Οι τεχνικές που μπορείς να ακολουθήσεις για να κάνεις τα όνειρα σου αληθινά

25.08.2022
Οι τεχνικές που μπορείς να ακολουθήσεις για να κάνεις τα όνειρα σου αληθινά
Μάθε τις καλύτερες μεθόδους του manifestation που θα φέρουν στη ζωή σου αυτά που επιθυμείς

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις ή να έχεις κάτι, μπορείς. Πιθανότατα το έχεις ακούσει αυτό από κάποιον καλοπροαίρετο κάποια στιγμή στη ζωή σου. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις αν το βάλεις στο μυαλό σου. Το ερώτημα είναι: λειτουργούν οι μέθοδοι του manifestation;

Αυτός ο τύπος ενθάρρυνσης έχει κερδίσει δημοτικότητα ως μάντρα και βασίζεται στην ιδέα ότι μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Έχοντας ένα σαφές όραμα και εστιάζοντας σε αυτό μέσω μιας ποικιλίας μεθόδων, μπορείς να προσελκύσεις τα όνειρά σου στη ζωή σου. Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε μόνο το να σκεφτόμαστε κάτι που θέλουμε δεν αρκεί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ωστόσο, στη ζωή, τείνουμε να πηγαίνουμε εκεί που εστιάζουμε. Η νοοτροπία μας διαμορφώνει τις σκέψεις μας και οι σκέψεις μας διαμορφώνουν τις συμπεριφορές μας.

Αυτός ο τύπος μάντρα ονομάζεται νόμος της έλξης. Αν και δεν θα προσελκύσει το όνειρό σου, η οπτικοποίηση αυτού που θέλεις είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδος που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Το να γνωρίζεις πώς να εκδηλώνεις τους στόχους σου μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα για να κάνεις αυτά τα όνειρα πραγματικότητα.

3 όχι και τόσο προφανείς παράγοντες που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση και την ψυχική σου υγεία

Πώς λειτουργεί;
Αυτό που βγάζεις στον κόσμο είναι αυτό που παίρνεις πίσω. Το μυαλό σου είναι σαν μαγνήτης και η ενέργεια που εκπέμπεις θα επιστρέψει σε εσένα - αυτή είναι η ιδέα του νόμου της έλξης.

Πώς πραγματικά βοηθά αυτό; Είναι δύσκολο να κρύψεις τη διάθεσή σου. Όταν είσαι απαισιόδοξη ή κυνική, αυτό φαίνεται στο πρόσωπο, τη γλώσσα του σώματος και τις επιλογές σου. Αυτό ισχύει τόσο για θετικές όσο και για αρνητικές σκέψεις. Όταν είσαι ενθουσιασμένη και αισιόδοξη, αυτό φαίνεται επίσης. Γενικά, οι άνθρωποι επιλέγουν να περνούν περισσότερο χρόνο γύρω από άτομα που αναδεικνύουν θετικά συναισθήματα. Και η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που έχουν θετική νοοτροπία είναι πιο παραγωγικοί, δημιουργικοί και καλύτεροι στην επίλυση προβλημάτων. Με άλλα λόγια, εάν βγάζεις θετική ενέργεια, είσαι προετοιμασμένη για να αποδώσεις καλύτερα.

Ποια πράγματα πρέπει να έχεις υπόψη σου;
Το μυαλό σου είναι το πιο ισχυρό σου εργαλείο. Ο επαναπρογραμματισμός του συνειδητού και του υποσυνείδητου σου απαιτεί δουλειά. Όσο περισσότερο εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να σκέφτεται θετικά, τόσο πιο φυσικό θα γίνεται.

Πολλές αποτελεσματικές τεχνικές θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στο πού θέλεις να βρίσκεσαι στο μέλλον. Ακολουθούν μερικοί τρόποι να ξεκινήσεις:

1. Φτιάξε έναν πίνακα οράματος
Συνδυάζοντας τους στόχους σου με εικόνες και λέξεις σε έναν πίνακα οράματος δίνει στο μυαλό σου την ελευθερία να περιπλανηθεί.
Βάλε τον πίνακα κάπου όπου θα τον βλέπεις κάθε μέρα. Βλέποντας τον πίνακα σου είναι μια εξαιρετική υπενθύμιση για να συνεχίσεις αυτό που κάνεις.

2. Ξεκίνα ημερολόγιο
Το ημερολόγιο σου δίνει έναν ασφαλή χώρο για να καταγράψεις τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τους στόχους σου χωρίς κριτική. Μπορείς πάντα να είσαι ο εαυτός σου. Μπορείς να κρατήσεις ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης, όπου θα καταγράφεις για τι είσαι ευγνώμον ή ένα ημερολόγιο για να εστιάσεις σε αυτό που ελπίζεις να πετύχεις. Επιπλέον, μπορείς να επιστρέψεις στο ημερολόγιό σου όποτε θέλεις και να σκεφτείς πόσο μακριά έχεις φτάσει και ποιους στόχους έχεις πετύχει.

3. Κάνε θετικές επιβεβαιώσεις
Μπορεί να ακούγεται περίεργο και αστείο, αλλά για τους ανθρώπους που παλεύουν με την αυτοκριτική και τις αυτόματες αρνητικές σκέψεις, οι θετικές επιβεβαιώσεις είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να επανεκπαιδεύσεις τα μοτίβα σκέψης σου.
Η επανάληψη αυτών των επιβεβαιώσεων σε διαδοχικές ημέρες εκπαιδεύει το μυαλό σου να σκέφτεται θετικά πιο αυτόματα. Θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

4. Περικυκλώσου από θετικότητα
Το να βρίσκεσαι γύρω από ανθρώπους που σκέφτονται με τον ίδιο θετικό τρόπο θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μια υγιή νοοτροπία.
Όταν αποτύχεις ή κάνεις ένα λάθος, θα έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας έτοιμο να σε πιάσει με ανοιχτές αγκάλες.

Ενώ ένα σύστημα θετικής υποστήριξης είναι εξαιρετικό, η αναγκαστική θετικότητα δεν είναι χρήσιμη. Τοξική θετικότητα είναι όταν οι άνθρωποι επιβάλλουν μια αισιόδοξη στάση και αρνούνται να δουν τυχόν αρνητικά σημεία, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω τους.

5. Εξασκήσου στη μέθοδο 369
Αυτή η μέθοδος αριθμολογίας είναι δημοφιλής και εύκολη. Γράψε τι θέλεις να έλξεις στη ζωή σου. Κάνε αυτό:
3 φορές το πρωί
6 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας
9 φορές το βράδυ

Εάν πιστεύεις στην αριθμολογία, χρησιμοποίησε αυτό το απλό κόλπο. Ο εφευρέτης Νίκολα Τέσλα πίστευε ότι αυτοί οι αριθμοί ήταν θεϊκοί και μπορούσαν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του σύμπαντος.

Αν δεν πιστεύεις, η μέθοδος 369 είναι μια υπενθύμιση να έρθουμε πιο κοντά στη βάση με τις προθέσεις και τον σκοπό μας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το να γράφεις με συνέπεια όσα έχουν σημασία για εσένα μπορεί να σε βοηθήσει να ενισχύσεις την αίσθηση του σκοπού και της κατεύθυνσής σου.