Jennifer Aniston - Gwyneth Paltrow: Το κοινό τους μυστικό για καλύτερο ύπνο

17.08.2020
Jennifer Aniston - Gwyneth Paltrow: Το κοινό τους μυστικό για καλύτερο ύπνο
Ποιο είναι το κοινό των δύο γυναικών;

Η Jennifer Aniston και η Gwyneth Paltrow είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, με πολλά κοινά τους την εντυπωσιακή εμφάνιση και την μεγάλη καριέρα. Ωστόσο, ένα ακόμη στοιχείο που συνδέει τις δύο αυτές γυναίκες είναι η καλή σχέση με το well being. Και απ'ότι φαίνεται, δεν είναι τυχαίο, καθώς μοιράζονται το ίδιο μυστικό σε ό,τι αφορά τον καλό ύπνο.

Δες και αυτό: Τι σημαίνει το σημείο στο οποίο έβγαλες σπυράκι

Σε συνεντεύξεις, και οι δύο έχουν μιλήσει για τον ύπνο και τη σημασία που έχει στη ζωή τους, ενώ η Aniston έχει παραδεχτεί ότι υποφέρει από αϋπνίες. Απ'όσα έχουν οι ίδιες πει, ακολουθούν ένα βασικό κανόνια στον ύπνο τους: Το τηλέφωνο πρέπει να απουσιάζει πλήρως.

"Κοιμάμαι με το τηλέφωνό μου τουλάχιστον 5 μέτρα μακριά μου, κάτι που με έχει βοηθήσει θεαματικά. Επίσης, κάνω έναν σύντομο διαλογισμό πριν πέσω στο κρεβάτι, έστω και για 5 λεπτά. Υπάρχουν κάποιες στάσεις yoga που έχω ανακαλύψει ότι είναι ιδιαίτερα βοηθητικές στο να χαλαρώνουν το μυαλό μου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η απομάκρυνση των ηλεκτρικών συσκευών. Ιδανικά μία ώρα πριν πέσω στο κρεβάτι", έχει πει η Jennifer Aniston.

Αυτό το είδες; Χρησιμοποιείς ξανά το πλαστικό μπουκάλι του νερού; Μάλλον να το ξανασκεφτείς

Σε δική της συνέντευξη, η Gwyneth Paltrow έχει δηλώσει: "Για εμένα ο ύπνος είναι ένα σημαντικό θέμα. Δεν κοιμάμαι πάντα πολύ κι όταν συμβαίνει αυτό νιώθω σαν να με έχει χτυπήσει φορτηγό". Στο βιβλίο της, Goop Clean Beauty, η Paltrow αποκαλύπτει ότι στο υπνοδωμάτιό της δεν υπάρχει καμία ηλεκτρονική συσκευή.