Ο πολεμιστής Άρης στην Παρθένο: τι να περιμένεις

04.11.2013
Ο πολεμιστής Άρης θα βρεθεί να κόβει βόλτες στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και θα δει την φωτιά του να... κουλάρει λίγο μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2013.

Με μια πρώτη ματιά η παρθένος και ο Άρης δεν έχουν και πάρα πολλά κοινά. O Άρης είναι παρορμητικός, ανυπόμονος και ευθύς σχεδόν ωμός ενώ η Παρθένος όσο να πεις είναι πιο λεπτεπίλεπτη στους τρόπους. Βέβαια αυτό που έχουν κοινό είναι το να κάνουν τα πράγματα σωστά. Η αλήθεια είναι πως Παρθένος και Άρης σιχαίνονται να χάνουν τον χρόνο τους, για τους δικούς του λόγους ο κάθε ένας.

O Άρης απλά βιάζεται πάντα ενώ αυτό που έχει σημασία για την Παρθένο είναι να κάνει όσο πιο γρήγορα και εύκολα μπορεί την δουλειά της και να τελειώνει. O Άρης στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει να είσαι λιγάκι πιο επικριτική με τους γύρω σου απ’ότι συνήθως και το να βρεις τα λάθη στους άλλους σου είναι πολύ εύκολο τώρα με την Παρθένο να σε ωθεί να λες συνέχεια τα στραβά στους γύρω σου. Ο Άρης σε σπρώχνει να μιλήσεις η Παρθένος σε βάζει να λες τα στραβά καταλαβαίνεις λοιπόν πως ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ό,τι καλύτερο!

Φρόντισε να μάθεις τι σημαίνει η λέξη υπομονή αυτό το διάστημα γιατί είναι κρίμα να τσακωθείς με όλο τον κόσμο. Βάλε ένα φρένο στα οικονομικά σου και προγραμμάτισε με σύνεση το μέλλον σου. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να βάλεις την ζωή σου σε τάξη!

Σκέψου πως μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου τις αρετές των δυο αντί να μείνεις στα αρνητικά τους. Γίνε της λεπτομέρειας με τις ευλογίεες της Παρθένου αλλά μην περιμένεις και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο ή απλά βιάσου να ολοκληρώσεις το πρότζεκτ που έχεις αναλάβει με τις ευλογίες του Άρη αλλά μην περιμένεις και οι συνάδελφοι σου να βάλουν ...πρώτη επειδή το έκανες εσύ!

Ε.Α.