New Year's Resolutions: 4 απλές ιδέες για να ανασυγκροτήσεις τη ζωή σου

31.12.2022
New Year's Resolutions: 4 απλές ιδέες για να ανασυγκροτήσεις τη ζωή σου
Είναι πολύ πιο εύκολο απ'όσο φαντάζεσαι

Αυτή είναι η τέλεια εποχή για να αποκτήσεις κάποιες συνήθειες που μπορείς να ακολουθήσεις. Οι βιώσιμες συνήθειες απαιτούν βιώσιμες διαδικασίες που θα σε ωθήσουν να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου, και μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο το να φροντίζεις περισσότερο το δέρμα σου.

Πώς να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο μινιμαλισμό

Δες παρακάτω τα απλά βήματα που μπορείς να εφαρμόσεις από σήμερα:

Πλύνε το πρόσωπό σου μόλις επιστρέψεις στο σπίτι
Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις τη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου είναι μόλις επιστρέψεις στο σπίτι. Βρες τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και νιώσε άμεσα αναζωογονημένη.

Κάνε γυμναστική τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα
Μπορεί στην αρχή να είναι δύσκολο αλλά μετά είναι διασκεδαστικό και ανταποδοτικό. Κάθε πρωί που θα έχεις διαθέσιμο χρόνο, προσπάθησε να κάνεις μια ελλειπτική προπόνηση με συνδυασμό κλίσης και αντίστασης, ακολουθούμενη από έναν κύκλο άρσης βαρών.

Κάνε μια λίστα υποχρεώσεων για την επόμενη μέρα
Αυτό μπορεί να γίνει ακριβώς πριν φύγεις από το γραφείο, κατά τη διάρκεια της μετακίνησης στο σπίτι σου ή σε μια ειδική εφαρμογή πριν πας για ύπνο. Το να μπορείς να βλέπεις όσα έχεις να κάνεις κάθε μέρα θα διατηρήσει τον φόρτο εργασίας σου διαχειρίσιμο, ενώ θα σου επιτρέπει να εξετάζεις τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους επαγγελματικούς και προσωπικούς σου στόχους.

Παρακολούθησε τον προϋπολογισμό σου
Εφαρμογές προϋπολογισμού και εξειδικευμένα podcast μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις, ή να διαχειριστείς καλύτερα έναν τομέα της ζωής σου που ξέρεις ότι μπορείς να βελτιώσεις. Παρατήρησε πόσες φορές την εβδομάδα τρως έξω, και αν χρειάζεται πραγματικά να παίρνεις τόσες φορές ταξί. Αν κάνεις στον εαυτό σου αυτές τις ερωτήσεις και δώσεις απαντήσεις όσο πιο αληθινές γίνεται, θα κάνεις πιο έξυπνες επιλογές σε ό,τι αφορά τα έξοδα.