Αποκτήστε ανοίγματα

09.06.2005
Για να μπορέσουμε να γυμναστούμε χωρίς να αγχωνόμαστε για το αν θα φέρουμε εις πέρας την κάθε άσκηση, πρέπει να περάσουμε από το στάδιο των ανοιγμάτων. Καθήστε στο πάτωμα και αφού κάνετε ένα καλό ζέσταμα, ανοίξτε τα πόδια προς το πλάι και πιάστε τους αστραγάλους σας. Κάντε 20 σούστες (έλξεις προς το πάτωμα) τραβώντας με τα χέρια σας τα πόδια.
Για να μπορέσουμε να γυμναστούμε χωρίς να αγχωνόμαστε για το αν θα φέρουμε εις πέρας την κάθε άσκηση, πρέπει να περάσουμε από το στάδιο των ανοιγμάτων.
Καθήστε στο πάτωμα και αφού κάνετε ένα καλό ζέσταμα, ανοίξτε τα πόδια προς το πλάι και πιάστε τους αστραγάλους σας. Κάντε 20 σούστες (έλξεις προς το πάτωμα) τραβώντας με τα χέρια σας τα πόδια.
Στη συνέχεια, προσπαθήστε να πιάσετε τις μύτες των ποδιών σας.
Σπρώξτε με τα χέρια σας τα πόδια προς τα πίσω και επαναλάβετε 20 φορές.
Έπειτα, στηριχθείτε στα χέρια (μπροστά σας στο πάτωμα) και προσπαθήστε σηκώνοντας τη λεκάνη να φέρετε στην ίδια ευθεία το ένα πόδι με το άλλο, ενώ η λεκάνη σας να βρίσκεται στο κέντρο. Προσπαθήστε να μείνετε εκεί για λίγο και καθήστε πάλι προς τα πίσω με τη λεκάνη. Επαναλάβετε 10 φορές.
Στη συνέχεια, καθήστε με το ένα πόδι μπροστά τεντωμένο, το άλλο πίσω σας λυγισμένο και πιάστε με τα δύο χέρια τον αστράγαλο του τεντωμένου ποδιού μπροστά.
Στηριζόμενες στα χέρια δεξιά και αριστερά, σηκώστε τη λεκάνη και προσπαθήστε να τεντώσετε και το πίσω πόδι. Μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα σ' αυτή τη θέση και προσπαθήστε να κάνετε λίγες σούστες προς το πάτωμα. Επαναλάβετε 4 φορές.