Αγόρι ή κορίτσι; 8 σημάδια που μαρτυρούν το φύλο του μωρού σου

02.07.2019
Αγόρι ή κορίτσι; 8 σημάδια που μαρτυρούν το φύλο του μωρού σου
Είσαι έγκυος και δεν ξέρεις ακόμη το φύλο; Υπάρχουν τρόποι που μπορεί να το δείχνουν πριν σου το πει ο γιατρός, έτσι όπως τα αναγνώριζαν ως σημάδια οι "παλιές". Κάνε το τεστ και επιβεβαίωσε -ή όχι- την "ετυμηγορία" όταν λάβεις και την επίσημη απάντηση από το στόμα του γιατρού σου.

#1 Προς τα πού "κοιτάει" η κοιλιά;
Τα λέει όλα η κοιλιά. Αν "κοιτάει" χαμηλά, λένε οι παλιότερες έχεις αγόρι, αν "κοιτάει" ψηλά, έχεις κοριτσάκι.

#2 Στρογγυλή ή μυτερή;
"Αλάνθαστο" κριτήριο των γιαγιάδων. Αν η κοιλίτσα είναι "μυτερή" όλη μπροστά σα να εξέχει τότε μάλλον έρχεται ο... ποδοσφαιριστής. Αν το σχήμα είναι προς οβάλ, που "γεμίζει" μέχρι τη μέση, τότε έρχεται η θυγατέρα.

#3 Το μυστικό στη γεύση σου
Αν, λέει, ζητάς γλυκές γεύσεις, τότε, βάψε το δωμάτιο ροζ, αν ζητάς αλμυρά, διάλεξε το γαλάζιο.

Διάβασε επίσης: Τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να εγκαταλείψεις όταν γίνεις μαμά

#4 Το στήθος μαρτυρά το φύλο
Άκου τώρα κάτι πράγματα... Μέτρησε τα στήθη σου και δες. Αν είναι μεγαλύτερο το δεξί, τότε γιο θα κάνεις. Σε αντίθετη περίπτωη ετοιμάσου για την κόρη!

#5 Έχεις παγωμένες πατούσες;
Αν ρωτήσεις τη γιαγιά σου θα σου το πει. Αν οι έγκυος γυναίκα έχει παγωμένα πόδια τότε θα κάνει γιο. Και βέβαια υπάρχει και μια μικρή επαλήθευση από την επιστήμη αφού όντως δέχεται ότι οι γυναίκες που κυοφορούν αγόρια παρουσιάζουν κακή κυκλοφορία αίματος με αποτέλεσμα τα πόδια να παγώνουν. Το γιατί μην το ψάχνεις όμως... Άγνωστο.

#6 Πού.. "έβαλες";
Αν τα κιλά της εγκυμοσύνης εντοπίζονται κυρίως στην κοιλιά τότε θα κάνεις αγόρι. Αν έχεις φουσκώσει σε όλο το σώμα σα να έχεις πρηστεί, τότε ετοιμάσου για τηνκόρη.

#7 Ξέρεις πότε έμεινες έγκυος;
Τότε ξέρεις και αν κάνεις αγόρι ή κορίτσι. Τσέκαρε τον μήνα και τη χρονιά. Αν και τα δυο λήγουν σε ζυγό αριθμό, έρχεται το κορίτσι. Σε αντίθετη περίπτωση ετοιμάσου για τον γιο.

Αυτό το διάβασες; Ποιες είναι οι λιχουδιές που λιγουρεύεται μια έγκυος και γιατί

#8 Πούντο πούντο το δαχτυλίδι
Και για να είσαι "σίγουρη", δοκίμασε κι αυτό. Σίγουρα έχεις ακούσει για το δαχτυλίδι. Δέσε ένα δαχτυλίδι με ένα σκοινάκι και στη συνέχεια κράτα το επάνω από την κοιλιά σου. Αν κινηθεί κυκλικά, τότε έχεις αγόρι, αν κινηθεί δεξιά αριστερά, τότε έχεις κορίτσι..

Με το καλό!