερινότητα σου.