Τ'αστρα εξηγούν γιατί χώρισαν Κερ-Μπλουμ

31.10.2013
To διαζύγιο-βόμβα των ημερών δεν είναι άλλο από αυτό της Μιράντα Κερ και του Ορλάντο Μπλουμ.

Και όχι πως δεν υπήρχαν φήμες χωρισμού αλλά να και οι δύο είναι τόσο ταιριαστοί και κούκλοι και πώς να περνούσε από το μυαλό μας οτι αυτός ο γάμος θα τελείωνε έτσι;

Τα παιδιά, ο Ορλάντο Μπλουμ και η Μιράντα Κερ έγιναν ζευγάρι το 2007, παντρεύτηκαν το 2010, υποδέχτηκαν τον γιο τους έναν χρόνο αργότερα και στο τέλος του 2012, υπήρχε ήδη η φήμη ήδη ότι χωρίζουν.

Τελικά η είδηση επιβεβαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια ανακοίνωση που τόνιζε το πόσο φιλικός ήταν ο χωρισμός ενώ οι δύο "πρώην" βρίσκονται σχεδόν καθημερινά για χάρη του υιού.


Μπορεί οι φήμες πως υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους να δίνουν και να παίρνουν όμως μήπως τελικά τα παιδιά δεν ταίριαζαν καθόλου; Τα άστρα προσπαθούν εδώ να ρίξουν φως στο θέμα αυτό δίνοντας την δική τους ερμηνεία.

O Ορλάντο ως κλασικός Αιγόκερως που του αρέσει να “χαλαρώσει” και να κατασταλάξει σε μια σχέση αποζητάει την ασφάλεια ενώ η Μιράντα είναι ένα άγριο και ατίθασο Κριαράκι που πάντα αναζητάει το καινούργιο. Δεν έχουν πολλά κοινά σημεία αν και έχουν ή μάλλον είχαν την διαίσθηση τους πάνω από όλα που τους έβγαινε σε καλό.

Τα επίπεδα της ενέργειας τους διαφέρουν σε ταχύτητα και ένταση πράγμα που σημαίνει ότι άλλα πράγμα ήθελε ο ένας και άλλα ο άλλος. Τώρα και με την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους δεν αποκλείεται να δούμε την Μιράντα να έχει άγριες διαθέσεις για πάρτι, ποτά και ξενύχτια ενώ ο Ορλάντο να έχει ένα πιο απόμακρο προφίλ και να τον ψάχνουμε μέρα-νύχτα. Θα δείξει...

Ε.Α.