Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: τι να περιμένεις

07.11.2013
Ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου! Ο πλανήτης της ομορφιάς, της αγάπης, η Αφροδίτη που βρισκόταν στον περιπετειώδη Τοξότη από τις αρχές του Οκτωβρίου, μας έκανε να νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να ανοίξουμε τα φτερά μας και να βγούμε προς τα έξω.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε. Ο πλανήτης της αγάπης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς μετακινείται στον Αιγόκερω στις 5 του Νοεμβρίου και αρχίζει ένα διάστημα που η αγάπη και ο σεβασμός πρέπει να κερδηθούν.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια πιο ώριμη προσέγγιση στις σχέσεις. Τώρα τα ζευγάρια θα περάσουν περισσότερο χρόνο στην σχέση έχοντας την διάθεση να λύσουν τα προβλήματα τους και θα θέσουν κοινούς στόχους αλλά και θα δώσουν υποσχέσεις και όρκους αγάπης.

Αν είσαι μόνη, μπορεί να μην σου ακούγεται τόσο σούπερ όσο όταν η Αφροδίτη σου έκλεινε το μάτι από τον ερωτιάρη Τοξότη, όμως και τώρα υπάρχουν καλά νέα. Αν γνωρίσεις ένα άντρα αυτό το διάστημα, δεν θα είναι ένα φλερτ που θα κρατήσει μια μέρα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ό,τι νέο ξεκινήσει πρόκειται να κρατήσει. Φυσικά ο τρόπος που θα χειριστείς τις καταστάσεις παίζει σπουδαίο ρόλο, απλά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βλέπεις τα πράγματα πιο σοβαρά.

Ακόμη και τα θέματα της ομορφιάς σου επηρεάζονται με την θέση αυτή της Αφροδίτης. Ίσως τώρα δεν είσαι τόσο εκκεντρική με το ντύσιμο ή το μακιγιάζ σου και γενικά «χαμηλώνεις» τους τόνους και στην ομορφιά σου. Ακόμη και στην διακόσμηση του σπιτιού σου είσαι σχετικά πιο συντηρητική. Μια ακόμη πολύ σημαντική πλευρά της παρουσίας της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι πως η δημιουργικότητα σου χτυπάει κόκκινο!

Τώρα η τέχνη σου κάνει …κάτι και σε ενθουσιάζει περισσότερο από πριν ενώ το μάτι σου έχει την τάση να μην πέφτει στα φανταχτερά αλλά στα αληθινά πράγματα ή στις αληθινές καταστάσεις και σχέσεις. Γενικά ό,τι δεν είναι αληθινό ή ρεαλιστικό δεν σε συγκινεί δεν πετάς στα σύννεφα, είσαι προσγειωμένη και ξέρεις πως πρέπει να κοπιάσεις λίγο παραπάνω για να το πετύχεις. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην πάρεις το μπλουζάκι που κάνει μπαμ και να κρατήσεις τα λεφτά σου, να μην βιαστείς να μιλήσεις για τα συναισθήματα σου στον άντρα που γνώρισες χθες και πως μπορείς επιτέλους να κερδίσεις την αγάπη που αξίζεις; Τι καλύτερο;

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη