Move your body!

11.07.2001
Η καθιστική ζωή και η έλλειψη άσκησης οδηγούν σε πλήρη ακινησία. Η εικόνα των ποδιών είναι απογοητευτική: χαλάρωση, κυτταρίτιδα, πρήξιμο, κακή κυκλοφορία...
Η καθιστική ζωή και η έλλειψη άσκησης οδηγούν σε πλήρη ακινησία. Η εικόνα των ποδιών είναι απογοητευτική: χαλάρωση, κυτταρίτιδα, πρήξιμο, κακή κυκλοφορία... Για να μην αδρανήσουν οι μυς, θα πρέπει η άσκηση να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια.
Κολύμπι: στη θάλασσα ή στην πισίνα, οι μυς σφίγγουν και οι γάμπες λεπταίνουν. Πέρα από τις κλασικές μορφές άσκησης, μπορείτε να κάνετε "ποδήλατο" και "ψαλίδι" ή να κολυμπήσετε με βατραχοπέδιλα.
Περπάτημα: Καλό είναι να περπατάτε όσο πιο συχνά και όσο περισσότερο μπορείτε. Ο μόνος σας εξοπλισμός θα είναι τα αναπαυτικά παπούτσια και τα άνετα ρούχα. Ένα εικοσάλεπτο καθημερινό πρόγραμμα θα τονώσει τους μυς, θα διευκολύνει την κυκλοφορία και θα συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών, καθώς με το περπάτημα το αίμα κατευθύνεται από τα πόδια προς την καρδιά. Το μυστικό για ουσιαστικά αποτελέσματα είναι ο σταθερός και γρήγορος ρυθμός με βαθιές εισπνοές και αργές εκπνοές.
Ποδήλατο: το στατικό ή κλασικό ποδήλατο γυμναστικής είναι μία αποτελεσματική μορφή άσκησης η οποία θα σας χαρίσει σφριγηλές και λεπτές γάμπες.