Πώς σε επηρεάζει η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό;

28.10.2013
Οι Εκλείψεις κάθε έξι μήνες δεν είναι πολύ συχνά φαινόμενα όπως η Νέα Σελήνη κάθε μήνα. Η Έκλειψη του Ηλίου στις 3 Νοεμβρίου 2013 στον Σκορπιό μπορεί να μην συμβαίνει συχνά αλλά έχει μεγάλες και σημαντικές επιρροές αφού είναι ένα πολύ δυνατό φαινόμενο. Όταν λοιπόν η Σελήνη είναι ακριβώς ανάμεσα στον Ήλιο και την Γη, μια μεταμόρφωση αρχίζει να δημιουργείται και έχουμε να κάνουμε με νέα ξεκινήματα αλλά και τελειώματα και δεν αποκλείεται τώρα να συμβούν πολλές και καθοριστικές για την ζωή σου αλλαγές. Παρακάτω θα βρεις πώς σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου για αν είσαι προετοιμασμένη.

Κριός: ο αέρας της αλλαγής μπορεί να αλλάξει την φύση μιας σημαντικής συνεργασίας. Τώρα πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση. Μπορεί να αποφασίσεις ότι απλά αυτό που κάνεις δεν σε καλύπτει και να φύγεις.

Ταύρος: αυτή η Έκλειψη σε μεταμορφώνει αφού αλλάζει την δυναμική μιας πολύ σημαντικής σχέσης και απαιτεί από εσένα να ακολουθήσεις τους κανόνες και να ανταποκριθείς σε αυτούς με υπευθυνότητα. Γενικά επιδρά πολύ έντονα σε εσένα. Οι σχέσεις σου με τους γύρω σου επηρεάζονται αφού αλλάζεις την συμπεριφορά σου και βγαίνεις μπροστά και λες "ναι" στις νέες προκλήσεις. Δεν θα σου βγει σε κακό.

Δίδυμοι: νέες φρέσκες προκλήσεις στον τομέα των εργασιακών σου είναι τα αποτελέσματα του φαινομένου αυτού. Τώρα «ξυπνούν» εκρηκτικά συναισθήματα μέσα σου. Δώσε μεγάλη βάση στα συναισθήματα σου και σκέψου καλά πριν περάσεις στην δράση. Ευτυχώς η δυνατότητα που έχεις να χειρίζεσαι τα αναπάντεχα συμβάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη.

Καρκίνος: παίρνεις αυτά που αξίζεις αυτό το διάστημα αυτό. Αν ήσουν συναισθηματικά απόμακρη, ήρθε η ώρα να αλλάξεις την συμπεριφορά σου και να δεθείς εκ νέου με τον σύντροφο σου ή να πας προς μια άλλη κατεύθυνση. Η αγάπη τώρα γίνεται πιο «σοβαρή» και απαιτεί από εσένα υποσχέσεις και όρκους αγάπης.

Λέων: η αυτοκριτική ή τα οικογενειακά ζητήματα είναι δύσκολη δουλειά αφού καλείσαι να ξαναδείς κάποια θέματα του παρελθόντος. Το έδαφος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για κοσμογονικές αλλαγές που μπορεί αναπόφευκτα να επηρεάσουν την καριέρα σου!

Παρθένος: φτιάξε ένα σχέδιο και μείνε πιστή σε αυτό αλλά θυμήσου θα χρειαστεί πειθαρχία και αυτοέλεγχος. Το να πάρεις την πρωτοβουλία να ξεκινήσεις μια συζήτηση που μπορεί να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα – ειδικά την αρνητική ατμόσφαιρα- είναι η σωστή κίνηση αρκεί να είσαι έτοιμη. Προχωράς τις επόμενες εβδομάδες και θα σου βγει σε καλό.

Ζυγός: η οικονομική πειθαρχία σε βάζει να προσέξεις λίγο παραπάνω τις πηγές των εσόδων σου αλλά και να περιορίσεις λιγάκι τα κραυγαλέα έξοδα. Μπορεί τώρα να αξιοποιήσεις ανεκμετάλλευτες ικανότητες σου που μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

Σκορπιός: όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου και είναι δύσκολο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις πίσω και να μην απολαύσεις όλο αυτό που συμβαίνει για να μην κάνεις τους γύρω σου να νιώσουν άβολα. Μπορεί τώρα να είσαι σκληρός κριτής του εαυτού σου αλλά επηρεάζεις περισσότερο από ότι φαντάζεσαι τους γύρω σου!

Τοξότης: μπορεί τώρα να αναγκαστείς να ξαναδείς θέματα του παρελθόντος που δεν έχεις όρεξη να αντιμετωπίσεις. Βέβαια αν έχεις όρεξη να κάνεις τη δύσκολη δουλειά και να ανταποκριθείς στις προσδοκίες σου, μπορείς να χτίσεις την εσωτερική σου δύναμη που θα σε βοηθήσει στο μέλλον.

Αιγόκερως: ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή μπορεί να χαλάσουν τις σχέσεις σου με τους γύρω σου που δεν έχουν όρεξη να υποστηρίξουν τους στόχους σου. Τώρα αντιμετωπίζεις τα άλυτα ψυχολογικά σου θέματα που δεν σε αφήνουν να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες σου!

Υδροχόος: αν δεν είσαι ικανοποιημένη με την δουλειά σου, είναι καλύτερο να κοιτάξεις προς άλλες κατευθύνσεις από το να παραιτηθείς και να φύγεις έτσι τέτοιες ώρες. Αυτή η Έκλειψη έχει μεγάλη επίδραση στο μέλλον σου αφού δυναμώνει μέσα σου την επιθυμία σου να κινηθείς προς μια κατεύθυνση που σε ολοκληρώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφα. Να περιμένεις μια αλλαγή καριέρας αφού τα ταλέντα σου βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ιχθείς: τώρα αντιμετωπίζεις μεγάλα θέματα που σχετίζονται με το μέλλον σου αφού τώρα θα πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν την μελλοντική σου ζωή και ευτυχία. Πρέπει τώρα να δεις την πραγματικότητα και να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταλέντα σου.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη